Re: Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?
Mire qe se lexon nje i HUAJ kete temen se qellimi i temes bie ndesh me ca eshte postu
Nje gje kam konstatuar qe 8 muaj qe jam ketu , qe Shkodranet ose Pseudoshkodranet kapen perhere me TIRANEN .
sa te lexojne fjalen Tirane dhe direkt Shkodra kshu Shkodra ashtu , Zoterinj kur nuk arrini ta kuptoni dicka me mire mos postoni se dilni bllof.
Sa per Temen :
Shqiperia njihet pak nga Bota ska publicitetin e duhur ( Turizmi Psh), dhe na kane njohur pak a shume anen e keqe , pjesen "Guximtare MILIONERE brenda Muajit" dhe na ka dale nami per keq, POR s'kemi pse te jemi ne siklet per kete pasi secili mban pergjithsi faji/pergjithsia eshte individuale , nuk mund te pergjithsohemi te gjithe si TUTORE,Droge shites/eksportues/vrases !!!!
Nuk jemi njerez te eger , kemi dhe ne me ca mburremi,ska kush tju gjykoje te keni goje me ju fol ,me ju kthy pergjigje.
Sa te keqija ju kane bere popujve te vegjel,te varfer Spanja,Italia,Anglia,Franca,Gjermania,Usa etj gje te cilen ta bejne dhe sot te vrasin me miliona, e 100te zezat akoma e ksaj dite, jepini shembuj qe ti mbyllni gojen.
Vertet leme dhe name ne disa gjera , gje te cilen e kane bere me kohe EVROPIANET a kushdo qofshin.
Ju mqns po diskutoni ketu jepni shembullin tuaj ne vendet ku jetoni , tregoni me shume per Shqiperine , historine , traditat, kulturen tone /pf/images/graemlins/smile.gif
Barcalete: <font color="blue">takohen dy shoqe gjermane , ku ke qene gjithe keto kohe se me mori malli, ?
-Isha me pushime ne ITALI , ah sa jam kenaqur italianet jane dashnoret me te Mire ne Bote
-VERTET ? ma thuaj ku ishe te shkoj dhe une ta provoj
-Po do shkosh ne filan hotel atje eshte ky tipi /pf/images/graemlins/smile.gif
-Po si quhet ???
BASHKIM, BASHKIM e ka /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif</font>
<font color="red">Ne mbledhjen e fundit te BE-se ne Finlande, Romano Prodi kritikoj kryemin rus V.Putin per vrasjen e gazetares dhe Putin ju pergjigj :
-Nuk mund te me kerkoni ju llogari , ju jeni krijuesit e mafjes , nuk mund te me beni ju moral se sjeni vet te tille. </font> /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
<font color="red">oooooooooooooo Sa mire me qene Shqiptar oleeeeeeeeee </font>
dhe i dopjo t'lutmi /pf/images/graemlins/lol.gif