A keni makine?

Blendi

Primus registratum
Re: A keni makine?

Makina ime e plote:
streetbeatcustoms_1765_12098144

Engjelli_Vdekjes

Primus registratum

o cuna edhe une kam i makine mer.mercedes e kam prodhimi i vitit 95.me nafte nuk qahet lala se edhe kete ka me e shit po ju them qe makinat ikin e vine po kujdes shpetesine se ju merr koken.bye shifena me vone ne chat

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cuni:
[qb] o cuna edhe une kam i makine mer.mercedes e kam prodhimi i vitit 95.me nafte nuk qahet lala se edhe kete ka me e shit po ju them qe makinat ikin e vine po kujdes shpetesine se ju merr koken.bye shifena me vone ne chat [/qb]
ta mbeshtes.....mendimin

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cuni:
[qb] ke te drejte lal ta mbeshtes edhe une mendimin.kush qe ai bir kumlle qe shpiku erresiren [/qb]
erresira!!!!!!............!!!!!!!!eshte..............wow!!!!!!!thone se s'e di!!!!!

Belina1986

Primus registratum

Une nuk kam makine edhe nuk kam akoma mbushur 18 vjec, por mundet te me keshilloni kush eshte sipas juve makina me e mire per tu blere? FALEMINDEDRit ciao!

Belina1986

Primus registratum

Une nuk kam makine edhe nuk kam akoma mbushur 18 vjec, por mundet te me keshilloni kush eshte sipas juve makina me e mire per tu blere? FALEMINDEDRit ciao!

Blendi

Primus registratum

Tregu i automobileve ne europe ndryshon nga ai ne SHBA. Ketu shiten marka qe atje nuk njihen dhe e anasjellta.
Une te sugjeroj nje makine Japoneze, jane shume jetegjate dhe durojne "drurin" qe i jep shoferi i ri para se te fitoje eksperiencen.

Ne amerike nuk shiten Alfa Romeo, Citroën, Renault, Peugeot, Fiat, Lancia, Opel etj etj.

Une do kisha shume qejf te kisha ndonje tip keshtu, por e vetmja menyre eshte te porosisesh eksport special qe nuk t'a leverdis.

bolonjezja

Primus registratum

une kam makine qepese:butterfly...eshte prodhim i ri i kesaj firme,punon mire... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Tamon si e imja :eek: megjithese nuk e perdor naiher se mesoj siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

bolonjezja

Primus registratum

una di ta perdor eeee,ke inot ti????? :smash: una kam dhe makine qe grin mishin,firmato.....ke inot ti???? :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina1986:
[qb] Une nuk kam makine edhe nuk kam akoma mbushur 18 vjec, por mundet te me keshilloni kush eshte sipas juve makina me e mire per tu blere? FALEMINDEDRit ciao! [/qb]
fiat127.jpg
Tull fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Engjelli_Vdekjes

Primus registratum

o robo 79 nga e ke gjet ate makine mer ate laden apo trabanin apo moskovi4in se spo e dalloj mire .nga muzeu i luftes e ke marre.

alpacino

Primus registratum

o belina varet nga shuma qe ke ne duare te shpenzosh,po deshe nje makine te re merr nje peugeot 307 eshte cilesu makina me mire e vitit
un pervete nuk jam penu pewr la mia scelta.

ja dhe peugeot 307
peugeot-307.jpg

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ajo tjetra eshte e imja!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
2-smart.jpg

Ty te jap ket qe eshte me e keqe :thumbsup:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ajo tjetra eshte e imja!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
2-smart.jpg

Ty te jap ket qe eshte me e keqe :thumbsup: [/qb]
me duket se :wub: :kiss: :kiss: :kiss: ajo eshte nje nga ato endrrat me te bukura!!!!