Re: Vjehrrat!
Se sili ne shtepi te vet,une megjithse s`kam jetur asnjeher me to , pasi kam jetuar jashte shtetit,shoh qe vjerra mundohet te nerhyj,per mos t`thon qe ne disa raste ja ka arrit qellimit,vjerri me nryshe ,burr i arsyshem.
Dhe pse do thoni ju ,po shtoj ne i arsye nga gjith ato qe keni perpen ne ju me nolt.Nuk osht i soj kur djali apo vajza oshte e vetme,por ku ka me shum kalamoj bohet turli,prinrit sidomos sex femer ,jo pse njonit i ecen e tjetrit jo ,pra fillo xhelozia,sherret ne gjithmon e,i keq(e) bohet i ardhuri ne shtepi qe mund t`jet nusja ,apo dhendri.Pasi do nerhyjne per probleme ekonomike,jo po nimoje se ke me shum lek ,munsi etje etje ,por ca me bo NE cifti pra ne fjale kur ai apo ajo, jon denbela apo e prishin lekun kot e m`kot ,a jena NE pergjegjsa per ket ?Jo! ,po hajt e thuj kaiher nonave (per te dyja palet),ne i shtremojne suratat si dreq, e munohen me kriju konflikte te ciftet.
Nuk jon t`pakta ato raste kur prinrit kan ` sjelle ne divorcet tek fmijt e tyne ,dhe kjo nuk osht e drejt.
Pra me mire "Rralle e per malle" , secili n`strofkullen e vet,kot nuk thojne dynjoja,bohet c`bohet mos me ju dhon shteg tjerve ,kushdo qofshin.