Duhani! Si ta heq qafe ?

olololol

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

E ke LLI hahahahhahahhahahahahhaa
Se mendova dicka hahahahahahhahahahahahhaa

Po me te dredhme keni provu jo me hashash ee
po duhon te forte qe te djeg suma kur e thith

VoGeLuShI

Primus registratum

cfar mendove lymo aman???
e pse e paskam lli??? /pf/images/graemlins/shrug.gif
kam pire edhe me te dredhur por ka nje shije sh te keqe bllah

olololol

Primus registratum

ke nje pm shife dhe shtoje:)

E dredhmja nuk pihet shume po nje ne dite sa per lezet.

SI ME LONE CIGAREN MOS: BENI GABIM TA FILLONI kaq.

policia

Forumium maestatis

une mendoj se eshte ceshtje vullneti. nje njeriu im ka pas pire 3 paketa ne dite dhe nje dite te bukur i tha STOP! javen e pare ishte shume nervos dhe te dyten me pas situata filloi te ndryshonte...
dhe sot renditet te personat qe nuk kane lidhje fare me duhanin dhe jane kunder tij.
une duhanin nuk e kam pire kurre por ne cdo lokal dhe ambjent tjeter publik ma do mendja kam thithur sasira te konsiderueshme...

Wii

Grupi i të moçmëve!

hajd se shume prej atyre qe e pijne do e lene vete mos te merziten...do vije dita qe do shkojne tek mjeku edhe do tu thote: "mos e vrit mendjen...pi edhe nje tjeter sepse sapo te kane diagnostikuar nje kancer ne mushkeri".doni semundje tjeter? po mer marrim nje kshu rastesisht...hmmmm...enfizeme...njerez te vuatur qe nuk arrijne te mbushen me fryme,muskujt e qafes qe i jane bere si litar ngaqe mbajne gjithmone kraharorin te mbushur,nuk qetesohen asnjehere...pas pak kohesh,i kalon zemra ne tilt...nje emocion i vertete me pak fjale...veshtire te gjesh persona me te vuajtshem se ato me enfizeme...momente qe i perjeton deri ne fund...
kur te vije ajo dite,do ta leni per te pasur ndonje dite me teper...po ca e vrisni mendjen aman..fundja te gjithe do vdesin,ca me me shume vuajtje ca me me pak...pini mos e vrisni mendjen /pf/images/graemlins/wink.gif ...per me teper,do tu sugjeroja ta perzienit me ndonje gje tjeter...hashash,kokaine etj...ca diference do bej...helm per helm shkon ajo pune /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un personalisht, mqse skam ndermend ta lej /pf/images/graemlins/laugh.gif
vendosa ti nderroja, nga Marlborot kalova ke Vogue slims (po e njejta permbajtje, thjesht psikollogjikisht me dukeshin me te vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif si rrjedhoj me pak te demshme /pf/images/graemlins/laugh.gif )
pastaj, mqse kjo ishte vetem psikollogjike dhe as pak realiste, vendos tamam tamam qe te gjeja cigare me te lehta ne nikotine, goudron/teer etc etc...

tani pi KARELIA Slims me permbajtje : 1mg teer, 0.1mg nicotine, 1mg CO qe i bie te jete 1/10 e permbajtjes ne cigaret e tjera te zakonshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
EUREKAAAAAA .....

kur kalon nga marlorot ke kareliat, ne fillim duket sikur po pi kashte por pastaj kur mesohesh, eshte shum e veshtire te ripish marlboro, se jan teper te forta ...un per vete marlboro kam pire vetem finalen e kupes botes /pf/images/graemlins/laugh.gif nga stressi dhe doza e fuqishme qe me duhej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

pinko,pse se provon me ato qe italionet i quajne spinelli...nga nje kerkim i fundit ka dale qe te pish 3 cope eshte baraz me 20 cigare...kursen kohe keshtu...ndoshta edhe leke /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per punen e cigareve light...ne Amerike fjala light u hoq nga qarkullimi sepse nje studim tregoi qe nuk ishte ndonje ndryshim ndermjet cigareve light me ato normalet... normalisht qe ato qe nuk u shiten do vijne knej nga ne...jo per gjo po lajmi nuk ka ardhe akoma per keto gjona /pf/images/graemlins/wink.gif
per dem thua ti?ne perberjen e cdo cigareje ke 1200 substanca kancerogjene.
cte te them une ty me teper; fjala e fundit per ta lene ose vazhdu te perket ty...une per vehte do te te keshilloja ta lije perpara se te te jape ndonje problem /pf/images/graemlins/frown.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mir e ke ti, por pbmi eshte se une e kam qef tymin, dhe nese nuk eshte tym cigare, do bej tym tjeter me zore pastaj te stilit, sherr e shamata 24/7 /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse duke i lene shakat,
deadline per cigaren e kam lene per 1 vit para se te bej nje femije /pf/images/graemlins/laugh.gif
problemi eshte se tani se kam ndermend /pf/images/graemlins/laugh.gif
keshtu qe...
nje dite do ta le, por jo tani...

pastaj sic e shef edhe permbajtjen cigaret qe pij une jane shume me te lehta se sa ato te zakonshmet, kjo nuk do te thot qe nuk rrezikoj, thjeshte qe rreziku im eshte pak me i vogel se sa te tjeret...

Wii

Grupi i të moçmëve!

beh,shif e bej por sa me shpejt ta lesh,aq me mire do te jete /pf/images/graemlins/smash.gif ...duhen te pakten 5 vjet per dike qe le duhanin qe te arrije shkallet e nje personi normal per sa i perket probabiliteteve qe ta ze nje semundje...beh,kur te kerkosh te besh femije,do ta lesh se sben nese nuk do qe ti besh dem femijes tend

ju te tjeret pini...pinko,ti mos pi,amon /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

The_Meditator

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:D /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e zuri njerin kanceri prej duhanit edhe pse kishte 23 vjet qe e kishte lene ate.ishte presidenti i organizates kundra lenies se duhanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinko si ta lesh si mos ta lesh ,ti per lesh ke per te ik /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

flm, fjalet e tua te sinqerta dhe shume te perzemerta, me prekin.
fal teje do ta filloj diten ne menyre shume pozitive ...

Wii

Grupi i të moçmëve!

ViNNy,su,va a fumarti un petardo,dai /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

siç u tha me siper cigaret jane njelloj te forta. ndryshimi qendron tek menyra sesi e pi. edhe cigaren me te lehte e me te holle po ta thithesh fort (do me u ngop) njesoj do te ta beje demin si ajo e trasha.

ideja eshte qe mushkeria mban nje sasi te caktuar ajri ose tymi, pertej te ciles nuk shkohet dot. kush e mbush me shume e kush me pak ktu eshte gjith stili.

po menyra me e mire me e lon tani per tani eshte me i fut i te martume, me e pat partnerin alergjik, me bo dhe ca kalamoj e me dit qe ai qe rri afer teje e ha 5 fish me keq se duhanpirsi per çdo cigare te konsumuar.

rroft nargileja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

te ishte kaq e thjeshte do e kishin lone te gjithe Tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif
halli eshte se duhani krijon dipendence dhe vjen nje pike qe eshte trupi qe e kerkon (nuk po flas per vehte /pf/images/graemlins/laugh.gif)...gjithsesi,qe eshte dicka qe duhet te lihet eshte e sigurte...jane shume lloj semundjesh qe vijne si pasoje e pirjes se duhanit dhe qe mund te shmangen fare mire!por varet nga personi vete nese do apo jo ta lere sepse qe eshte e mundur kete nuk e ve askush ne dyshim!

jimmy84

Primus registratum

Nje gje eshte e sigurte. Mos perdorni karamele per te mos pire cigaren. Se pastaj nuk do lini dot as cigaren...as karamelen /pf/images/graemlins/laugh.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

Nemesis e PI ne Vete pranej them mos e pi Fare ...Eshte Me mire te mos e nisesh Fare ...