Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

Aresyeja pse po e hap kete teme eshte sepse kam nje shokun tim qe nuk thote per qamet qe eshte shqiptar. Une jetoj ne amerike, dhe sa here qe shkojme diku, do te thote qe eshte grek, edhe nganjehere italian po kurre shqiptar.

A ju vjen turp te pranoni qe jeni shqiptare?

ados

Primus registratum
Re: Sa haptazi thoni qe jeni shqiptare?

rozaline, ske na thone se shkodranet jane jevgjit. Vetem se e kane pak te erret ngjyren e lekures, si jevgjitet!!Mos na e merrni per keq. Ne ju duam shume!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hmmm:
[qb]
p.s. pse ka aeroport n'shkoder e??? [/qb]
Hummme, t'ka mbet ndoj gja peng n'aerodrom t'Shkodres?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] rozaline, ske na thone se shkodranet jane jevgjit. Vetem se e kane pak te erret ngjyren e lekures, si jevgjitet!!Mos na e merrni per keq. Ne ju duam shume! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

soda pse e ke kthy emnin mrapsht?
perdore kajher soden me la edhe vedin, jo vetem stomakun /pf/images/graemlins/laugh.gif

master of puppets

Primus registratum

ne tre vjet qe jetoj ne itali jam prezantuar gjithmone si shqiptar,me cdo lloj personi.frekuentoj ambient universitar e kjo me ka ndihmuar problemet e fillimit,kur e kisha te veshtire te pranoja faktin se te ishe shqiptar nuk shihej mire nga disa persona.vetem nje here me nje femer jam prezantuar si jugafrikan,motra ishte si hamall porti,ta cpifte ne menyre te papare.

edit_b

Primus registratum

Ne shume vjet qe jetoj ne Itali, te vetmet here qe jam sjelle si jo-shqiptare kane qene kur kam pasur shqiptare "jo shume te rekomandueshem" afer...
me "jo shume te rekomandueshem" nenkuptoj ata qe mburren per numrin e femrave qe kane te stacioni (me falni per vulgaritetin, por ishte i paevitueshem)!
p.s. Nuk mendoj absolutisht qe 99% e shqiptareve jane te tille...
p.p.s. nese quhem edit_b them qe quhem edit_b dhe meqe jam shqiptare them qe jam shqiptare...nuk eshte as ceshtje krenarie as ceshtje turpi...eshte thjesht per hir te se vertetes

bob

Primus registratum

ja ta them un dicka...

ka 10 dite qe jam ne itali,firenze,dhe kam ardhe me makinen time me targe SHQIPTARE.

Me shume se kaq :shrug:

mos e vritni mendjen shume,grupa!

shqiptari87

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
s'bohet shqipria me shqiptaret eeee ca bohet keshtu eee....
na jep i cinare i here....

une per veten time qe jetoj ne amerike as nuk e kam fare problem te them se nga jam,perkundrazi pervec se krenohem nga jam por edhe u mesoj ketyre injoranteve ketu qe ne bote nuk ka vetem amerikane.
:rockband: :thumbsup:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] rozaline, ske na thone se shkodranet jane jevgjit. Vetem se e kane pak te erret ngjyren e lekures, si jevgjitet!!Mos na e merrni per keq. Ne ju duam shume! [/qb]
ma t'bardh se shkodrant nuk asht kush nga rracat e tjera t'shqipnis, sepse...spo ta shpjegoj se s'ka lidhje as me temen.

si krruhen njerzit kot :confused:

zog

Primus registratum

e para shkodranet nuk jane race.

e dyta, na e trego nje shkodran bjond ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per kuriozitet, jo per gje.

ps; inva mula s'quhet, se ka none ruse.

shqiptari87

Primus registratum

:confused: :eek:
o ZOG po del nga tema mer burr...pastaj sa per Shkodren ti ma do mendja se nuk e di ku i bie...Po ta dije nuk do te thoje qe Shkodranet jane Jevgjit. E pastaj e ku qytet ne Shqiperi qe nuk ka Jevgjit??? :eek:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] e para shkodranet nuk jane race.

ps; inva mula s'quhet, se ka none ruse. [/qb]
mahhh, m'ke ba me ndrru mendim :rolleyes: , gjithsesi, edhe pse besoj se pytja ishte me nota humorit (qesh e njesh i thojne ksaj punet). /pf/images/graemlins/laugh.gif

t'm'falin Rozalina q1 po e marr per shembull, por asht Shkodrane dhe asht bjonde natyrale e me sy me ngjyre (s'ja kujtoj saktsisht a bojqiell a jeshil se ka shum vjet q1 se kam pa).

ndersa nji shembull tjeter asht nana jeme (bjonde natyrale me sy blu), e vellai jem po ashtu, kshtuqi zotni pytjen drejtoje ndoj krah tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

edhe kshtu sa per mbyllje; me sa shof un, perdit e ma shum, bindem q1 NA Shkodrant jena rracë n'vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif , perderisa jena kaq t'veçantë e s'bajmë pytje t'tilla psh :tipsy:

SkenderbegaS

Primus registratum

e para shkodranet nuk jane race.

ps; inva mula s'quhet, se ka none ruse.
o zogj un jam bjond me sy bojqill , /pf/images/graemlins/laugh.gif
a don fjoton :tipsy:
uuu se harrova kam edhe mustaqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

C´paskeni qen dhe ju shkodront,me kundershtu....
Nuk quhet e share,po t´ju thone,icik jevgj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bota,po pagu pare,me u nxi..dhe ju s´doni.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s Hajt pra,rrofshin Bjondat e Shkodres.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

e para, une s'e kisha seriozisht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

e dyta, qytetaret kudo e jo vetem ne shkoder, jane pergjithesisht ezmere. sepse qytetrimi si koncept ne ballkan e me pasta j ne europe erdhi prej metiseve te lindjes se mesme.

e treta, pranej mos tu vije turp, duhet dit me zgjedh o katnar e bjond, o qytetar e brun. /pf/images/graemlins/laugh.gif

se ka tipa qe dun me lundru mes t'dyjave. :tipsy:

abs

nuk e di...

Danke Fantasia ,n kry t bjondave t Tirans /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iron rren per shpirt t albertit, thjesht flet nga shpirti i kundershtimtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

e treta..., duhet dit me zgjedh o katnar e bjond, o qytetar e brun. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: :lol: i madh je, sa kam qeshe.

se ka tipa qe dun me lundru mes t'dyjave. :tipsy:

ka posi, mos ke gja kundra ktyne ti eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------------

Erfolgreiche Verliererin!

bebi

Primus registratum

[qb] e para, une s'e kisha seriozisht.
e dyta, qytetaret kudo e jo vetem ne shkoder, jane pergjithesisht ezmere. sepse qytetrimi si koncept ne ballkan e me pasta j ne europe erdhi prej metiseve te lindjes se mesme.

e treta, pranej mos tu vije turp, duhet dit me zgjedh o katnar e bjond, o qytetar e brun.
se ka tipa qe dun me lundru mes t'dyjave. [/qb]
ta disha ket pun pata me than se edhe un e baba jena bjonda :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif se ne t'dyve na e bane me hile zog :rolleyes:
(shyqyr q1 kalxojn mbiemnat shpesh se prej ka asht origjina /pf/images/graemlins/wink.gif )

ps:Rozalinë sorry , pa dashje t'bana katundare :cry: , edhe pse je ma qytetare se shum q1 ti imitojne flokt :wink:

SkenderbegaS

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
C´paskeni qen dhe ju shkodront,me kundershtu....
Nuk quhet e share,po t´ju thone,icik jevgj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bota,po pagu pare,me u nxi..dhe ju s´doni.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s Hajt pra,rrofshin Bjondat e Shkodres.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol: E VERTET ,hajt pra rrofshin edhe brrunet e KRYQYTETIT /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Geodrome

Primus registratum

E them kudo dhe fuqishem: "Jam Krenar qe Jam Shqiptar!"

Sa per t'iu kthyer temes!

ardita

Primus registratum

me ndodhi sot qe i thashe njeres, qe po me ndihmon me gjet pune, qe jam shqiptare dhe edhe pse kas pak kohe qe e njoh, nuk e kishte kuptuar qe isha e huaj. nuk them qe u ndjeva krenare por as nuk me erdhi turp. ishte nje gje e natyrshme. ne te vertete eshte vetem nje fakt. nuk ja kisha thene me perpara se s'me kishte pyetur ndonjehere. por u habit pak...