Rr e Kavajes

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fol sa s'eshte vone te them /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne sinema Angelina duket me e madhe po ashtu dhe Pitt /pf/images/graemlins/laugh.gif po kur mund ta shohesh sa here te dush...thuma ke veshi nese po. :cool:

I

insane

Guest

kordeeeeeeeeeeeee mwahh...
naten /pf/images/graemlins/smile.gif
( e di une eshte mengjes te ty, po jo te une...) :sleep:

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Fol sa s'eshte vone te them /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Kur te besh tripin merre me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nga po shkon? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

insane ik re flej gjume te them shpejt :smash: /pf/images/graemlins/smile.gif

Blendo, kam liste te gjate, koha ma ka marre brinje me brinje kete here kshu qe nordha ne shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos me fol se sot na ka ardh pranvera e s'duhet me prish humorin :sleep: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ketej filloi dimri serisht :cry:
Qe nuk kam ca para te teperta se do bertisja,pritme Ibiza se erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse s'te pelqen Nalzarote zotrote /pf/images/graemlins/laugh.gif ose Turqinia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Una kalova dje nga TUI dhe kam marre dy broshura me cmime e foto /pf/images/graemlins/laugh.gif jam cik si dhalle sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Turqine ma kane bere verem ata te shtepise /pf/images/graemlins/laugh.gif ,duhet te shkosh me menge ekstra se ti shqyejne ata qe therrasin 'hajde bin raki' tek dera e lokalit.
Pastaj,Spanjishtja eshte dhe gjuhe e bukur.
Me gusta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

S'ke nevoje me dale ka Hoteli fare mer nese merr All.Incl. pastaj atje te ndihmoj une qe mos te te shqyejne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te gjithe miqte e mi qe kane qene atje kane mbetur shumee te kenaqur, kuptohet zgjedhja duhet bere me kujdes. /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Ketu transmetojne nje emision "a place under the sun".
I shesin vilat robt per dy para /pf/images/graemlins/laugh.gif ,thjeshte me t'heq petllen /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Une e kom i pare, hajt t'i bojme dy ne i "skuqim" petllat ke vila /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Kot s'thone,gur gur behet kalaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika t'boj leke me thase ne menyre qe petllat ti bejme me sa me pak uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

a te vi dhe une ne Turqi Korde :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

du dettttttttttttttttttt :cry: - ketu ben nje vape sot, ora akoma nuk ka shku 9:30 dhe temp eshte nja 95F :smash:

or taj i pushtetit - si je gdhi sot /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Ec Lenka hidhu freskohu cik
swim.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] a te vi dhe une ne Turqi Korde :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

du dettttttttttttttttttt :cry: - ketu ben nje vape sot, ora akoma nuk ka shku 9:30 dhe temp eshte nja 95F :smash:

or taj i pushtetit - si je gdhi sot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ene do me shku n'Turqi ti. Ti po qahesh me 35°C e le mo me shku n'Turçe që s'duro as 1 or /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Dolke, vetëm nji pishin t'vogël ke ti e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kondre po /pf/images/graemlins/laugh.gif , keshtu qe as mos mendo te hidhesh ne te njejten kohe me Lenken :devil: ...prit rradhen...
edhe as mos te shkoj mendja te besh ndonje gje te tille
pee.gif
brenda ne uje se 1 here ne dite e nderrojme ujin :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol: :lol:

U pa puna, do lahem i funit se un e kom fiksim ate punën :goofy: . Ose po e boj at pun e po e privatizoj pishinën /pf/images/graemlins/tongue.gif .

blendiys

Primus registratum

Sa mire qe s'kena pishina tek rruga,se do ish qelb me kohe 'muhabeti' /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

O kondra pse ca kujton ti eshte pishina ime ajo e Playboy mansion e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po e privatizove ti pishinen do ket aq shume aciditet sa do e perdorim per cngjyrosje leshi :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Pranej bohem si bjond n'ver un e? /pf/images/graemlins/laugh.gif Un kujtojsha se e kisha prej diellit :confused: .
Hej bela, ne e kan thon t'vjetrit që sa t'rrojm do msojm :cry: .