shqiptaret ne FRANCE

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Fais moi réver.....

edhe une duke pare jam /pf/images/graemlins/grin.gif per ça me ka dal emri mu ketu?

Poster?!!! une vuuuu....une ty ...vuuuuuu!!! /pf/images/graemlins/smash.gif

Sot e kam me MLK se me pelqeu ajo qe kishte shkrujt...meqe ra fjala...kur eshte Shen Margarita... MLK?

Sirena

Primus registratum

Fute nga te duash...puna eshte qe spo duket asnjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

ufff e shof e shof ..m'duket se duhet ta abandonoj edhe une Frances si kta minifrancezet. /pf/images/graemlins/shrug.gif

..po iki anej nga teologjia une ..mos ka nai teme interesante brenda aftesive te mija modeste mendore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum

Epo paskeni qene maskarenj... S'guxon robi me hik 5 min se plasin thashethemet knejj... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dahli... qafsha gardelinat s'ka thon gjo vllai tat.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos gjuj at'keqen se jom smun ... me dhemb Pinku... dmth zemra... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ika un se ktu qeka me t'futme muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ste Marguerite është sa herë që MLK i "prend la bite"

Et qu'est ce qu'il faut dire maintenant? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

random

Primus registratum

po ti ke kalu dritaren mer ...se eshte diku midis 400 dhe 850. Kush ta ka fajin qe s'shkrun pak e sakte si puna ime dhe sirenes?

pppppaa

Primus registratum

Po ti do me u bo drejtor ke francezet mer... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lanet qumshti q1 t'ka dhon gjiri i klases ton puntore... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (dmth gjiri i Dales dhe Pinkut se nga un ....na ta bosh dhomin s'pi asi pik.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

random

Primus registratum

jo me vlla ..une du me u bo drejtor n'tema serioze ...ke Teologjia, Filozofia, Ekonomia dhe Dashnija. Kaq du! ...sepse jam i bindur qe keto tema po dalin nga rruga qe deshirojne administratoret.

As Guri, as Sirena as Ujku s'po bojn punen e duhur. Per tu bo kjo pune me sukses duhet nji person shembullor ..shembullor ne cdo aspekt. E ku ka me shembullor se shembullori?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

je ne sais pas moi Kondra...il faut demander a lui...combien de fois il le fait... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ou lalalalala...KONDRA.. t'est en peut jaloux toi par hasard? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

POSTER ti nuk je vllai im...ndoshta gruja pse jo? /pf/images/graemlins/grin.gif

Shembulli... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif only for you

pppppaa

Primus registratum

Mir me si tdush... po sdo ti bohem vete drejtor ke frongjishtet ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dale.... Jena martu ne..???? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Kom qen i pim s'maj men... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Do ket qon Llori.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une vecse me Pinkun maj men q1 jom martu... po edhe me ate vetem keto 5 heret e funit maj men... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pppppaa

Primus registratum
Re:Zgjidhet Drejtori i Francezcesh

Une i nenshkruari, Poster Luan Zhegu, shpall zyrtarisht kandidaturen time si Drejtor i Divizionit Francez, se AF-Corporation Holding.

Tokio, me 17/02/2007

Te dashtun motra e vllazen,
Vendosa kandidaturen time per te qene Drejtor i Frongjishtes, pasi e pashe qe populli i ketij veni ka nevoj per i rob t'hajrit (si puna jeme) per te rregullu gjojnat.
Premtoj:
Pinko- Sa t'morr un pushtetin mund ti bish Llores per qef,sa t'dush, ne s'do ket kom robi me t'ngacmu se ia kercas une me i delete ne ia shkerrmoq shkrimet, q1 mos ket doktor ta morri n'dorzim... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dale- Une ty do t'boj ministre t'blegtorise dhe bujqsis, q1 t'kullosesh gjith dhente, dhite, derrat, kaprojt, manaferrat, patat e ca t'kesh qejf shpirti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju lutem me jepni voten!

Sincerly Yours
Poster

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

hahahahahaha

voten teme ta jap po me the qe nuk i ngjan njonit qe po me kujton me kete te foluren tende... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif...

te lutem qe te meritosh voten time duhet te besh me shume se kaq...me dhi e me keca nuk rrehet mo lali ktu...e hongra i here me Shembullorin...at muhabet... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

pastaj...kujdes se ne duam nje program te qarte, transparent sepse jemi elektore intelektuale...jo mish per top... /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

prit e vlla, hudhe kandidaturen ti, mir e bone, po mos harro se ne te tjeret kemi fushate te forte elektorale!!

pppppaa

Primus registratum

Dale... po te fitoj une..???? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Ca t'dush ti mi lal... Veni gishtin ti i gjoje... n'ven.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej se po mendoja...ju jeni uzurpatore...ne kemi kaq kohe ketu qe lodrojme te gezuar dhe nuk kemi pas nevoje per Drejtor...erdhet ju te hujet ne France dhe doni direkt pushtetin pa u interesuar fare per gjendjen tone emocionale...as nuk na pyetet nje here..;direkt ne thela...edhe me thu te vej dhe gishtin... /pf/images/graemlins/grin.gif

attention Poster ca fait mal... /pf/images/graemlins/grin.gif le doigt... /pf/images/graemlins/lol.gif

pppppaa

Primus registratum

Ti s'doshe mer... Ti sikur do kandidoshe anej ka Fizika Borthamore... tu kthy menia e???...