Rr e Kavajes

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Rr e Kavajes

Kjo Dera (Blue) flet nga kopshti me lmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Çikat e malcis mund të m'njiten sa t'ken qef se me gisht do ngelen :goofy: .

blendiys

Primus registratum

E vika deti mi lale ~,~~~~~~ /pf/images/graemlins/laugh.gif
A jeni burra /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

kondre, e paç me jete, se ve n'dyshim q1 do t'jet e mir, por modestamente /pf/images/graemlins/blush.gif un e la shum mrapa at mortishen /pf/images/graemlins/laugh.gif

nicooo, un flas nga PAKICA, ku s'ma merr mendja se t'bjen' ndojher' rruga :cool:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Kjo Dera (Blue) flet nga kopshti me lmoj /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Çikat e malcis mund të m'njiten sa t'ken qef se me gisht do ngelen :goofy: . [/qb]
:lol: ky ishte postimi ma i NOLT :lol:
edhe thuj mandej q1 se dojn' shqiptart dOmOkracin :lol:
un prep anoj ka pakica, jam per mbretni :cool:

bebi

Primus registratum

kopshti me lmoj asht :wub: n'shkoder (n'malci si i thoshe ti), por un flas prej atij vendit me kangur e me koala.
si je me gjeografi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: Lmoj, jo Imoj /pf/images/graemlins/laugh.gif (lmoj asht shumsi i LIMONIT /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

sweet eda

Primus registratum

valllai kam ca kohe qe e kam mbaru shkollen e skleroza ka filluar te me zere por ato koalat me duket se i bien andej nga australia ne mos gaboj........ :tipsy:

bebi

Primus registratum

ehe, ktej i bijn' me ken', s'ka gja q1 se kujtoshe fort mir' mjafton q1 dishe gjeografin e shqipnis, shkodren dmth e njifshe mir'.
by the way (meqi ktej s'besoj se ke ken') po n'malci (n'shkoder dmth) ke ken' ndojher?

ladouce2005

Primus registratum

:idea:
YouCantRunAwayFromGod_PME0525_front.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej ty të ardht mas qafe.

Po ne un mi dreq ka mretnija anoj /pf/images/graemlins/laugh.gif . Un e kisha se nuk jua var se jom besnik ndaj grus e jo se kom gusto demokratike /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S. Me ça ja merr Morticias nja 5 her ti? :rolleyes:

bebi

Primus registratum

sa shum' don' me dit' kajher'. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndojher' a' mir mos me dit' fort, se t'xen gjumi ma mir' kur bjen me fjet :tipsy:

shiro ike ti?

SBO :kiss:

sweet eda

Primus registratum

as ne shkoder nuk kam qene, por pak a shume i njof, ose me mire njifen........me pelqeni me pelqeni si njerez jo te keqinj fort.

p.s nuk e di sa kohe ke pa shkruajtur shqip, por po me dukesh si arturi(ai qe ke teatri i kukullave qe hante shkronjen e)

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Najso ne shkodranet e kemi gjakun e embel shume dhe s'ka shkodran t'keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
turi me e me dy kacurrela ke balli ishte pe korce /pf/images/graemlins/tongue.gif
une jam ketuja dhe 10 min dhe rikthehem pas drekes /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

bebi

Primus registratum

shqip kam shum' koh' q1 s'shkruj, por nuk asht se nuk di.
un' shkruj ashtu siç e flas, sepse me hek mallin e vendlindjes, Shkodres.
po t'm'kesh lexu me vemendje, duhet t'kesh vu re se n'vend te E-së q1 t'duket se e ha ve apostrofin.

por nëse të bezdis gjuha shkodranshe, herën tjetër kur të të pergjigjem ty do të drejtohem kështu siç ta ka qejfi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ajo fjalia me pelqeni si njerez jo te keqinj fort :confused: formuloje edhe iher plssss, (sa asht ora atje ka ju /pf/images/graemlins/laugh.gif ) jo gjum' perpara ekranit :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

une ne gjume? jam ne pune , jam me e zgjuar se kurre,

pyet shiraz-in per ate fjaline,
per me shkrujt ,shkruaj si te kesh qejf, s'ka rendesi nese e lexoj une apo jo.

bebi

Primus registratum

ku jena ktu te rradha e buks? s'kam nevoj' me pyt kend moj CUC' ishte retorike pytja per vet' faktin se STONONTE shum' si fjali.
'ju njof, ose ma mir me than njifeni' - shum' konfuze ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif , n'shkoder s'kishe kene, edhe na nxorre konkluzione mbi popullin e nji qytetit.

kush t'ka punsu iher :tipsy: , kidding eeee, po gjithsesi, paske humb shum' moj CUC qytetit, pa lexu Fisht' e Migjen', Filip Shirok' e Prendush, MArtin Camaj, Pashko Vas', Mjeda etj etj etj, apo kto ti kan' deshifru msusat /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tesh, edhe ma e perqendrume heren tjeter kur lshon komente t'tilla, se del si ... e din vet ti.
:wave:

sweet eda

Primus registratum

ok,
e leme me kaq se nuk kam shume oreks per muhabete te tilla sot, megjithate kur thashe qe s'kam qene ne shkoder, kjo nuk do te thote qe informacionet me kane munguar pervecse mi kan "diftu" msusat!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

She, she! Paska plas ktu. Po si ka mundsi që nuk dini me u sjell si njerz t'civilizum? Pa sa fmij t'mrapsht /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Po me çfarë e hëngrët drekën/darkën/mjesin?

Dere, ti e din q1 mu nuk m'len miza pa i msu t'tana /pf/images/graemlins/laugh.gif .