Thenje filozofike.

Hektor12

Locus omnem
“E ardhmja ju përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre.” ~Elenor Ruzvelt

Thënia origjinale:

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”
 

Hektor12

Locus omnem
“Hakmarrja më e mirë është suksesi.” ~Frank Sinatra

Thënia origjinale:

“The best revenge is massive success.”
 

Hektor12

Locus omnem
“Vetëm atëhere kur druri i fundit të jetë prerë;
atëherë kur lumi i fundit të jetë helmuar;
atëherë kur peshku i fundit të jetë zënë;
vetëm atëherë do të kuptojmë që
PARAJA S’MUND TË HAHET.”

(proverbë e fisit indian Cree)

Thënia origjinale:

“Only when the last tree has died;
and the last river been poisoned;
and the last fish been caught;
will we realize we cannot eat money.”
 

importance

Primus registratum
BOTA nuk vuan nga njerëzit që flasin dhe veprojnë por nga ata që heshtin.
Thonë që heshtja vlerësohet më shum,ok pra nese deshironi që bota të vuaj akoma...HESHTNI!
 

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Papersosmeria eshte Bukuri,Marrezia eshte gjenialitet dhe me e mire eshte te jesh absolutisht qesharak se sa absolutisht i merzitshem.
Marylin Monroe...
 

Hektor12

Locus omnem
Natyra e mire është më e vlefshme se dituria, më shumë se paraja, më shumë se nderi, për personin që e posedon. – Henry Ward Beecher
 
Top