shqiptaret ne FRANCE

ladouce2005

Primus registratum
Re: Fais moi réver.....

/pf/images/graemlins/laugh.gif po na trego te lutem, se po pi nje kafe ulur para PC e dua t'a shijoj shoqeruar me tregimin tend /pf/images/graemlins/tonguee.gif
p.s. mos e boj shume t'gjate se s'kam shume kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif ti shembull ke lon nom. na e nxive faqen tu shkrujt neper tema ekonomike e politike, me keq se poster. na e shkaterrut reputacionin intelektual qe kemi ndertu me kto dur neper prit e hidh e chit chat /pf/images/graemlins/sleep.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum

Po mer po... Kujt do ja hedhesh ti...?
Po e di un se c'doni ju... Ju doni t'ju dfsjkjhhkjdep mire une me Pinkun... qe mos ta harroni dhe jeten tjeter, jo mo ket jete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

une jam ne jeten time te pare /pf/images/graemlins/laugh.gif me co ca rremuje germash me poste qe t'ma besh ekzistencen me kuptimplote /pf/images/graemlins/lol.gif e te rikthehem ne jetet e tjera me deshire /pf/images/graemlins/tonguee.gif per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Zogu e di vete ti... N'dark kto gjojna se ketu na shef Llorja... :tefusduret: :tefusduret: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Zog je vete se eshte gjini mashkullore, ashtu si dhe rrushi /pf/images/graemlins/devil.gif rrusho
...dhe per pak sa s'mendova e kishe per mu ket mesazhin /pf/images/graemlins/tipsy.gif po u kujtova qe une dhe llorja s'jemi mo bashke meqe ai do me shume dahlin dhe pinkun /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ika vertete tashi /pf/images/graemlins/wink.gif
kalofshi mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e kena kalu fazen e pare mi se kena fjet te gjith me i krevat mi /pf/images/graemlins/laugh.gif pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif
me posterin jena ke faza dyte, pas krevatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

kush o faza dyt mas krevatit?! ..ndrrimi carcafave?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Une jom tu pi cigare... ohohohh qejf o qejff.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

- shpirti ma afro icik tavllen... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

per cin shpirt e ke llafin se ajo tjetra thot "kena flejt t'gjith me i krevat" ...po une ku isha???

Sirena

Primus registratum

aty ne krevat do kesh qene edhe ti, por me mire qe nuk mban mend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Une duke ju pare ju...:D
Cme kane pare syte i uruar...por mos me pyet me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

une s'di gjo ...une s'maj men t'kem qen fare. Pyt posterin se do ket maru cigaren tashi.

random

Primus registratum

hajd se s'ha posteri ...qent qe lefin s'hajn ..e shumta e shumta ...do t'lepi, si qen i mire qe eshte. Pse kujto ti se ktyne grave t'frances i qesh buza sa here e shofin verdall? /pf/images/graemlins/laugh.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

he kush fitoi ktej??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink & co apo dahli feat. shiro & ai me "ll" /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
he kush fitoi ktej??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pink &amp; co apo dahli feat. shiro &amp; ai me "ll" /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e ven n'dyshim ti?! ..po ti vetem shif emrat e skuadrave:

Shiraz Shembullori vs. PDP (Pink Dali Poster -- s'e futa Posterin n'mes se kto jan ekip degjenerat nga s'i shko menia)