Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  12,515
 2. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  33,565
 3. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  42,860
 4. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  92,383
 5. ad ifixit
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,051
 6. Gazmend Mici
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,648
 7. Al-Punk
  Përgjigje:
  105
  Shikime:
  13,056
 8. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,088
 9. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,870
 10. Aki
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,922
 11. gurax
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  6,125
 12. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,073
 13. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,412
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,373
 15. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,613
 16. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,370
 17. Seyfert
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,325
 18. Dreamer
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,806
 19. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,486

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...