Pyetje pergjigje te ndryshme

Artin

Papirus rex
Nga filmat e Perëndimit të Largët mund të të këshilloj vetëm këta:
1. Për disa dollarë më shumë
2. Njeriu me harmonikë
3. I miri, i keqi, i shëmtuari

Të pëlqejnë filmat shqiptarë?
 

Artin

Papirus rex
Nga të vjetrit janë disa dhe nuk zgjedh dot, secili ka veçantinë e tij. Por pajtohem me mendimin tënd që si filmat e vjetër shqiptarë, ashtu edhe akorët, ishin më të mirë. Dikur kishte më shumë profesionalizëm dhe origjinalitet, kurse këta të sotmit duken si majmunë, që mundohen të imitojnë të huajt.

A mendon se është e njëjta gjë dhe me muzikën?
 

Artin

Papirus rex
Ha pak, sa për të gënjyer stomakun.

Çfarë bën kur të tjerët hanë me zhurmë? E kam fjalën për ata që mbllaçiten fort.
 
Top