shqiptaret ne FRANCE

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Fais moi réver.....

/pf/images/graemlins/devil.gif pa merak... e kam parasysh vete per ato zonjushat ...e thash me siper menyren /pf/images/graemlins/devil.gif

ps: per ty ruaj menyrat me fatale per nje vuajtje te gjat te dhimbeshme dhe te pa mbaruar ...pergatitu plako....shpresoj se ke nje sigurim shoqeror te mire...qe ti marri parasysh te gjitha /pf/images/graemlins/smash.gif

pss: me le rehat tani yllkeza...po pergatis planet /pf/images/graemlins/devil.gif

random

Primus registratum

planet e tuja. je bo si ai filmi vizatimor me Kojotin edhe Roadrunner. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...mvjen keq...skemi te njejtat pasjone ne jete /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kam kohe qe i kam lene filmat vizatimore une /pf/images/graemlins/laugh.gif

shko shif se te ka dal nje qime e re ...cheri /pf/images/graemlins/laugh.gif ...se shpejti do jesh nje burr i vertete po vazhdove keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

pinko aman mos mi kujto qimet se jam per tek teta estetistja neser /pf/images/graemlins/cry.gif

random

Primus registratum

..mos erdhi ky noteri me vulat ...ika une ..hajd shnet! /pf/images/graemlins/smash.gif

ladouce2005

Primus registratum

ho me, ju kapa gjalle /pf/images/graemlins/devil.gif
vishuni shpejt tashi, se do therras t'tjeret perndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Arco, po dhe ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Arco, ça te them una ty cheri /pf/images/graemlins/shrug.gif ... perveçse: maje veten, se burrat e vertete nuk qajne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: yllka /pf/images/graemlins/smash.gif ehe... te vijne ca neurone /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

shiro muhabet leshi ishte /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

shembullori mbarova pun me vulat per sot mos ki frik /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

o shire ..une po dal se kam pune ..po nigjo me mbro nga kta dy mizerjet ktu. ..ke ty i kam shpresat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

rri aman...se atij seshte per ti vene as vule gjobe /pf/images/graemlins/laugh.gif jo me noj vule tjeter me te rendesishme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
po u bona burr i vertet, m'vje nai e mire e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mos e haj at tek ër ti se veç t'kqija t'vijn sot me qen burr i vërtet.

Leqë s'ke me e gjet asiher se ça do me thon burr i vërtet.

A e thash mir oj gra? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

A St Valentin, on me prend la main,
a st Margueritte, o me prend la bite /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

MLK, salut ca va ??? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ça bohet naj gjo nga lagjja jote ... ke demenagou au bois de boulogne ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondra, grate (dmth une /pf/images/graemlins/laugh.gif )te thone hallall plako /pf/images/graemlins/laugh.gif pikes i ke rene /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa résidence est au Bois de Boulogne.

Salut Pink /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

pppppaa

Primus registratum

Pinko... shyqyr qe erdhe moj moter se Shirja me te vetet dje kan bo namin... U mundova un po aha... Mbahej Dahlia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Llorja dhe Shirja me manin nga krahet... dhe Dahlia vuuut m'binte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po une s'i tregova qe s'i tregova breket.. me fal shoket... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Ore ti, te nuhata qe ishe verdalle e do beje numra me emrin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif pse s'tregon dhe detaje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif rastet kur te dola krah se me dhimbseshe /pf/images/graemlins/tonguee.gif apo vetem te keqiat mbahen mend? /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju puth e ju rraf te gjitheve aq sa mos me harroni deri javen tjeter /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

pppppaa

Primus registratum

O muhabet i gjate lale... (jo nga ato gjatesite qe jane per tu pasur zili.. /pf/images/graemlins/laugh.gif )