shqiptaret ne FRANCE

S

Scorpion

Guest
Largohu Afrim...!

Ciao! Ca bohet knejna? Ku eshte graria /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush del vullnetare me m'puth /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pppppaa

Primus registratum
Re: Fais moi réver.....

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Hajde ketu tek ne se po shnderrohet ne socializem te embel /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

E shof e shof.... Rrofte Klasa Puntore franceze me n'kry Dalen, Pinkun dhe Llorin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

I urte??? /pf/images/graemlins/eek.gif
I urte eshte Posteri /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Ja.... ka lezet... Llaf me ven! Te lumte goja! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

me duket se nuk eshte verdalle, keshtuqe mund ti bim pa merak /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

E home.... Jan hap depot prape...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
hapur kane qene gjithmone, mos u beso gojeve te keqia /pf/images/graemlins/wink.gif

pppppaa

Primus registratum

Po paskeni qon burra e gra t'liga qy t'gjith... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Llore me ty e kom... Po si mer dallkauk shkove bleve Dalen me tre koke dhi ene 2 bishta qep kot... Pritshe ne dy dit se s'bohej qameti, t'shisnim Shiron me gjithe Pinkun "paguj nji merr dy"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiron e kishe morr ne me gjith rroba po t'dush, se jepej pakete....
Ne i kishe t'urta e t'bindme moooo ke zoti... Nji t'fishkellyme mo shpejt vje Pinku se Balo... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

ahahaha ...fshije ate t'funit pa e lexu pinku se i bone vetes perjashtim t'pergjithshem nga interneti, le mo forumi qe as klandestin s'hy mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej ça bohet ketu? /pf/images/graemlins/grin.gif

ça jane kto shitje blerje...matrapaze te felliqur... ju eshte bo menja perfitim...po edhe ti mer Shembull? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

poster, sa te rre men'ia per tregtar /pf/images/graemlins/laugh.gif
aty do kalbesh, vetem dhe i idhet si tashi /pf/images/graemlins/devil.gif
shembullor, ke bo zgjedhje me ven /pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

normal me ka zgjedh mu... shpirti im... /pf/images/graemlins/grin.gif (se di pse po me duket vetja si "shikimiqevret" me keto fjale) /pf/images/graemlins/lol.gif

pppppaa

Primus registratum

Futem me nickun tjeter une "Pinko_mfal@hotmail.com"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me ate e shkatarroj n'ven Pinkun se ka zemer t'bute... /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

pinku zemer but ..ahahaha
pinku o si roje burgu mer ti ..edhe buken ta hudh n'tok s'ta jep n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Ti shembullor mos fol ashtu per shoqen time me te mire qe kom pas n'ushtri.... se t'zhkjdsahf n'ven ... me nigjo se ca po them! /pf/images/graemlins/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: quand on rentre dans la piste....

hej ashtu duket me zemer te bute...po o none o none...ah sa here qe do ti kerkosh falje...deri diten e fundit te jetes tende...biles edhe ne momentet e fundit do ikesh duke thene " excuse moi PINK" sepse duhet me ja thene ne frongjisht ere... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Pinko... dil shif mynxyren qe Grupi famekeq i Shirazit po vjell per ty... Me fal qe s'po te mbroj dot po jane shume per duart e mia te njoma qe jane msu vecse me mjel dhi te buta mali.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dale dhe nga ty s'ma priste menia... Dhe ti e tradhtove... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pinku zemer but ..ahahaha
pinku o si roje burgu mer ti ..edhe buken ta hudh n'tok s'ta jep n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahahahahaha hahahahahahahaha o maaaaaaaa booooooll se vdiqaaaaaaaaaaaa

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif keni lujt menc e jam bizi sot, qe ju zont naj grip i bute /pf/images/graemlins/lol.gif
Pinkooooooooooo hajde mbro veten

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Pinko... dil shif mynxyren qe Grupi famekeq i Shirazit po vjell per ty... Me fal qe s'po te mbroj dot po jane shume per duart e mia te njoma qe jane msu vecse me mjel dhi te buta mali.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dale dhe nga ty s'ma priste menia... Dhe ti e tradhtove... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

me fal POSTER...tradhetia eshte ne mode dhe biles teme shume e njohur ne AF une jam adepte e saj... /pf/images/graemlins/grin.gifMOS me paragjykoni per sjelljen time...jam si jam...keshtu jam...po deshet me pranoni po deshet jo...puna juj...une ju pranoj te gjitheve... /pf/images/graemlins/grin.gif

e dyta POSTER...ti nuk je bariu zemer...ti je gjuetari...ti ke dal per derra te eger...he lexo pak te lutem...lodhu pak... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif