Duhani! Si ta heq qafe ?

ujku81

Primus registratum
Re: Duhani! Si ta heq qafe ?

Dahlia te thashe, po nuk pive dhe sot e neser ja hudhe. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

huh, nuk kam pire akoma po kam frike nga weekend-i duhet me u mbyll ne shtepi, po dola sonte, ehe iku... do ta ndez se s'ben...REZISTENCE,BINDJE,KOKFORTESI,GUXIM,DHUNE

Ooh zot nese egziston gjekundi ndihmoje nje jobesimtare te lere nje ves te keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

MByllu ne shtepi dhe AF gjithe diten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e ç'me dashke te miren ti mua.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

youupiiiiiiiiii
Bien bien bien 5 dite hahahaha
coooolzeeeeeeeengruuuuuuupmoooooosçaaaaabyyyyyyyytheeeeDaaaahliaaaaaaaa /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Nuk arrij ta besoj qe Dahoni mund te lihet, kur flitet gjithe diten per te.
Kshu qe ti, Dahlije, mos e hap me kete pjese te AF, futu anej ka shkenca, kishe llogje plot me bo...
Po the qe u bo dhe dita e 6, do bahesh e merzitshme

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
youupiiiiiiiiii
Bien bien bien 5 dite hahahaha
coooolzeeeeeeeengruuuuuuupmoooooosçaaaaabyyyyyyyytheeeeDaaaahliaaaaaaaa /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

[/ QUOTE ]

Dahlie sa mo shum e kujto aq mo Shum Do me Pi CInare PRanejna na nize i Dahon... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk arrij ta besoj qe Dahoni mund te lihet, kur flitet gjithe diten per te.
Kshu qe ti, Dahlije, mos e hap me kete pjese te AF, futu anej ka shkenca, kishe llogje plot me bo...
Po the qe u bo dhe dita e 6, do bahesh e merzitshme

[/ QUOTE ]

E kisha lene me e thene sonte ne darke po qe te behem akoma me e merzitshme e per te bere "qefin" ty po e them tani
/pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
Voila u bene 6 dite dhe meqe tema eshte per duhanin dhe qe çuditerisht per momentin paskam shume vullnet do shkruj ça te me doj kokrra e qefit. /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
Poshte Dahoni provokatore m***

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ti dashke nje dru pas qafe me duket.... /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Bravo Dahlia, mendo qe pa cigaren do te zbardhen dhembet, do te pastrohet lekura, do te pastrohen mushkerite, do dukesh moderne, pirjes se cigares i ka ikur moda tashme, do ndihesh e forte shpriterisht. Mendo te mirat qe ke prej saj. Kur do te merresh me dicka perdor cumcakiz sa per tu englendisur. Kurajo, ditet me te veshtira kaluan. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Sa lezetshem tingellonka humori i atyre qe lene duhanin /pf/images/graemlins/grin.gif

Nje e njohura ime ktu, e ka lane duhanin - u bane gjashte muaj, asht ba si yll, duket shume e fresket /pf/images/graemlins/smile.gif

PS:DAHLIA shkruaj mbi emocionet e largimit ketij shokut t shemtut qe t ka ndiek tan kte kohe...

/pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Une per vete e lej nat per nat para se te flej /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif Sa qef te me thone dhe mua bravo tek kjo tema... /pf/images/graemlins/angel.gif
Une e kam radhuar 1/2 pakete ne dite /pf/images/graemlins/confused.gif,ky eshte lajm i mire ,kurse i keqi eshte se nga shoqeria e lane 3 dhe u bera shkak une qe e rinisi perseri njeri.. /pf/images/graemlins/confused.gif
Oh /pf/images/graemlins/shrug.gif...gjithmone them -Do ta le..!!,por jo sot..!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Sintetik nuk e di se ç'ke ti me mua

E para, se kap hap une temen, e as rihap

E dyta, as nuk shty njeri te pi cigaren, e as ta lere (nuk eshte puna ime)

E treta, eshte hera e pare qe vendosa te le duhanin pas nuk e di se sa shume vitesh pirje (nje pakete ne dite)dhe nuk e di vertete cila eshte arsyeja per te cilen e lashe dhe meqe pashe nje teme e tille egzistonte,kam deshire te shkruaj.

E katerta, nuk kerkoj mend as nga ty as nga njeri!!!
Po te lexosh me lart beja shaka me ata qe thoshin' "nuk eshte i mire per shendetin"

E pesta, falenderoj ata qe me inkurajuan edhe pse nuk i njoh fare /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

E gjashta,po vazhdoj une pa pire akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (nuk i numeroj me ditet,fli i qete) /pf/images/graemlins/tipsy.gif

E shtata dhe e fundit "ciao Sinti"

MLK

Primus registratum

Falemnerit per falenderimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Falenderova te panjohurit,... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifs'isha me ty une qepare?? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif