Vjehrrat!

alinos

Forumium maestatis
Re: Vjehrrat!

Du numrin e tel shpejt, plssssssssssss! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse kot thua se me ka dale nami se dua burre n'AF?!
T'pakten kshu eshte AF-related /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ana
histori:

Martohet nusja re dhe shko te shpia burrit. Plaka tani qe e reja te ndjehej sa me mire, vete dhe i thote:
-Ngjo t'keqen nana, qe te na hecin punet mire, asht mir t'i sqarojm ca gjana, si thu?
-Po mir mi nan. Si t'jet ma mire. - thot kjo.
-Un, t'keqen nana, kam i zakon: kur e lidh topuzin nga ana e majt jam n'qef. Por, po e lidha n'an t'djatht dije se jam me kacabuj dhe ma mire mos m'dali njeri perpara. Po ti t'keqen nana ca huqesh ke???
-Un me nan, - i thot kjo, - kur cohem me mjes e du i got raki te ma sjellin ke krevati pa u cu.
-U t'keqen nana. Ta pish se t'ben mire. Nana vet do ta bi.
-Masnej, e du dhe i got tjeter se m'ka lezet!
-Edhe, te dyten ta bi nana pa merak!
-Mas te dytes e du dhe i te trete, - i thot kjo.
-Ta bi nana, po qysh!
-E, - thot kjo, - po mas gotes t'tret mos me dil perpara se s'pys hic se nga e ke lidh ti topuzin ne te majt a ne te djatht!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Aq u hutova mas syve jeshil sa lere lere, m'u desh me riparu mesazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Per gocat e AF.Eh kur te beheni dhe ju vjehrra.
Si do jua beni(vjehrave) jua befshin (nuset)dhe mos me keq. [/qb]
Keshtu them dhe une! Jam kurjoze te shof nusen e cunit se cfare ngjyre i ka mbathjet qe rri neper shtepi. Pale, mbreme naten desh e thyen tavolinen e kuzhines! Sikur nuk i mjafton krevati! /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb]
Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]

Vetem nje e tille mund ti bej balle babit tim. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nelk@!Qartesoi gjerat mos i lerë konfuze :confused:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nese e ka thene Nelk@ me ter mendt:

Jam e sigurt se do shkonim shume mire te dy!!! Me zevzeket me hahet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Per AnaBlue
Ti do me i pa breket ajo do me t'pa benevreket.
Ti do me i pa ngjyren ajo do me t'pa zgjyrën.

AnaBlue

Forumium maestatis

Jam plotesisht dakord me mendimin tend Mistreciii (dhe pse dyshoj se je MistrecE) /pf/images/graemlins/wink.gif

Prandaj arritem ne konkluzionin qe secili per hesap te vetin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Teoria e Vjehrres, e pazgjidhur prej gjeneratash nga populli shipetar, me ne fund u zgjidh, ketu ne AF! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika se ngela pa martu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Jam plotesisht dakord me mendimin tend Mistreciii (dhe pse dyshoj se je MistrecE) /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Ja dhe nji qe ve identitetin tim ne dyshim. :mad: :mad: :smash: :smash:

Ti dhe im ate do merreni vesh mrekullisht ashtu si edhe une me te. Debatet tona te zjarrta per tmeperaturen optimale te pjekjes se shendetlies shkojne deri ne 2 te nates /pf/images/graemlins/smile.gif

Now for the main course. NR tel nuku kam sepse coc kam degjuar qe ne Tomorr nuk ka arritur akoma kabulli, por s'besoj te kesh problem ta gjesh eshte i vetmi i cmendur me nje tente blu/te bardhe qe ka vendosur te zbuloje bukurite e egra te memedheut. Pike qender e misionit te tije eshte fshati Vertop ne rreze te Tomorrit. /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

flm! /pf/images/graemlins/smile.gif

For the main course /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] Ti dhe im ate do merreni vesh mrekullisht ashtu si edhe une me te. Debatet tona te zjarrta per tmeperaturen optimale te pjekjes se shendetlies shkojne deri ne 2 te nates /pf/images/graemlins/smile.gif

Now for the main course. NR tel nuku kam sepse coc kam degjuar qe ne Tomorr nuk ka arritur akoma kabulli, por s'besoj te kesh problem ta gjesh eshte i vetmi i cmendur me nje tente blu/te bardhe qe ka vendosur te zbuloje bukurite e egra te memedheut. Pike qender e misionit te tije eshte fshati Vertop ne rreze te Tomorrit. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahah pse nga berati qenke ti mojjjjjj^
alonos po erdhe deri ne berat ste le uen mi te vehs ne tomor do te mar vet aty sa te zbresesh autobuzit /pf/images/graemlins/wink.gif
uen per vete se i magjinoj dot te zihet nusja ime me mamin tim iuuuuuu me leviz truri seprapthi.apapapa te shaj nusja iem mamin apapapap lem rehat se poisha me keto mend do e hedh nusen nga kati kater kot smi ka ber babi aq shpi te medhajaaaa /pf/images/graemlins/wink.gif :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ah ah mbeti pa u zgjidhur kjo pune keshtu si ne pergjithesi, por si ne vecanti /pf/images/graemlins/wink.gif qenka bere per tu servir ne pjate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Du i gjo t'omel una se jom hidheru qamet nga pesimizmi juj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e shof bardh & ZI /pf/images/graemlins/laugh.gif

giulia

Primus registratum

Vjerrat ?
Personalisht per timen kisha shume respekt se ti mblidhje te gjitha heret qe e kisha takuar benin apo jo nje muaj dhe gjithnje si mysafire dhe shume e ndrojtur( natyra ime ) por tani qe jetova tre muaj me te ketu ne shtepine time fillova ta dua ai respekt u kthye ne miqesi, dhe tani qe iku me erdhi keq, a jua them sinqerisht nuk do doja te jetoja ne nje shtepi me to se jo per gje cdo njeri do rehatine e vet si une timen dhe ajo te sajen por ta kisha afer sic kam prinderit e mi e di qe vajzes time nona sado qe te shkojme ne nje here ne vit apo te vije ajo ketu do i mungoje shume /pf/images/graemlins/frown.gif Asnje nuk eshte perfekt cdo njeri ka gabimet e veta por edhe hapet rruge se nuk na gjen gje te rij jemi. Mami im eshte shume shume possessive sa mua me merzit imagjinoni pak burrin tim cduhet te beje ? Edhe sot qe ne vete jemi bere prinder ajo na merr 20 here ne dite ne tel ku jeni se u bera merak cfare bere sa kohet e fundit stakojme tel, eshte tipi i saj keshtu sa edhe une tani i therras "vjerre " cte beje burri im qe cdo dite vjen per te pare mbesen ti thote boll se na merzite se ben dot se e di qe do merzitem une keshtu qe kemi vendosur te mos e vrasim fare mendjen edhe kur ndonje fjale nuk na pelqen na hyn nga njeri vesh na del nga tjetri dhe nuk ngel asgje ne koke /pf/images/graemlins/smile.gif

shine*

Primus registratum

Une u mundova ti lexoja te gjitha ça kishit shkruajtur po nuk ja dola dot, gjashte faqe, te 3 arrita. Kshu qe po flas per vete...
Tani une e shtroj kshu, nje dite do behem vet vjehrre sa mire a sa keq do me vij mua po te me sillet nusja/dhenderi mire, e po te me çojne ne azil ( po ngela ne dore te tyre mire te ma bejne te me çojne ne azil /pf/images/graemlins/frown.gif :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif ). Une them qe u solle ashtu si te sillesh ashtu do te marresh dhe pergjigje, Ligji tret i Njutonit /pf/images/graemlins/blush.gif ), por edhe nje fare tolerimi duhet bere se ç'u kuptua pastaj, zihu me vjehrren e me vjehrrin zere se u zure me tet shoq. Pse sdo ti vij keq atij po te zihem une me prinderit e tij, ashtu siç do me vinte keq mua po te zihej ai me prinderit e mi. Ajo puna e mamas qe nuk i do shume vajzat qe sjell djali edhe do ti provoje se sa te forte e kane lekuren. Po as qe diskutohet, kush eshte ajo mama qe nuk do me te miren/mirin per bijte e vet? Tani ato rastet ekstreme qe kemi degjuar me qe jane ekstreme le te rrine ne fund te rrjeshtit e te permenden per gallat e jo per shembuj vjehrrash te keqija apo nusesh te keqija.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ene ketu s'nejte dot pa permend ligjet e Newtonit ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk eshte problemi ne sillesh mire apo keq...cdo kush kur martohet don vendine vet. Te bej gabimet e veta. Duke gabuar mesojme. Nuk them me i len vjehrrat ne nje cep..konsiderate te medha edhe per ato, por gjithsesi familjen duhet ta krijosh vet. Ka lezet je ne divan e shtire duke pare tv me burrin/nusen me femine pran ..madje duke puthur njeri-tjetrin nga nje here..por ne se ke vjehrren ne shpi, jo se s'behen....., por edukate...nguron (s'eshte e njejta gje). Pra disa gjera qe mund te duken te vogla jane thelbi i jetes. Me nje vjehrre ne shtepi s'behen!

ilva

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ene ketu s'nejte dot pa permend ligjet e Newtonit ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk eshte problemi ne sillesh mire apo keq...cdo kush kur martohet don vendine vet. Te bej gabimet e veta. Duke gabuar mesojme. Nuk them me i len vjehrrat ne nje cep..konsiderate te medha edhe per ato, por gjithsesi familjen duhet ta krijosh vet. Ka lezet je ne divan e shtire duke pare tv me burrin/nusen me femine pran ..madje duke puthur njeri-tjetrin nga nje here..por ne se ke vjehrren ne shpi, jo se s'behen....., por edukate...nguron (s'eshte e njejta gje). Pra disa gjera qe mund te duken te vogla jane thelbi i jetes. Me nje vjehrre ne shtepi s'behen! [/qb][/QUOTE]
diavolo ke shume te drejte duken budallaleqe por jane fondamentale per nje raport.
Une mendoj se ky konflikt lind e para se mamaja eshte shume xheloze per djalin ndoshta e ben ne inkoshence, ndersa e dyta se eshte mesuar gjithe kohen te jete kryefamiljare dhe nuk mund te pranoje ndryshime apo nderhyrje nga nje person tjeter . Besoj se normale per gjithe, per kete eshte me mire te jetosh vete duke respektuar edhe dashur njeri tjetrin.pike edhe,,,,,

Jeto dhe ler te jetosh

:angel: :angel:

Blendi

Primus registratum

Une jam 24 vjec, e kam mamin 45 vjec babin po ashtu 45. Kshu qe nuk beht llaf per vjerre nga ana ime se te mite jane akoma qeflinj edhe per ca vjet. Ahuha kur t'shkojn te mite te 60 une do jem 40 vjec per vete, rrezik jom bo edhe une vjerr.

Dal nga diskutimi. /pf/images/graemlins/tongue.gif Merrem vetem me hallin tuj tashi.

loaded

Primus registratum

Mjafton i postimi im,me e çu temen ne te vjerres... /pf/images/graemlins/laugh.gif .Mos dilni nga tema ju lutem! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Merlina

Primus registratum

e dini ju ate thenien qe kan spanjollet???:

"Sa me shume qe e njoh vjerren time,
AQ me shume filloj te dua qenin " :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif