Qellimi i jetes !

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Qellimi i jetes !

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb] Qellimi jetes time:
To finish 1 more year university and get a frigiin good job in california u know when u get 100 a year and
get my freaggin documents lol [/qb]
:cry: :rockband: :cry:

meqe jemi tek filozofia...

nje burre i moshuar i veshur keq hipen ne autobuz.Vetem nje vend ishte bosh.Ai parne nje djali te ri te veshur me kemishe e kollare me nje cante lekure ne dore, qethur me kujdes qe perpiqet te mos ta shihte en sy te vjetrin.
Burri beri te ulet por djali ia priti...
"ç'ulesh ketu aman, ik plak ndokund tejter, ti qelbanik e rreckaman e une student ne vit te katert universitet..."

xhaja buzeqeshi plot qetesi dhe e pyeti,
Po me pas o bir, pas shkolles ça do behesh?
-Me pas? me pas do behem asistent
-Po me pas, pasi tejesh bere asistent? pyeti plaku
-Me pas eee, pas disa vjetesh do te behem profesor, dijen e miqt i kam heheheh! qeshi trashe i riu.
-Po pasi te jesh profesor ç'd te behesh
-me pas ? po ja dekan, a do te merrem me politike.
-Po me pas bir?
-xhaxhaaa!!! Mund te behem dhe president...qeshi me nje ironi tallese djaloshi!
-E pasi te jesh bere dhe president, me pas çdo te behesh??? tha plaku qe s'ekish humbur buzeqeshjen qe ne pyetjen e pare.

djali shtangu...
-Hmmm, me pas? me pas Hiç, ç'me pas?
-Epo hap nje byth vend pra e nxito per ne shkolle se paske rruge per te bere per te mberritur, Une kam vite qe jam nje HIç!!!

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb]

meqe jemi tek filozofia...

djali shtangu...
-Hmmm, me pas? me pas Hiç, ç'me pas?
-Epo hap nje byth vend pra e nxito per ne shkolle se paske rruge per te bere per te mberritur, Une kam vite qe jam nje HIç!!! [/qb]
Sa filozofi optimiste... :eek:

jula

Primus registratum

...me nje emendament te vockel:
Nqs ke qene president, jo domosdoshmerisht behesh hic, mund te vdesesh ish-president...pikellimet nuk jane njesoj te pikelluara, lumturite idem.

Presidenti

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif
Mos u kreno se ke e mos u kreno se je me ty me vete vetem dy metra dhe! shenim ne nje varr te fillim shekullit ne varret e vjetra ne Kruje!

nese te gjithe jemi ushqim krimbash ne pafundesi hiçi kujtimet lavdia a lumturia pas momentit t, jane zero, jane hiç.

vdekja eshte keshille e mire per te menduar!

jula

Primus registratum

Une e kisha diskutimin me banal, perdhes fare:
E kisha per periudhen para vdekjes, ate qe plaku po perjetonte si "hic", thjesht mohoj mundesine qe nje ish-president te marre autobuzin... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ka nje fare ironie sipari qe bie dhe mbi toke (ndonese nuk eshte ende drejtesi)...Alzheimer p.sh., po mendoja per Reagan.

Presidenti

Forumium maestatis

tregimi deshi te tregonte limitet e asaj qe njeriu mund te arrije dhe vlerat e tyre perballe vdekjes...

e sesi mutojne(ndryshohen) vlerat e permbysen idete nese kur i mbyll syte ...papritur i rihap!!!!

"welcome to the real world" i tha morfeusi neos kur e nxorri nga matriksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

E gjeta Vangjelllllllllllllll

E gjeta qellimin e jetes

Qellimi i jetes eshte te gjejme qellimin e jetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

qellimi i jetes....

tani them se e kam gjetuar tamam... te jetosh.

asgje me teper, te jetosh...

zog

Primus registratum

JO! .......Te jetosh, POR! ........Me Jetu, ose .........Te jetoj.

pastaj s'je ti qe e gjete, po te shohesh perpara, te njejten deshire e kane shpreh shume vete perpara teje.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper MooN:
[qb] eshe gjetje personale, jo gjetje per gjithe af-ne. geez.... [/qb]
pranej pra thashe qe eshte gabim me thone TE JESHOSH,

ngaqe eshte gjetje personale (te gjitha gjetjet jane personale, secili mendon me koken e vet, apo jo!) duhet TE JETOJ, ose ME JETU.

alinos

Forumium maestatis

Reflektim me shkrim (duke qene se nuk i degjoni dot zerat ne koken time /pf/images/graemlins/laugh.gif )

I hodha nje sy kesaj temes per te pare se mos kisha vene ne te qellimin e jetes time, se helbete dhe harroj se c'shkruaj neper forum, po me sa duket nuk kisha pasur asnje qellim :shrug:
Mire une, po ajo qe me habiti ishte se kishte nga ata qe qellimet i kishin nderruar si mbreti grate, edhe pse te gjitha fisnike /pf/images/graemlins/wink.gif
Gje tjeter ishte qellimi i te jetuarit te jetes, po ajo qe desha me dit, nese keni nerva kuptohet, si e kuptoni te jetuarin e jetes?! Cdo te thote te jetosh per ty, ty dhe ty?
:idea:

zog

Primus registratum

per ket çeshtje qe aq shume i ka munduar filozofet, dostojevski pat thone: qellimi jetes eshte KERKIMI I ZOTIT.

mendoj se ai ka pas te drejte.

bobo

marksist-enverist

nejse, spo i pergjigjem te gjitha pyetjeve-,qe ben shoqja,mesiper-,por po i bie me shkurt... ;
them qellimi i jetes eshte te ruajme llojin.
duke shfrytzu kete, ne menyr te pavullnetshme /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
shijojm kenaqesit natyrore qe na dhuron ajo!(?) :angel:

alinos

Forumium maestatis

homi mos u hiq kaq prodhim-dashes se te ishte per ate, ti je vete burimi /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per kerkimin e zotit, ndoshta qellimi perfundon kur e kemi gjetur ate?!
Dmth besimtareve qe e kane gjetur perendine, c'qellim u mbetet?!
:shrug:

Sipas te njejtes filozofi i bi qe ata qe nuk e kan gjet hala Zotin, e bejne me dashje qe mos humbasin qellimin...

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. :devil: