Pllaqo, ma përkthe içik kte ti mu se s'mo vesh gjo hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb] ene ti me siguri ke shpiaq saj :lol: :lol: [/qb]
Me t'pytme kan gjet robt Stambollin,kane thene /pf/images/graemlins/laugh.gifblendo hec leni llafet trego shoket si e gjete rrugen e kavajes
:lol: :lol: ahhhhhhhh ketu duhet me ja tregu vleren..Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb] po po se kur e bone ti 19 shoferi u ndru plot :smash: :smash: [/qb]
kush o ky cuni se nuk e njof /pf/images/graemlins/tongue.gif - nuk lejohen te jashmit ke rruga jone :smash:Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Me t'pytme kan gjet robt Stambollin,kane thene /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ka pa njeri Mr & Mrs Smith? [/qb]
E kam pa una /pf/images/graemlins/laugh.gif e do ta coj? Nese po me thuj shpejt se do iki neser /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blendi@:<br />
E ka pa njeri Mr & Mrs Smith?
E ke pare "Ne Shtepine Tone" kur pyet ajo kooperativistja Mirin, ...i kujt je ti or cun? ,dhe ai qe i thote ...i pushtetit jam /pf/images/graemlins/tongue.gifkush o ky cuni se nuk e njof
Neser i bie sot me nje llaf /pf/images/graemlins/laugh.gifE kam pa una e do ta coj? Nese po me thuj shpejt se do iki neser