Re: Vjehrrat!
Pak a shume situata do jete kjo:
Dite e djele, vere, dielli si dielli ora 8 e mengjesit. Nusja me burrin akoma ne shtrat kur fillojne e degjohen fteret e tenxheret ne kuzhine . Ngrihet nusja me pa cfare ka ndodh e gjen vjerren tu qeru patate e qepe .
- Miremengjes!
- Miredita osht me t'thone se osht tu maru dita .
- Pse , sa eshte ora?
- Sa me qene mooo, cezmja erdhi ne hiku e s'lujti kush me mush dy govatat qe kina n'oborr.
- Po pse, kemi depèoziten qe mbushet automatikisht , rrije ne shtrat e u shplodhje.
- Po ju i keni gjonat e kollajshme , i zgjidhni fet e fet shyqyr.
Nusja kthehet ne dhome( icik si me nerva), nga ana tjeter burri.
- Pse u ngrite mi, hajt ketu te lal jot iher rrime per qef tone .
- Na le iher rehat, oj ky, s'te mjaftoi gjithe ajo note ty!
- Jo , hec ketu te thashe , pak se jam gjithe javen ne pune ene nji dite qe jena bashke n'shpi du me e gzu agimin e dites.Edhe 30 minuta masnaj vishemi e hikim n'plazh.
Del nusja me burrin n'sallon, nusja ka vesh fuston me rrypa se helbete osht tu shku n'plazh .
Vjerra- A doke me u nxi ene rruges qe qeke vesh keshtu?
- Po tashi , n'plazh jemi tu hik...
- Po cfare do hani kur t'vini, apo t'rri une tu gatu per ju ketu n'zheg te vapes?!
- Po rri rehat, ne do hame nha mami im sot.
ehuuuuuuuuuuuu...... s'vazhdoj mo me fol se i shtiva tmerrin vetes.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo jo, vjerra do vi ne plazh me mu e me burrin madje do kem vjerre qe vesh bikini e kur t'kaloi nji ore pa u puth do na thote: C'keni re, paskeni bo llafe ?! /pf/images/graemlins/wink.gif