Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

BAM thote kjo!!! :cool: une jam cool...... e marr shtruar....tani sometimes edhe mund te flas, but most of the time jam nice right??!!!

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] She, she! Paska plas ktu. Po si ka mundsi që nuk dini me u sjell si njerz t'civilizum? Pa sa fmij t'mrapsht /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Po me çfarë e hëngrët drekën/darkën/mjesin?

Dere, ti e din q1 mu nuk m'len miza pa i msu t'tana /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
s't'len rehat eee. me ça e ushqen mizen :devil:

ps: nice, n'1 bashkbisedim KORREKT duhet me u pergjigj per ça t'pyt tjetri, (si n'rastin e masiperm t'pyta a ke ken' ndojher' n'shkoder e jo ça mendon per shkodrant), gjithsesi, kur thohen disa fjal' (e s'je tuj ba lojna) mendohen mir' se mandej, "hin fjal' ka dole".

persa i perket informacjonit q1 na paske ti per shkodrant :book: urime, ja marrsh/i/n t'keqen shkodres :wub: :cool:
:wave:

pps: edhe mos u merr me gjana t'vogla si puna e E-se teme, q1 mungon ME DASHJE. Po pate koh' per vocrrina, merru me fjalite e tuja /pf/images/graemlins/smile.gif se sa per info, fjalite mbarojn' me PIKE e jo me PRESJE.

Pocja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[QB] hmmmmm po ku e ke shpine ti mi poce aty ke rruga kavajes :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja mireserdhe njehere :wave:

hmmmmmmm te shpia ime e kam, ku tjeter me e pas re /pf/images/graemlins/tongue.gif thanks e mire se ju gjeta /pf/images/graemlins/smile.gif

dmth ketu jane te gjithe nga rruga e kavajes, pse sthu ti qekemi komshij ne te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vërdall sillmi ne si orlat (korbat).

Dere, mizën e ushqej me t'panjoftuna /pf/images/graemlins/tongue.gif .

bebi

Primus registratum

[qb] Dere, mizën e ushqej me t'panjoftuna /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
aaaaaa.
po nuk e morem vesht gjinin, dmth a asht miz' /pf/images/graemlins/laugh.gif apo mizë /pf/images/graemlins/laugh.gif

skjaro iher, se kshtu tuj dit' gjinin' sugjerojm' miradina /pf/images/graemlins/laugh.gif

miradina e din ça don me than' eeee :devil:

nadja mir'! /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

T'mir e bash!

Po ti paske harru me lexu a si e ke hallin? Ta kam skjaru ma nelt q1 ashta MIZA. Tesh, na mush me miradina /pf/images/graemlins/tongue.gif . I kam hap veshët sa me gjajt hukubet m'u pa me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif .

bebi

Primus registratum

nadja mir' ju thash ju, se ktej ka un' fiuuu ka kalu me koh' :cool: .

mbylli syt se i paske hap' shum' /pf/images/graemlins/laugh.gif e po kam frik' me vazhdu se po i hin n'hise mizës /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose ose, na thuj si i ke punt me miradinat ti :devil:

bebi

Primus registratum

paske metabolizem t'çeliktë /pf/images/graemlins/laugh.gif
duroka gjithçka, po ti mos perfito prej rastit me vu dor' n'te! :lol:

Dolores

Primus registratum

d040.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo maj se s'kam dal mendsh hala /pf/images/graemlins/laugh.gif . Manej s'di a asht perfitim a denim /pf/images/graemlins/tongue.gif . Për ty si asht :devil: ?

bebi

Primus registratum

uuu erdhi edhe harpistja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mu s'm'gjindet asnji monedh' me ja hedh, he iher ta shofim sa kavaliera ka ktej /pf/images/graemlins/laugh.gif
dolk' mos u merzit ti, se po s'hodhi kush gja, baj çmosin e s't'la pa gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

bluje rrofsh, shpirt njeriu je /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po meqe hahesh me Kondren po ju serenoj falas kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

[qb] Jo maj se s'kam dal mendsh hala /pf/images/graemlins/laugh.gif . Manej s'di a asht perfitim a denim /pf/images/graemlins/tongue.gif . Për ty si asht :devil: ? [/qb]
pse ban si altruist /pf/images/graemlins/laugh.gif
thuje iher he burr' se s'vret kush me kalxu t'drejten! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ala s'iku ky kompleksi albanez prej brezit tuj i t'thanunit t'gjanave q1 ju pelqejn' si opsion i dyt' e jo i par' /pf/images/graemlins/tongue.gif

helenk' be right there!