Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...
O Orosh po ja e njohte vajzen diten e pare duke i thene qe nuk je Shqiptar.Do vij dita qe do ja thuash vajzes te verteten,apo varja do vazhdosh ta rresh.Apo mbase ti je nga ato cunat sic thote italiani sciupafemine qe i ke gocat saper nje nate :lol:
------------------------------------------------Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Lir,mendoj qe je ngutur pak kundrejt Juventinit,megjithate mund te kete qene nje moment gjaknxehtesie.Persa i perket mohimit qe i bejme "te qenurit" shqiptar(per arsye sexuale) nuk mendoj qe eshte ndonje DRAME!!!Ma merr mendja qe te gjitheve na ka rastisur qe kur njohim ndonje vajze te huaj,per te shmangur keqkuptimet,u themi qe jemi Italiane,Spanjolle Greke etj.P.sh,ne njohje me vajza te huaja me eshte dashur te mohoj origjinen time,dhe e dini se si u kam thene????Jam Arberesh!!!U lodhnin me ore te tera per ta gjertur se nga binte Arberishtja por nuk e gjenin,une u thoja:diku ndermjet Italise dhe Albanise!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Pra ju rekomandoj qe ne kesi rastesh,te thoni qe jeni arberesh!!!!I kuptoj shume mire edhe ata qe kane ndonje vend pune me rendesi,ndersa per gangsteret,dhe shqiptaret qe merren me bisnese/pune ilegale(p.sh prostituta,portiere diskotekash,me droge,me grabitje,me detyrim pages parash etj etj,eshte me mire qe te thojne qe jane shqiptare,e do zanati vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O Orosh po ja e njohte vajzen diten e pare duke i thene qe nuk je Shqiptar.Do vij dita qe do ja thuash vajzes te verteten,apo varja do vazhdosh ta rresh.Apo mbase ti je nga ato cunat sic thote italiani sciupafemine qe i ke gocat saper nje nate :lol: