Rr e Kavajes

bebi

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

jo joooo.

ticiano-ja e shoket e tij /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem vedit i kan ba portret /pf/images/graemlins/laugh.gif t'tjerave i kan ba reclining nudes.

je disponibel /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ato foljet q1 ke perdor n'vet' t'dyt' ma siper, n'shkoder perdoren prej shkodranve kur dojn' me fol n'vet t'par'.
tesh m'thuj, kë ke aty q1 ti ilustron kaq mir' postimet :kiss: (e bana zemren gur' ma n'fund, t'putha /pf/images/graemlins/laugh.gif )

bebi

Primus registratum

jo se i kam me marak dhamt se i kam t'bardh' rruz' /pf/images/graemlins/wink.gif e plus jan' rracjoni i tjeter kujt ata, si perdori vend pa vend /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

bebi

Primus registratum

ça ke q1 ban si trim tesh, u lirove prej friks aaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaa? Nuk e dijshe q1 kjo u qujte trimni /pf/images/graemlins/laugh.gif . T'falemners Dere se tesh po mrrij me kuptu shum gjana q1 m'kan noll përpara /pf/images/graemlins/tongue.gif .

bebi

Primus registratum

n'ket' pik' ma mir' per mu me u largu prej ktu.
se ça po mundohesh me than :idea: , kam frik' se permallohem :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo maj se nuk kam dal mendsh t'thash për me t'kallzu ty se ça kam ba ç m'ka noll. Po t'ishim ken ma t'dashtun edhe ban vaki :goofy: .

Megjithate ti shko se anej ka ty asht nat e t'presin me fjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

sweet eda

Primus registratum

Hey miredita njerez.........Kondre po he na trego i cik nga afer historine e atij avionit qe mori kot neper qiellin kanadez!!!!!

Helene shko i cik andej nga desku i Shiraz, se do te te tregoje dicka

Kondrapedali

Kondrapedali

Avioni u ul në pistën me 1 pash uj sipër dhe nuk frenoi dot. Përfundoi në mes të një turme pemësh dhe mori flakë pasi ju këput bishti dhe krahët. Nga 309 personat në avion vetëm 14 janë plagosur ndërsa të tjerët ja hudhën by*hës mir.

I dhash mir lajmet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]

Helene shko i cik andej nga desku i Shiraz, se do te te tregoje dicka [/qb]
i pashe mi aman :wub: :kiss:
marshalla sa eshte rritur nga hera e fundit qe kam pa fotot, edhe ato syte bojqelli ashtu aq te theksuara, si yll /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Juve hypni kerrit ose trenit ne jani ka përtoka /pf/images/graemlins/laugh.gif . Avioni megjithate mbetet një bazë e mirë për aventurierët /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

sweet eda

Primus registratum

eeee me makine nga malesia e amerikes, po ne knej nga jugu, i thojne 3 dite rruge me makine, s'kena fuqi

I love new york

Primus registratum

jo mi jo se nuk eshte 3 dite rruge, une per 19 ore e kam bo :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's fun though kur je me van, shoqni gallate dhe 2-3 veta qe ndrohen ne driving :goofy: