Aua ? :D
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #102 ardi mendoj se ti e kalove pjesen ku sdoje te shprehje mendimin kunder, pse tani ky rresht? ke nevoje per frymezim? Pergjigja per pyetjen: Mbase... Pyetsor ju pelqejne "sherret"?
ardi mendoj se ti e kalove pjesen ku sdoje te shprehje mendimin kunder, pse tani ky rresht? ke nevoje per frymezim? Pergjigja per pyetjen: Mbase... Pyetsor ju pelqejne "sherret"?
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #104 se kuptova mire pyetjen rreth te ardhmes time ne shqiperi ma shpjegon dhe 1 here?
-Zana- e...Thjeshte 4 Jun 2015 #105 E ardhmja ime ne Shqiperi, fushe me lule .. lol Ps.. liora, nuk me intereson opinioni i jot ndaj meje...une thjeshte ju pergjigja pyetjes. lol Filmi i juaj, i preferuar ?
E ardhmja ime ne Shqiperi, fushe me lule .. lol Ps.. liora, nuk me intereson opinioni i jot ndaj meje...une thjeshte ju pergjigja pyetjes. lol Filmi i juaj, i preferuar ?
M Mithati Forumium maestatis 4 Jun 2015 #107 Qfare mendoni per popullin shqiptar te Kosoves? Nuk kam pergjigjje per pyetjen e mesiperme .
-Zana- e...Thjeshte 4 Jun 2015 #108 Kur vjen puna tek meshkujt , jam shume nazelie.. ne te kundert jo. -Shqiptaret e Kosoves, me duken te larget...ne pergjithesi. C'fare adhuroni tek nje person/e .. ne pergjithesi?
Kur vjen puna tek meshkujt , jam shume nazelie.. ne te kundert jo. -Shqiptaret e Kosoves, me duken te larget...ne pergjithesi. C'fare adhuroni tek nje person/e .. ne pergjithesi?
M Mithati Forumium maestatis 4 Jun 2015 #109 Tek nje person adhuroj diturine dhe bukurine e mbrendshme . Qfare stili te veshjes keni ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #110 humanitetin dhe menyren si mund te kerkoj lumturine per vete pa cenuar te tjeret por dhe keto sdo i quaja adhurim cfar kerkon nga 1 mashkull?
humanitetin dhe menyren si mund te kerkoj lumturine per vete pa cenuar te tjeret por dhe keto sdo i quaja adhurim cfar kerkon nga 1 mashkull?
-Zana- e...Thjeshte 4 Jun 2015 #111 Stile te ndryshme... por zakonisht vishem thjeshte dhe rehat. Momenti i preferuar eshte ai me pizhama. lol Nga nje mashkull , nuk kerkoj asgje .... thjeshte marr ate qe dua. Ju mungon femijeria ?
Stile te ndryshme... por zakonisht vishem thjeshte dhe rehat. Momenti i preferuar eshte ai me pizhama. lol Nga nje mashkull , nuk kerkoj asgje .... thjeshte marr ate qe dua. Ju mungon femijeria ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #112 normalisht po do martoheshe per ti ber qefin te shtepise?
M Mithati Forumium maestatis 4 Jun 2015 #113 Jo dhe aq sepse nuk e kisha nje femijeri dhe aq te lumtur . Shikoni ende filma vizatimor ?
-Zana- e...Thjeshte 4 Jun 2015 #114 Sigurisht qe shikoj . Jo nuk do te martohesha, as nuk besoj ne martese. Momenti i juaj i preferuar ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #118 nuk fle ne dreke nqs do kishe sherbertore vetem per dicka te caktuar ne shtepi, per cfar do e doje?
-Zana- e...Thjeshte 4 Jun 2015 #119 Mithati, kur me mahnit Hena. Te me zhbllokonte lavamanin... i cili me acaron kur bllokohet, dhe s'ja them per gjera te tilla. Sa % te vetes tuaj, mendoni qe transmetoni tek te tjeret ne pergjithesi... dhe a ju pelqen dicka e tille ?
Mithati, kur me mahnit Hena. Te me zhbllokonte lavamanin... i cili me acaron kur bllokohet, dhe s'ja them per gjera te tilla. Sa % te vetes tuaj, mendoni qe transmetoni tek te tjeret ne pergjithesi... dhe a ju pelqen dicka e tille ?
MysteriousMan Valoris scriptorum 4 Jun 2015 #120 nuk jam i mire ne perllogaritje por ne disa fusha te caktuara kam nje fare ndikimi dhe me pelqen pasi eshte vlersim nga pala tjeter cfar te acaron zakonisht?
nuk jam i mire ne perllogaritje por ne disa fusha te caktuara kam nje fare ndikimi dhe me pelqen pasi eshte vlersim nga pala tjeter cfar te acaron zakonisht?