A keni makine?

X-GoodBoy

Primus registratum
Re: A keni makine?

Dal ete ve edhe un makinen time ketu. the present one /pf/images/graemlins/laugh.gif
TCR-ZERO.jpg

Nice eeeee...

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] beautiful very economic [/qb]
Yeah. You can go everywhere with that, uphill, downhill, no extra tax, no driving licence, no fuel consuption, no high cost of mantainence, no high security alarm (just a locker), no large place to park, and so on and so on...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **pOeTi**:
[qb] kam nje biciklete qe ma ka lene gjyshi amanet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
The best present you ever had. N.Q.S do qe te besh dike fukara, jepi nje makine edhe pas 2-3 javesh shife po nuk ta ktheu mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Bicikleta -> the simplest way of transportation /pf/images/graemlins/laugh.gif
let's go ridind like in china...

Garo

Primus registratum

Une kam nje GMC Envoy shume e mire per bore eshte bishe e vertet vetem se benzinen e pi si kuceder

A.Hanaj

Primus registratum

Makinat e mia kan qene me karakter ashtu sic jane pak vajza. Per fat te keq skam mundesi :rockband: tjua tregoj, megjithate mos harroni "kalamoja" :shrug: -Nje makin kur e blen, i shikon linjat e saj ne fillim, pastaj fillon ti prekesh llakun. Gjith keto karakteristika, i ka qe nga ditlindja- deri diten qe do ndaheni. per fat te keq nje femer nga dita ne dit ndrüshon karakterin dhe linjat e saj?????HA HA HA.... Ne vitin '99 bleva Audi A4(Blu) 125 Kuaj/Fuqi, '00 bleva Audi RS4(Feur-Red) 420 K/F, '02- Merzedes C-280(Silver-Black) 200K/F,'03 - BMW 328(Blu) 200K/F. Dikur dote mundohen tju tregoj Fotot.... OLE!!!!!

xhoni

Primus registratum

Lale ku te punon babi ty? :lol: :lol: Ne ministri...
Une kam nje alfe 155 te '94 qe i ka ardh funi,po e nxjerr dy dite ne jave se e kam pa siguracion ngaqe pres qe te marr nje ford fokus te ri keto dite. :cool:

Artur IDRIZI

Primus registratum

Ju na bot me turp re.Un deri ne 2000-shin kur erdha knej nga italija kisha nji Fiat RITMO me naft te vitit 85.Kur e nizsha dilnin n'ballkone grate e lagjes ene s'lejshin mallkim pa permen se i bojsha rrobet me tym.Tashi kismet kur t'kthehem n'korrik do shkoj anej nga tregu ene do mor BENZ.Per 10000 Euro gjej nji CLK 200 Kompressor te vitit 2000-2001,full optional.Ju do thoni per ate çmim osht i vjedh.Puna modhe fort.Do fus n'llogari ca Euro te tjera per t'bo dakamentat ene maroi ai muhabet. :wink:

champaign girl

Primus registratum

Mazda Protège 1999 te kuqe...e kam si shpirt edhe pse kur futem ne autostrade fillon duke u dridh.

Me perpara kisha Hyundai Elantra 1998, ishte shume e lezetçme deri ne momentin kur me doli nje kurve e çmendur nga parkingu me shpejtesi ene ma boni përshesh :mad:

Dolores

Primus registratum

Dodge Dakota 99, black, V8....harxhon lots of gas....po eshte cool
98%20Dakota%20black.jpg

ngjan si kjo vetem se ka ca flags te bardhe anash per zbukurim..ah edhe nji flamur te kuq nga pas

Rangers

Primus registratum

Kurse une kam nje te tille, jo shume fancy sa per te levizur nga point A ne point B.
499973_8_full.jpg