Duhani! Si ta heq qafe ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Thnx Indu /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
"shpresoj dhe nervozoj" keshtu jam per momentin /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

blendiys

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
DAHLIA!
You can do it!
You can do it!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Dhe pastaj vazhdon,...you know, it smells like shi*, goddamn /pf/images/graemlins/rockband.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Dahli, çka zemer, se e pi un edhe per ty, ne keto momente, e pi si turk /pf/images/graemlins/laugh.gif kam probleme psikollogjike /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ne vend ti futem alkolit, i futem cigares edhe alkolit per te kaluar deshperimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

pse me u privuar nga nje nga gjerat qe na shijon ta pijme shume gjera jane te ndaluara po nuk eshte e thene te mos i provojme ,te mos i shijojme

Se le sa te kem jeten , me pelqe me pi , me qeteson , e kam mik e kam shok.

AnaBlue

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Se le sa te kem jeten , me pelqe me pi , me qeteson , e kam mik e kam shok.

[/ QUOTE ]
Nje shprehje popullore thote qe me mire pa mik se me nje te keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hem,dita e trete, pa pire duhan...nuk me vijne me ere floket,as shtepia,as rrobat,as goja....mbameni shoooke se po vdeeeees /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Shyyyyyyt Ted, te lutem.... se gati jam te zbres poshte e te blej nje pakete...
hemmmmmmmmm auuuuuuuuuuuuuuu owwwwwwwwwwwwwwwwwwww /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

ujku81

Primus registratum

Rezisto Dahlia, po kalove dhe weekendin ja hudhe. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hem faleminderit Ujk... dita e katert...jam e merzitur /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif me mungon shume xhesti...

MLK

Primus registratum

Boji duret me piper djegs ne provoji xhestin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

dahlia, provo inhalator me nikotine vetem ...do t'shikosh se hek mallin edhe do te ikun qefi vedit

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Beni beni gallate po provojeni vetem nja dy dite pa cigare,sidomos ti me ato "Vogue" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif me te veshtire se mu do ta kesh

Hemmm
5 dite iken, iken, iken... se di a do rezistoj dot me!!!
Ne fakt nuk e di me as çfare dua... a me pihet, a s'me pihet, as kete nuk e di!!!

soni2

Primus registratum

ej e shumta u be 5 dite fillimi eshte veshtire pastaj kalon uroj vetem te mos ndihesh keç/vetem/larg se pastaj ajo e lenmja behet peng duhani shoku qe ste le kurrre vetem kur ke tabakinen myll(ska gje ik ne Kehl cigaretenautomatt

TEDI

Valoris scriptorum

Nqs MUnd t bohet ashu ... Po eshte shume e veshtire t Lesh Dahonin ...