Rr e Kavajes

bebi

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] bluje rrofsh, shpirt njeriu je /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po meqe hahesh me Kondren po ju serenoj falas kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per kë ke simpati, kalxo t'drejten, ktu, n'sy t'popllit /pf/images/graemlins/laugh.gif
se sa her jan hanger dyrnjaja e s'ke ba kurr serenata.

tesh o vdes per mu, o per kondren /pf/images/graemlins/laugh.gif pranoje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ...une per ty vdes po ti s var....une me buke e ti me gur moj :devil:

I love new york

Primus registratum

Bluje hajde xhan :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

kam edhe nje vjoline une ke shpia e i bem per qejf /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ohh filluan violinat ... mos doni ndonje mariachis? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolke :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Dere, un jam e jam ken përher altruist. Nuk kam ça baj, e kam n'gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Dolke, pse e ke fryk moj? Thuja troç që po serenos se s'ke ça bon tjetër /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Dolores

Primus registratum

jo se dhe harpin e morren ters :lol: po jo o kondre....se prape te quajne ne denial :lol:
:kiss:

bebi

Primus registratum

lenk, dola te qoshja, i morat lulet /pf/images/graemlins/laugh.gif
m'ke mallengjy prap :cry: :kiss:

dolke' me t'than t'drejten sidomos andej ka MERRIKA jan dashuru shum' mas mejet /pf/images/graemlins/laugh.gif e prandej m'ka hi frika se m'ndjekun hap mas hapit /pf/images/graemlins/laugh.gif
tesh jo tan si ti e pranojn' q1 m'dashunojn', por ma kalxojn' me stil e me kode, si psh apostrofin tem t@dashtun ma perdorin tan dashni :lol:

kondra iku? :cry:

bebi

Primus registratum

upsss, kondre m'fal pash besen po s't'pash'.
s'je as gja i vogel ti... apo je :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Un s'di ça me than po m'duket se i tu jam. Nofta s'munesh me e kqyr ma se mu ma thojn Kondrapedal e ti ke harru se m'thirr përher Kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ani s'ka gja.

T'paktën duket se s'paske ma provime :devil: .

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga the_doors:
[qb] upsss, kondre m'fal pash besen po s't'pash'.
s'je as gja i vogel ti... apo je :devil: [/qb]
I vogël ..... :confused: . 1 : 83 ose 6' vet e tjerat jan n'proporcion me trupin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

:lol: ashtu t'thrras prej dashnijet :devil:

pse s'din ça me m'than /pf/images/graemlins/laugh.gif un a je i vogel deshta me dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] upsss, kondre m'fal pash besen po s't'pash'.
s'je as gja i vogel ti... apo je :devil: [/qb]
I vogël ..... :confused: . 1 : 83 ose 6' vet e tjerat jan n'proporcion me trupin /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
aaaaa, i vogel keke per mu /pf/images/graemlins/smile.gif prandej s't'pash' /pf/images/graemlins/laugh.gif
un dalloj veç krenat q1 jan' ma nelt se un, se kto barabar ose ma poshte s'mi kap rradari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :lol: ashtu t'thrras prej dashnijet :devil:

pse s'din ça me m'than /pf/images/graemlins/laugh.gif un a je i vogel deshta me dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eh kjo dashnija q1 na bani lamsh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dere (s'di pse m'pelqen me t'thirr kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif ), ta thash ma nelt po m'duket se sinjali mrrika me vones n'Australe. Un vet jam 1 metër e 83 centimetra ose 6 feet (pash). Pjesët e trupit i kam n'proporcion me gjatsin teme /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

[qb] Dere (s'di pse m'pelqen me t'thirr kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se ke hek keq n'vogli (e m'duket ala hek keq /pf/images/graemlins/tongue.gif ) tuj u hedh per pixheresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Lenka kur thua hot edhe steamy sec me kujton dicka yucky :lol: :devil: [/qb]
thank god people are so different- kjo e ben jeten shume te larmishme /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj vice-versa jane keto pune :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] Dere (s'di pse m'pelqen me t'thirr kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se ke hek keq n'vogli (e m'duket ala hek keq /pf/images/graemlins/tongue.gif ) tuj u hedh per pixheresh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi dere se me vazhdu me u hedh prej pixherjet nuk do shkrushe i tu se do kishe tan kocat e thym /pf/images/graemlins/laugh.gif .

A ma ban nji portret se du m'u duk serioz e ti t'err pak ke pikturat e tuja :cool: .