shqiptaret ne FRANCE

pppppaa

Primus registratum
Re: Fais moi réver.....

Ja e shau dhe kjo... Kur o Pinku ktu... t'gjithe juve naaaa ju shkojn... 8 m'qaste... T'gjithe puc puc, zogu, zemra... S'jau ma...

Pinko, ke qa t'gjith... dil i here si nuse e Skenderbeut me shpat n'dor amon... Ta shofi Shirja puc puc masanej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

avash se na e bone si shtriga e Borbardhes... /pf/images/graemlins/grin.gif une se puth mo qe kur me ka ardh nje shok i ri qe quhet Shembullor...e ke vene re qe puth vetem ate? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

po ca t'duhet me puth te tjeret, une dal e teproj ..e ke von re? /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

FYI: per t'gjith ato qe kan shajt pinkun ...pinku thot:
"ju kam shajt, ju zoncin morrat t'gjithve ishalla ..dhe qe do jua tregoj sot n'darke kur t'vi."

..une plako s'kom shajt njeri, kshu qe kur t'vi operacioni fshesa, mos boni me gisht nga un. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e kom von e kom von /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

...hej une po te jap nje plluq te madhe fare gjigande dhe po iki se po na del Shqiperia ne TV dhe te betohem qe eshte eveniment... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

edhe nje kiss per POSTER dhe SHIRAZ se i ngelet hatri dhe fillojne e qajne...

PS: jam shume e mire se nuk jua deformoj asnjehere emrat mor ftyra te poshtra... duhet te me falenderoni...edhe te me puthni kembet se nuk me vijne ere dhe i kam gishtat edhe me manikyr... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ika A PLUS /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest
Largohu Afrim...!

E jom kacaku i ferres, e jam kacaku i ferres te pres ke praku i deres, te pres ke praku i deres.. Ja ri na ni nani nani HOPA- e nusja ra ke gropa, ... Hahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif LYMO

ladouce2005

Primus registratum
l'amour...l'amour

naten e mire Dahlia e une po pres akoma duke mu dridh zemra...afer telefonit /pf/images/graemlins/wub.gif
ika dhe une per pak /pf/images/graemlins/wave.gif

random

Primus registratum
Re: l'amour...l'amour

po a t'thash qe do t'mor kur t'dal nga puna? ...ca dreqin ke qe rri pret ke telefoni?! :dajak: ..mos m'streso /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum
Re: l'amour...l'amour

e di ca ...nuk durokam dot mo! ...e lejm ket muhabetin ton ne te dy se qekemi shume te ndryshem.

..mjaft me me vere, tashi po kaloj ke birra! Ishalla po kalo nai St'Pauly's Girl /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti shembullor mos fol ashtu per shoqen time me te mire qe kom pas n'ushtri.... se t'zhkjdsahf n'ven ... me nigjo se ca po them! /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wub.gif ...nuk kam cte shtoj me shume se /pf/images/graemlins/wub.gif

random

Primus registratum

pranaj jeni icik allaunarujt ju te dy se paskeni qen ushtar te i njejti repart?

pinkparadise

Forumium maestatis

...sdi me ke tja filloj perpara /pf/images/graemlins/smash.gif

po e filloj me ata qe i konsideroja "te afert" /pf/images/graemlins/smash.gif ...la vengence c'est un plat qui se mange froid /pf/images/graemlins/devil.gif
per yllken tone shembullore, qe ta kuptoj shprehjen po i bej nje perkthim te vogel ...plako : "gjej ven e futu" /pf/images/graemlins/smash.gif

per ju te tjeret qe e kapiskuat shprehjen vete /pf/images/graemlins/devil.gif mos me rente rasti te jem ne te njejtin vend me ju si heren e fundit se do ju mbys naten me jastek...nje e nga nje... /pf/images/graemlins/smash.gif ose do hedh arsenik ke vera qe do pini...ose do ju bej magji wodoo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke kjo me siper nuk futet vetem Poster /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju te tjeret : crevez, do ju nxi jeten /pf/images/graemlins/smash.gif

random

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif ..do iki t'mcifem tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pinku zemer but ..ahahaha
pinku o si roje burgu mer ti ..edhe buken ta hudh n'tok s'ta jep n'dor /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

yllkeza, ti kan hequr ndonjehere qimet e gjoksit me ate qe heq vetullat???
(nese te kan dale sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif apo je hala deep ne adoleshence /pf/images/graemlins/laugh.gif ???)
nese jo /pf/images/graemlins/laugh.gif do kesh nderin ta provosh...dhe te premtoj qe do te jete shume e dhimshme ...
nese po, do kesh kenaqesin te rijetosh po te njejtat emocjone te forta....nga dora ime e bute /pf/images/graemlins/devil.gif

random

Primus registratum

e shof qe e paske kap me muve sot. Po per shiren edhe dalen qe plasen duke t'qit bojen ...apo ato i ma me hater ti. /pf/images/graemlins/smash.gif

ej ke nermen me m'bo wax e? mos ma boj me ate si mastic njits t'nxeht se do m'djegesh, se e kom lekuren e brisht /pf/images/graemlins/laugh.gif