Re: Qellimi i jetes !
Fillimisht postuar nga MisSeD:
[qb] E vertete Homi se nga qellimet e vogla krijohen te medhate.
Nga natyra jam kerkimtare,kerkoj gjithmone shpjegime,shkaqe,arsye.Kerkoj te gjej qellim pas qellim,nga te voglat tek te medhate arsyet e verteta.
Nuk kerkoj e as imponoj qe te tjeret ti bien rruges per ne grope andej nga i bie une.Thjesht bej thirrje per mos-ndalje.
E tha edhe Guri diku:-"How deep the rabbit hole goes?" [/qb]
...rruga, ose cdo rrug, do jet me gropo-,esht apo sesht ajo e jotja!!?
ideja eshte qe ; njeriu duhet te dale nga idhujt, ose kopjimet, vetem kshu mund te gjeje vetveten.
dhe ,patjeter ,ashtu sic thu dhe ti; mbetesh ne kerkimet e tua, dhe do gjesh dhe vehten.!
ne kete prizem, jemi vetem perserites!
por, tashi,ka ikur koha e "njeshit"!,"njeshi" mbetet vetem nje personazh, ose hero, por jo me teper...,sepse ka ikur koha e revolucionit, dhe revolucionar`ve.
ndoshta i kemi thene te gjitha!, per kete aresye mbetemi keshtu..., ose sjemi aq perpara sa te mendojm me teper: mbi qellimet, dhe formen e tyre.
mvjen mir qe je nkerkim te...,ose po jep mundimin -,te gjesh qellimin., e keqja me e madhe do jet ajo qe ; ti do jesh fajtore, ose fatlume, per ate qe do arrish., dhe kjo eshte vetem e jotja..., ngaqe eshte veshtire te besh "anetar" per vehte(mendimi im! /pf/images/graemlins/wink.gif )!,por kembngulja eshte nje virtyt, ne kerkim te personalitetit, ose krijimin e tij!
...ndoshta jemi seri numerike, me koeficent te ndryshem..., ishilla jemi rrites... /pf/images/graemlins/wink.gif (homerS)