Pershendetje Lir!Fillimisht postuar nga lir:
[qb] Juventin, cfaredo te ben te flesh rehat lal...por mos u perpiq te justifikosh vetveten para pasqyres duke u perpjekur te na bindesh e te na besh moral. Shqiperine nuk e lendojne ato kafshe nga te cilat ti perpiqesh te largohesh, qe gjithsesi do ngelin ne siten e kohes, por ata "njerez" si puna jote qe fatkeqsisht une i shoh kudo, njerez te cilet po kthehen ne nje pesh te vdekur e qe sdo bejne asgje ne nje kohe kur ne si shqiptar duhet te bejme kaq shume.
Juventin,kudo dhe kurdo emri shqiptar nuk me ka formuar dhe perkufizuar mua, por perkundrazi, une ate. [/qb]
Une nuk e kuptoj sepse menyra se si u shprehe ti duket qe ti po justifikon italianet qe po sillen keshtu, per kete te ktheve ate pergjigje.Fillimisht postuar nga Creed:
[qb]------------------------------------------------Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Atehere ti i permbahesh temes or burre o gru ça je, ah sido qe te jesh qeke italiano di....
Pse çfare kujton ti se kur te lavderojne ata dhe bejne sikur te duan jane shume te sinqerte.Kjo nuk do te thote qe une nuk mund te bashkjetoj me ta dhe te respektojme njeri tjetrin. :rockband: [/qb]
Pse ty kur te lavderon ose ben sikur te do nje shqiptar qenke e sigurt qe te donka me te vertet??
Pastaj une nuk jam Italian di .... sic thua ti,jam Shqiptar dhe jam shume krenar ne ndryshim me disa persona.
Po vazhdove me kete llogjike do e kesh te veshtire te bashkjetosh me ato njerizit di "merda"..
Ps..Jam Mashkull nqs nuk e ke kuptuar [/qb]
-------------------------------------------------Fillimisht postuar nga ilva:
[qb]Une nuk e kuptoj sepse menyra se si u shprehe ti duket qe ti po justifikon italianet qe po sillen keshtu, per kete te ktheve ate pergjigje. [/qb]Fillimisht postuar nga Creed:
[qb]------------------------------------------------Fillimisht postuar nga ilva:
[qb] Atehere ti i permbahesh temes or burre o gru ça je, ah sido qe te jesh qeke italiano di....
Pse çfare kujton ti se kur te lavderojne ata dhe bejne sikur te duan jane shume te sinqerte.Kjo nuk do te thote qe une nuk mund te bashkjetoj me ta dhe te respektojme njeri tjetrin. :rockband: [/qb]
Pse ty kur te lavderon ose ben sikur te do nje shqiptar qenke e sigurt qe te donka me te vertet??
Pastaj une nuk jam Italian di .... sic thua ti,jam Shqiptar dhe jam shume krenar ne ndryshim me disa persona.
Po vazhdove me kete llogjike do e kesh te veshtire te bashkjetosh me ato njerizit di "merda"..
Ps..Jam Mashkull nqs nuk e ke kuptuar [/qb]
Hej Orosh mos merr flake kot.Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Shqiptaret qe kane ecur me shume perpara(ne kulture them)jane ata qe jetojne ne Itali,pra kjo tregon qe Italianet nuk jane edhe aq rracista,ndersa te thuash qe Italianet jane "injorante",kjo me duket mua nje lajthitje e personit qe e ka thene kete(me sakte ajo Yllka shembullore-ne nevojtore),ata njerez qe jane per te rrahur murin me to,nuk e bejne ti qosh edhe ne Ndroq te Tiranes!!! [/qb]
shqiptaret ne itali kane "pushtuar" televizionin, çfare kerkon ti te bejne me shume, te shtijne me top.Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
1. Nuk ka statistika qe tregojne qe shqiptaret e Italise kane perparuar me shume. Car u beka italia, stazh kulture e? Perparimi varet shume nga individi vete.
[/qb]
Osht akoma nji klecke qe ju hyn ne rrota per ju qe doni te ndryshoni dicka edhe hidhni posht dicka akoma me te rendesishme se ajo qe e beni te re o zogo.Fillimisht postuar nga zog:
[qb] ndersa sa i perket atyre qe hiqen si italian, po tu eci keshtu, ç'te keqe ka pse te mos BEHEN e jo vetem te quhen. [/qb]
Ehhhhhhhhhhhh lum si ti mor JUVENTINI qe thua jam "Italian" dhe kalon nete "SUPER - EROTIKE" me femra. Shpresoj mos kesh te dashur, se po pate, MJERE AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.Fillimisht postuar nga Juventini.:
[qb]
Une jam krenar qe jam ''une'', por dhe qe jam Shqiptar dhe mos e beni ''tragjedi'' sepse per nje nate super-erotike ja vlen te jesh ''Italian'' /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ehhhhhhhhhhhh lum si ti mor JUVENTINI qe thua jam "Italian" dhe kalon nete "SUPER - EROTIKE" me femra. Shpresoj mos kesh te dashur, se po pate, MJERE AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.Fillimisht postuar nga sweetheart:
[qb] [/qb]
Qetesohu mi goc, pi ndonje kamomil se e kuptojme qe vdes per tu bere pak shqipetare....s'ka nevoje per koment e per fjalor "te pasur"!Fillimisht postuar nga Artemis:
[qb] Smile... ato lirat qe i fiton atje- I han e i Dhien... por Emri nuk Blihet me Asgje oj goce... [/qb]