Thenje filozofike.

Hektor12

Locus omnem
Untitled.jpg

Hektor12

Locus omnem
Shumica e mospajtimeve tona vijnë nga keqkuptimet e këto i shkakton mosdëgjimi. Sikur ta dëgjonim njëri tjetrin do të pajtoheshim më tepër.

Hektor12

Locus omnem
Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vrasë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë.

Hektor12

Locus omnem
Nuk është zgjidhje të ulërish ngado që më ke harruar… Në momentin kur ti nuk do të flasësh më për mua atëherë ka ndodhur në të vërtetë

Hektor12

Locus omnem
Cdo njeri qe takon ne jete , eshte duke luftuar me problemet e tij . Ji i sjellshem me te ! Ndoshta nuk mund t’i zgjidhesh hallet , por miresjellja jote do t’i jape kuraje te mos dorezohet. Miresjellja jote mund te jete mrekullia qe po priste. Shpesh , pa e ditur , ne bejme mrekullira

Hektor12

Locus omnem
Grate jane me te arsyeshme se burrat. Apo mos keni pare ndonje grua qe t’i shkoje pas nje burri per hir te kembeve te tij te bukura.

Hektor12

Locus omnem
Femrat dhe macet gjithmonë do të bëjnë ç’të duan. Meshkujt dhe qentë duhet të qetësohen dhe të mësohen me idenë.

Hektor12

Locus omnem
" Mos luaj me dikë që ka shumë durim, sepse atëherë kur ti të lodhesh, do jetë ai që do fillojë të luajë me ty ! "

Hektor12

Locus omnem
Njerzit në përgjithësi kanë dy jetë , E dyta fillon në momentin kur mesojme se kemi vetëm Një !

Confucius