Duhani! Si ta heq qafe ?

KoDoShi

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

lale vazdho kshu se jo 7 cigare po 7 paketa pastaj me vone blej kompanine e durrsit te cig "DS"se ske per tja dal me paketa /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

nqs doni me lon cigare pini vetem red bull ene jo kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Doshi, oppsss sorry Kooshi shktu e ke lane ti per vehte? /pf/images/graemlins/idea.gif

KoDoShi

Primus registratum

ahahah jo mer per ate pune nuk e kam lone as une per vete po thjesht po jepja nji sugjerim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Sygjerimet i japin ato qe kene lene vertete si puna ime /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

KoDoShi

Primus registratum

e ke lene ti me behet qefi shume lali /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif...Ah cigarja ...I vetmi shok qe digjet per ty... /pf/images/graemlins/devil.gif

KoDoShi

Primus registratum

CIGARJA ESHTE SI DASHURIA qe shuhet avash avash po dhe nga njiher fiket prnjiher /pf/images/graemlins/frown.gif

ujku81

Primus registratum

Booooooo na iku Sintetiku!! Une njehere nuk te jap me cigare, qe kur ke filluar cigaren edhe shkrimet ketu i ben me te gjata ta jep cigarja ne koke me duket. /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S: Fanta ben vaki se e fshin ket postimin do t'rraf. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/shrug.gif Faktikisht kam gjysem viti qe them se do te le cigaren .Sa here e teproj (kur pij shume) them -he se dhe pak do ta le..Por , aman kur do jete ajo dite qe do ta le me te vertete../pf/images/graemlins/confused.gif
Sinte ,ti ke pak kohe qe e ke nis .Mundohu te heqesh dore qe ne fillim se pastaj ,do te kthehet ne nje "e keqe e domosdoshme" /pf/images/graemlins/shrug.gif

ujku81

Primus registratum

Sintetiku, po ty car hallesh te kane zene mo shoku qe don me fillu cigaren. /pf/images/graemlins/grin.gif

KoDoShi

Primus registratum

sintetiku se mos ke pi na nji gjo tjeter mer ncinareve
si psh.(rab) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Kam nje dite qe kam lon cinaren. Pasi me nxiti nje lloj sinoziti, me veshtiresi vendosa te degjoj keshillat tuaja. Gjithsesi nuk ishe e lehte per ta filluar, keshtu qe nuk e di, a do ja dal ta le plotesisht. Gjithsesi pasi pashe videon e Inis Gjonit, e lashe cinaren...

@d@

Primus registratum

Keto vendime duan vullnet budallai /pf/images/graemlins/laugh.gif
E keni provuar me dhurata ? /pf/images/graemlins/laugh.gif P.sh 1 dite pa cigare shperblimi 1 akullore
2 dite pa cigare, 2 akullore
3 dite pa cigare, 3 etj ,etj, etj /pf/images/graemlins/tipsy.gif

KoDoShi

Primus registratum

paska rreshkit kjo me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif