A keni makine?

Rambla

Primus registratum
Re: A keni makine?

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Je bosse ti Rambla :eek: [/qb]
une nuk e specifikova, dhe s'me pelqen te hapem (e ke parasysh besoj), por ai (rapper ishte me duket) foli per mu sikur me njihte...dmth lene se s'eshte per ty tha - eshte per bosa , po ku e dinte ai si jam une, dmth edhe mund te jem edhe mund te mos jem

p.s. e kam ne shpi nje makine si ajo (nuk eshte e imja :cry: cmq eshte e papit time)

beshbossi

Primus registratum

[qb] Shihesh qe rri ne Shqiperi se vetem atje e degjova"sllon"
Sdq shume me dashke :kiss: [/qb]
epo c'te bejme dikush do jetoje ne shqiperi meqe ju iket e na late...eeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry:

Sallaku

Primus registratum

Epo Kur u ndame kto na rane
Ju te beni qef ne Shqiperi dhe ne te vuajme jashte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
[qb] Je bosse ti Rambla :eek: [/qb]
une nuk e specifikova, dhe s'me pelqen te hapem (e ke parasysh besoj), por ai (rapper ishte me duket) foli per mu sikur me njihte...dmth lene se s'eshte per ty tha - eshte per bosa , po ku e dinte ai si jam une, dmth edhe mund te jem edhe mund te mos jem

p.s. e kam ne shpi nje makine si ajo (nuk eshte e imja :cry: cmq eshte e papit time) [/qb]
Epo ne kemi akoma ate mentalitetin qe po pate nje Benz ose BMV je boss
Per ate pune dhe une kam benz(smart) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
[/qb]
Epo ne kemi akoma ate mentalitetin qe po pate nje Benz ose BMV je boss
Per ate pune dhe une kam benz(smart) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ça smart ke ti :mad: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

e dua dhe une nje smart :cry: :cry:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Heliode 1010101:
[qb] "american muscle" sigurisht nqs e keni pare
2fast and 2furious. :smash: [/qb]
:wink: Do te pelqente he

beshbossi

Primus registratum

[qb] Kur te filloj pune te caritasi :tipsy: [/qb]
shpejt pra hec luaj kembet!!!!!!!!!pse ma kishe ble me vertete??????????? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :wub:

ONi

Forumium praecox

stevestrong1.jpg

Spec List: Engine; 2.0 litre, Gti Devil twin exit exhaust, Pipercross induction kit + cold air feed, Ecotek widget, Dyno'd at 185 bhp
Wheels: 7/17 mille miglia evos Avon rubber
Bodywork: Full ecosse equisse kit (bumpers, side skirts), Ecosse rear roof spoiler, Colour coded mirrors, side trim, vent and bumpers Debadged
Ice: Alpine flip screen MD unit, Alpine DVD voice nav unit, Alpine CD changer (6)
Alpine sound processor, 1 soundstream amp (600 - running rear parcel shelf 4x4 and rear three quarter panel full ranges)
1 genesis amp (400 - running front components) 1 Kenwood amp (600 - running sub)
1 solo baric 12 inch sub, 2 component Infinity Kappa's, 2 full range 4x4 kappa's, 2 Caliber full/high rangers
1 farad cap, serious sound deadening, neon's under dash, seats and in boot
stevestrong4.jpg

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ONi:
[qb]
stevestrong1.jpg

Spec List: Engine; 2.0 litre, Gti Devil twin exit exhaust, Pipercross induction kit + cold air feed, Ecotek widget, Dyno'd at 185 bhp
Wheels: 7/17 mille miglia evos Avon rubber
Bodywork: Full ecosse equisse kit (bumpers, side skirts), Ecosse rear roof spoiler, Colour coded mirrors, side trim, vent and bumpers Debadged
Ice: Alpine flip screen MD unit, Alpine DVD voice nav unit, Alpine CD changer (6)
Alpine sound processor, 1 soundstream amp (600 - running rear parcel shelf 4x4 and rear three quarter panel full ranges)
1 genesis amp (400 - running front components) 1 Kenwood amp (600 - running sub)
1 solo baric 12 inch sub, 2 component Infinity Kappa's, 2 full range 4x4 kappa's, 2 Caliber full/high rangers
1 farad cap, serious sound deadening, neon's under dash, seats and in boot
stevestrong4.jpg
[/qb]
Edhe shoferi te paska ngel pa i dhene te dhenat,
sa dhembe ka
sa vjeç
sa pesho
ku e ka shpine
dhe femer apo mashkull
Po nje cop Peugoet 206 eshte aman,kushtojne me shume ato qe ka siper sesa makina vete :eek: :eek:

ONi

Forumium praecox

robo aq kam aq mbaj. ajo 206 gti ben ca shikoji njehere cmimet lately /pf/images/graemlins/smile.gif brand new i mean

Blendi

Primus registratum

Accura Integra. 4 Cilindra, me marrshe, jo ndonje gje shume luks, sidoqofte japoneze, mund te kisha mare dhe me te medha (si me pare) por nuk kam ndermend te coj leket benzine, as prioritet te bej sfilate makinash ne rruge nuk kam.

92_acura_integra.JPG

Kjo eshte origjinali

wm001.JPG

Kjo eshte e nje tjetri qe e ka ul pak dhe i ka vene extra per ta bere si te Fast and Furious.

Te apasionuarit mbas shpejtesise i ftoj te shijojne fotografite e shumta te aksidenteve ne shtetin tim, Massachusetts SHBA:
http://towzone.com/roadkill.html

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe una kam po nuk e nxje fotografin se kam hall se ma marin mesysh se eshte alamet vature, me timon, me dyer, me rrota, me bori dhe me rajdjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mua me mungojne rrotat...

U pa puna po te jap borxh te miat. /pf/images/graemlins/laugh.gif