Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↑
 1. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  12,196
 2. harap
  Përgjigje:
  164
  Shikime:
  90,185
 3. Iliri
  Përgjigje:
  60
  Shikime:
  41,820
 4. Darien
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  32,744
 5. Djep
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  3,780
 6. Ema
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,261
 7. Iliri
  Përgjigje:
  20
  Shikime:
  5,294
 8. Iliri
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,264
 9. karamel
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  1,392
 10. Pladomen
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  930
 11. Iliri
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,226
 12. Wii
  Përgjigje:
  16
  Shikime:
  1,383
 13. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,438
 14. Klinton
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  3,336
 15. dimir
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  3,298
 16. olti
  Përgjigje:
  11
  Shikime:
  1,785
 17. eM
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  1,025
 18. Iliri
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,415
 19. KLPD
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,844

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...