Vjehrrat!

Dullaloqka

Primus registratum
Re: Vjehrrat!

po patet nai vjerr tbukur
qe se duroni dot hudheni
knej se kemi nji nbaxho
qe udjersit tu kerku nuse
ene spo gje dot. :lol:

mostro

Putraku

ahh te vite dhe njihere ajo koha e verushit pa do e shifnit juve..tre kuror ne dy e nji kuzshine dhe ne cep te kuzhines vjerra tu ju pa shtremt /pf/images/graemlins/laugh.gif ne krah te saja motra e burrit qe ju shef tere inot....tere jeten ne skllaveri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne per pune te kemi marre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Sa per pergjigjen e pyetjes. Secili ne shpi te vet. nonen time e du fort, biles do jete vjerra numer 1 ne bote se sa here i kam pas pru shoqka ne shpi gjate gjimnazit mi ka trajtu me aq respekt dhe ngrohte sa ia bojshin "ec ikim takojme mamin tend".
Po une do rri ne shpi vetem me nusen time, nona le te vije te na mori cerrat kur kena ndonje aktivitet.
Plus edhe nji gjo. Nona ime e ka ala vjerren e vet gjalle dhe ne shtepi. Me ka thon vete: "Blendo, ti rrusho do rrish ne shpi vec se une i kam heq kto kusure me vjerren time dhe nuk bohem vjerre me nji shpi me nusen gall n'bot". nji kshu thot mami im. [/qb]
Si ma paska ni zemra mer jahu... Blendo i paske ngja mamit ti qe je kaq i mire .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Pak a shume situata do jete kjo:

Dite e djele, vere, dielli si dielli ora 8 e mengjesit. Nusja me burrin akoma ne shtrat kur fillojne e degjohen fteret e tenxheret ne kuzhine . Ngrihet nusja me pa cfare ka ndodh e gjen vjerren tu qeru patate e qepe .
- Miremengjes!
- Miredita osht me t'thone se osht tu maru dita .
- Pse , sa eshte ora?
- Sa me qene mooo, cezmja erdhi ne hiku e s'lujti kush me mush dy govatat qe kina n'oborr.
- Po pse, kemi depèoziten qe mbushet automatikisht , rrije ne shtrat e u shplodhje.
- Po ju i keni gjonat e kollajshme , i zgjidhni fet e fet shyqyr.
Nusja kthehet ne dhome( icik si me nerva), nga ana tjeter burri.
- Pse u ngrite mi, hajt ketu te lal jot iher rrime per qef tone .
- Na le iher rehat, oj ky, s'te mjaftoi gjithe ajo note ty!
- Jo , hec ketu te thashe , pak se jam gjithe javen ne pune ene nji dite qe jena bashke n'shpi du me e gzu agimin e dites.Edhe 30 minuta masnaj vishemi e hikim n'plazh.
Del nusja me burrin n'sallon, nusja ka vesh fuston me rrypa se helbete osht tu shku n'plazh .
Vjerra- A doke me u nxi ene rruges qe qeke vesh keshtu?
- Po tashi , n'plazh jemi tu hik...
- Po cfare do hani kur t'vini, apo t'rri une tu gatu per ju ketu n'zheg te vapes?!
- Po rri rehat, ne do hame nha mami im sot.
ehuuuuuuuuuuuu...... s'vazhdoj mo me fol se i shtiva tmerrin vetes.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo jo, vjerra do vi ne plazh me mu e me burrin madje do kem vjerre qe vesh bikini e kur t'kaloi nji ore pa u puth do na thote: C'keni re, paskeni bo llafe ?! /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kjo tema me duket si (para)betim ose (auto)reklame nuk di c'te them, po me ngau do e ngas(vras) /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

OK, secili ne shtepine e tij! E zeme se jemi djali/vajza i/e vetem, apo fundit. KU do shkojne prinderit/vjehrri/a?!

Goca

Primus registratum

[qb] Jashte teme /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
M'qafsh , ma nis ne pm pergjigjen qe kishe dhone...

Lareeeeeeee muhabet vjerrash osht, jena tu u shpreh lirshem....s'ka gjo per jashte teme.

jula

Primus registratum

Qe ne gusht nga nje grusht...
Une vjehrren e kam xhan, dmth s'ma mban te bej armike nje "gur" kaq te rendesishem...ama kur te me vije rradha per vete s'do ti bie ne qafe njeriu...kam prenotuar "vendin" qe tani!
Shpresoj te kete edhe njerez te tjere kaq te mire sa une. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] OK, secili ne shtepine e tij! E zeme se jemi djali/vajza i/e vetem, apo fundit. KU do shkojne prinderit/vjehrri/a?! [/qb]
Kur te na marrin ne telefon te na thone ku kane vajtur, do e shkruajme ketu. Tani jena te zene, shyqyr shtepia bosh, t'merr malli me dal me e pi kafen me breke neper guzhine.

*Lara, m'pat shku mendja. /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

Po mire mi po nusja c'kusur ka te kete memen time mbi koke? E kujt eshte shtepia? prit i her mo se kto nuset jane goca t'reja dhe i kan qef burrat e vete. Do bojm dashni ne MSN me grate tona ne? Se helbete, nuk del nga dhoma pa u mbulu mire se eshte turp nga vjerri.
Ik he bab dil i xhiro se du me e pa nusen t'mavitet si sorkadhe.

Goca

Primus registratum

[qb] Po mire mi po nusja c'kusur ka te kete memen time mbi koke? E kujt eshte shtepia? prit i her mo se kto nuset jane goca t'reja dhe i kan qef burrat e vete. Do bojm dashni ne MSN me grate tona ne? Se helbete, nuk del nga dhoma pa u mbulu mire se eshte turp nga vjerri.
Ik he bab dil i xhiro se du me e pa nusen t'mavitet si sorkadhe. [/qb]
Ehhhh po hajde e gjeje nji qe mendon si ty se.... shumica thone : O me mu e me prinderit e mi, ose hic....
:mad:

P.S: asgjo personale tek fjalia e fundit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek:

Une nje gje ju them qe kjo Lara ka me qene i vjerr (shif se jom mrena teme /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qamet e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka me ia pre gjuhen nuses n'goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Blendo s'ka. Vjerren o duje o mos e duj...

Neo degjo per ata qe direkt sa hapin muhabete te tilla llafin e pare te fjalorit kane azilin, u keshilloj te mos martohen po te rrine ne shpi me mamin.

Se fundja dhe une mamin vetem e kam ku ta coj ne azil??? [/qb]
Lara une thjesht po fus ne muhabet te gjitha situata e mundshme. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une s'kam per te pasur ndonjehere nuse

Qenke largpamese ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Ma mire eshte pa vjerre , po qene , hajt mo , do bojme si do bojme , do i leshojme icik peun aty ku duhet e do ngrejme zonin aty ku duhet, megjithate respekti s'ka per ti mungu se jane prinderit e burrit.

:shrug: