shqiptaret ne FRANCE

olololol

Primus registratum
Re: Fais moi réver.....

home_peroni.jpg

Kapni naj shishe ktu se u nxe puna.

Ps mos e hap me dhome tapen ahahahhaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum
Re: O lopet oooooo

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ueeee POSTERI vallahi...ai eshte tuj gjujt per derra te eger...ne pyll ka dal me çifte...e pashe qepare kur po therrisja nje nga lopet e mia qe me kishte humb...e me tha "ik se po e ha ti saçmen kot"... dhe ika une... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Oooo lopt e mia oooo
me t'mirat n'katun eeeee
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

kujdes se mos e ka pushke paralizuese nga ato me shiringa /pf/images/graemlins/devil.gif

random

Primus registratum

ore akoma s'po ja kap fillim muhabetit une /pf/images/graemlins/smash.gif

Ilia, Dalja m'o qep se s'kishte zgjidhje tjeter. I shkova babes vet edhe i thash: "Urdho mer ti, 3 kok dele, 2 lope, edhe i hektar djerr ke qafa Biglles" -- a do ma japesh gocen se s'ka kush mledh drut n'shpi se jam gjith diten n'stan.

ODISEA

Primus registratum

home_peroni.jpg

Kapni naj shishe ktu se u nxe puna.

Ps mos e hap me dhome tapen ahahahhaa /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

rrofsh
qe dhe hapsja
202_008.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: O lopet oooooo

hihihihihihi apo jo ore...e shumta edhe saçmet i kishte nga ato plastiket...po pamjen e kishte si gjahtar i vertete ama...ai s'kishte dal me gjujt elefanta aman...

ej o BAB flm per birren se vetm ajo me mungonte mu... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ODISEA

Primus registratum

Ilia, Dalja m'o qep se s'kishte zgjidhje tjeter. I shkova babes vet edhe i thash: "Urdho mer ti, 3 kok dele, 2 lope, edhe i hektar djerr ke qafa Biglles" -- a do ma japesh gocen se s'ka kush mledh drut n'shpi se jam gjith diten n'stan.

[/ QUOTE ]

po mir me, ca do i theshe babes ti, qe se c'm'hypen i si sekelldi kur e shof e? /pf/images/graemlins/devil.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

ladouce2005

Primus registratum

Un po marr nje birre e po ulem t'lexoj rremujen tuj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

rrofsh bab lymo

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

hahahahaha hahahahahaha

ej po dashnine qe kemi ne te dy ku e le ti mo? /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif une kujtoja se ti me doje muaaaa /pf/images/graemlins/cry.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe une qe kujtoja se me donte mua...ca lomshi /pf/images/graemlins/lol.gif

random

Primus registratum

...dashnin e?

...se e lash historin pergjys: Kur ma dha baba vet Dalin, e pash i here, edhe i thash "m'fal mer burr, po s'jom tu e mor pa e kqyr mire." ..i pash dhomet, Dalis, i gjujta icik ke krahet ene kofshet me e pa a kishte muskuj (per t'majt turrat e druve e per t'punu arat) ..pastaj thash "po e marr! ..e shof qe e paske rrit goc t'fort!"

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me fal po ti kush je mi shoqe? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

mos je ti ajo cuca qe i bi fyellit ke perroi fshatit? se edhe ty te kom pa kur me ço Shembullori me la leveret te uji... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

random

Primus registratum

..rruges per shpi, maj men qe i thosha "..xhijaaaaaa er dreqqq ...xhijaaaaa!" ..s'ma men pse?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

...dashnin e?

...se e lash historin pergjys: Kur ma dha baba vet Dalin, e pash i here, edhe i thash "m'fal mer burr, po s'jom tu e mor pa e kqyr mire." ..i pash dhomet, Dalis, i gjujta icik ke krahet ene kofshet me e pa a kishte muskuj (per t'majt turrat e druve e per t'punu arat) ..pastaj thash "po e marr! ..e shof qe e paske rrit goc t'fort!"

[/ QUOTE ]

o te keputsha e ta skuqsha e ta hongsha ate veshin tat te perthym... se me le pa fryme me le...uhhh sa kam qesh...

ladouce2005

Primus registratum

dashuria mire qe te verbon, por dhe te ben teper kreativ...verberisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ta fal shembullorin dahlia, se per mua s'ka pas kurre kaq shume fantazi /pf/images/graemlins/lol.gif
na meke te mori e mira /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ej une po bej nje xhiro...ika... shihemi ne darke...ju puth te gjitheve dhe ne veçanti...shembullorin tim... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

pppppaa

Primus registratum

Ere... i late orgjite dhe filluat nga tregetia e mishit te bardhe juve... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me doli gjo emni mu knej...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

te doli, po te iku prape
si gjithmone je vone, se hutohesh pas gjerave pa vlere /pf/images/graemlins/tonguee.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

ladouce2005

Primus registratum

ca frikacakesh, ja mbathet te tere nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pinko, po ti pse tradheton? mire keta dihet qe s'jane french te vertete /pf/images/graemlins/devil.gif po dhe ti? me ke solidarizohesh, me armikun tend te betuar poster? /pf/images/graemlins/tonguee.gif