Thenje filozofike.

LLaStiCaaa

Valoris scriptorum
1604543_355756067897795_1051166149_n.jpg

Hektor12

Locus omnem
“Frika jonë më e thellë nuk është frika se jemi të papërshtatshëm. Frika jonë më e thellë është se jemi të fuqishëm përtej mase. Është drita jonë, jo terri ynë që na frikëson më së shumti. Ne pyesim vetveten, ‘Kush janë unë që të jem briliant, i mrekullueshëm, i talentuar, i mahnitshëm?’ Vërtet, kush je ti që të mos jesh?” -Marianne Williamson

Thënia origjinale:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be?”

Hektor12

Locus omnem
“Kur ti dëshiron diçka, i tërë universi komploton për të të ndihmuar që ta arrish atë.” -Paulo Coelho

Thënia origjinale:

“When you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it “

fuad

Primus registratum
Idioti flet per ate qe do te veproj…..
Egoisti flet per ate qe ka vepruar……..
Kurse inteligjenti vepron e nuk flet…

Hektor12

Locus omnem
Nuk mund ta humbas të vetmen gjë që më mban gjallë: shpresën. Një fjalë që shpesh gjendet me ne në mëngjes, vritet gjatë ditës dhe vdes ngadalë në erresirë, por për fat, përsëri rilind me agimin...

Hektor12

Locus omnem
Te qeshesh ? - Shenje qe ke lindur me hene te mire . Te buzeqeshesh? - Shenje e lumturise qe ke brenda vetvetes . Te besosh ? - Shenje qe mbizoteron besimi mbi dicka , dike.. Te me zgjedhesh mua ? - Oh , kjo eshte SHENJE qe ke SHIJE te Vecanta dhe te Privilegjuara

Pazzini

Valoris scriptorum
Një femër me klas nuk është ajo që kur kalon fërshëllejnë të gjithë, por ajo e cila kur kalon bie qetësia..​

Hektor12

Locus omnem
“Një shikim të shkurtër një libri dhe ju keni dëgjuar zërin e një personi tjetër, ndoshta të dikujt që ka vdekur para 1000 vjetësh. Të lexosh do të thotë të udhëtosh në kohë.”

Carl Sagan

Thënia origjinale:

“One glance at a book and you hear the voice of another person, perhaps someone dead for 1,000 years. To read is to voyage through time.”

Hektor12

Locus omnem
“Nganjëherë zemra sheh atë çka është e padukshme për syrin.” ~H. Jackson Brown, Jr.

Thënia origjinale:

“Sometimes the heart sees what is invisible to the eye.”

Hektor12

Locus omnem
“Ji vetvetja. Të gjithë të tjerët janë të zënë.” ~Oscar Wilde

Thënia origjinale:

“Be yourself; everyone else is already taken.”

Hektor12

Locus omnem
“E ardhmja ju përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre.” ~Elenor Ruzvelt

Thënia origjinale:

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”