Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Kenti

Primus registratum
Re: Nuk jam shqiptar por jam italiano di merda...

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb] Lir,mendoj qe je ngutur pak kundrejt Juventinit,megjithate mund te kete qene nje moment gjaknxehtesie.Persa i perket mohimit qe i bejme "te qenurit" shqiptar(per arsye sexuale) nuk mendoj qe eshte ndonje DRAME!!!Ma merr mendja qe te gjitheve na ka rastisur qe kur njohim ndonje vajze te huaj,per te shmangur keqkuptimet,u themi qe jemi Italiane,Spanjolle Greke etj.P.sh,ne njohje me vajza te huaja me eshte dashur te mohoj origjinen time,dhe e dini se si u kam thene????Jam Arberesh!!!U lodhnin me ore te tera per ta gjertur se nga binte Arberishtja por nuk e gjenin,une u thoja:diku ndermjet Italise dhe Albanise!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif Pra ju rekomandoj qe ne kesi rastesh,te thoni qe jeni arberesh!!!!I kuptoj shume mire edhe ata qe kane ndonje vend pune me rendesi,ndersa per gangsteret,dhe shqiptaret qe merren me bisnese/pune ilegale(p.sh prostituta,portiere diskotekash,me droge,me grabitje,me detyrim pages parash etj etj,eshte me mire qe te thojne qe jane shqiptare,e do zanati vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
------------------------------------------------
O Orosh po ja e njohte vajzen diten e pare duke i thene qe nuk je Shqiptar.Do vij dita qe do ja thuash vajzes te verteten,apo varja do vazhdosh ta rresh.Apo mbase ti je nga ato cunat sic thote italiani sciupafemine qe i ke gocat saper nje nate :lol:

iliriano

Primus registratum

Skan faj cunat qe mohojne nacionalitetin dhe thone qe jane italiane..fajin e kane ato putanat italiane qe nuk ua japin albanezeve /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Orosh rri urte ti se je me i nderuar shqiptar se arbereshe /pf/images/graemlins/wink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Me kujtuat nje ndodhi ne Itali ....ne nje bar dy cuna shqiptare ishin me dy vajza serbe te cilat po demostronin aq hapur urrejtjen e tyre per shqiptaret .....ata degjonin, fshehurazi shkembenin ndonje batute ne shqip dhe gjithcka vazhdonte pa as me te voglin reagim nga ana e tyre ...ne ne tavolinen ngjitur e gjithe kjo na u duk mjaft e peshtire ....fundja secili e di vete sa respekt ka per veten ......

zog

Primus registratum

coyote me duket se po rren. tregimit tend i mungon kohezioni.

veç te jesh i çmend per te shprehur hapur ne tavoline te nje klubi urrejten per dike qe s'eshte prezent e bile s'ke fare lidhje.

mos i ul serbet (pa ë) aq poshte, vetem shqiptare (pa ë) kam pare qe shprehin pa njoh habi, dyshim apo urrejtje, per persona, raca apo objekte me te cilat sapo bien ne kontakt.

ka na njohin ne serbet mi goc, apo deshe me thone kosovaret. po a e di pse si duan ata, ngaqe jane muslimane e ngjajne shume me turqit ne zakone te jeteses, e jo per gje tjeter.

po te qartesoj qe Bekim Fehmiu (aktor i famshem kosovar) e ka gruan serbe. pse s'urren dhe ajo. heee?

motra, secili urrejtjen e te tjereve e mban mbi shpatullat e veta, si dhe e MERRITON ate. mos e harro ket!

true confidental

Forumium maestatis

Ska asgje per tu sajuar (ma kujtoi Ilirjani me ate qe tha me lart) ato serbet e kuptuan mjaft mire qe ne aty ngjitur ishim shqiptare pasi po flitej shqip mjaft gezueshem dhe me ton te larte dhe pikerisht ketu ishte fillesa, por nuk e dinin per ata me te cilet ishin ulur ...dhe skisha ne mendje ti hyja asnje debati social mbi urrejtjet e racave, thjesht edhe sot e kesaj dite kur e kujtoj vazhdon te me cudise stoicizmi i atyre cunave per te mos e dhene veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

o zog po ia fut pordhes, more nje shmbullt i gruan e atij dhe domethene qe gjith serbet bikan n dashuri me shqiptaret?

ai tjetri do me na shujt si komb, ti thu sna kan inat. cdo inat qe kemi kunder noi kombi tjeter ka filluar nga pislliqet qe kan ber ata kunder nesh dhe nga urrejtja qe kan pas ata per ne.

shko n serbi dhe ti se mos gjesh noi grua, shko vrit dhe ndonji ushtar shqiptar n kufi per qef.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CoYoTe:
[qb] Ska asgje per tu sajuar (ma kujtoi Ilirjani me ate qe tha me lart) ato serbet e kuptuan mjaft mire qe ne aty ngjitur ishim shqiptare pasi po flitej shqip mjaft gezueshem dhe me ton te larte dhe pikerisht ketu ishte fillesa, por nuk e dinin per ata me te cilet ishin ulur ...dhe skisha ne mendje ti hyja asnje debati social mbi urrejtjet e racave, thjesht edhe sot e kesaj dite kur e kujtoj vazhdon te me cudise stoicizmi i atyre cunave per te mos e dhene veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se morr vesh pse qesh kur duhet te qash, mu do te me vinte plasje sikur njerezit afer meje te fillonin e te ankoheshin e t'me urrenin.

do ti shtroja pyetjen vetes çfare gjeje nuk shkon tek sjellja ose paraqitja ime ne tavoline. po te keni bere zhurme normalisht qe te tjeret ngjitur (pak rendesi ka kombesia nga jane) s'do t'ju duan tu shohin me sy. ti mendon se eshte faji tyre?

une mendoj te kunderten.

pastaj nga e morre vesh ti qe ishin serbe, nga i njeh ti ato, nga pamja?

lir

Primus registratum

Juventin, cfaredo te ben te flesh rehat lal...por mos u perpiq te justifikosh vetveten para pasqyres duke u perpjekur te na bindesh e te na besh moral. Shqiperine nuk e lendojne ato kafshe nga te cilat ti perpiqesh te largohesh, qe gjithsesi do ngelin ne siten e kohes, por ata "njerez" si puna jote qe fatkeqsisht une i shoh kudo, njerez te cilet po kthehen ne nje pesh te vdekur e qe sdo bejne asgje ne nje kohe kur ne si shqiptar duhet te bejme kaq shume.
Juventin,kudo dhe kurdo emri shqiptar nuk me ka formuar dhe perkufizuar mua, por perkundrazi, une ate.

zog

Primus registratum

tironsi_NY po lal pordhe ja futa, problemi eshte se nuk rrohet tere jeten duke akuzuar boten e lavderuar veten. ti e urren ai te urren, plas grushti marron grushti dhe mbyllet perdja, a kupton?
historia vazhdon u nuk rrihet po replay me nji pamje.

ktu ta kisha.

urrejta serb kosovar ishte reciproke, as ne nuk i duam himariotet qe valavisin flamur grek maje çatise. as ata s'na duan, do vije dita do bejme lufte me ta, e mas lufte secili vazhdon n'udh t'vet pa u preokupu per tjetrin. ne fakt keshtu duhet te jete. them une.

ndersa ti thua ta mbeshtesim jeten tone duke urryer fqinjet apo himariotet, po a ja VLEN? them prap une.

Tironsi_NY

Primus registratum

qe urrejtja esjhte reciproke s'diskutohet, po jo ne i paskemi inat kon kur ata na duan me gjith zemer

true confidental

Forumium maestatis

Kur jeton ne nje mjedis universitar njihesh e te njohin( kjo ishte per ato serbet) , per ata dy cunat kuptuam qe ishin shqiptare nga gjuha qe flisnin se qofte shqiptaret e qofte serbet skane brire ( madje ketu ku jetoj tani hyj e dal shume shpesh ne nje familje serbe pa as me te voglin paragjykim)
Opinioni i dikujt qe as e njoh dhe as me njeh nga afer nuk me sjell asnje shqetesim qe nxit reagim, e them se te gjithe ne nje mbremje vere dhe shoqeri te kendshme ia lejojme vetes te flasim dhe te bejme shaka me ze te larte …
Boh, sa spjegime qe dhashe ..... :rolleyes:

zog

Primus registratum

cyote, e ke gabim kur thua TE GJITHE. jo te gjithe lumturohen nga kenaqesia e tjetrit, perkundrazi.

ato serbet s'kane ditur te permbahen, serbe hesapi, ballkanas, po faji mbetet tek ju 'te tavolines'. por ne fakt kur ti thua pa kokeçarje "te gjithe", ça me bo, te falet, e duhet me gjet tavoline tjeter po na qellove afer ne gezimin tend.

deri sa nje dite dikush tu kape per leckash e tu nxjerre jashte ne rruge. siç dhe ka ndodh shpesh.

tironci; kush tha qe "na dun", ket e the ti jo une. pastaj pse te na dun, a jemi te bukur aaaaa? apo gjithe bota u shkly tu na dash e vetem serbet s'na dun.

o lal e keqja ndodhet tek ne e asgjekund tjeter. kur nje femer thote; kur une gezoj s'me rruhet per te tjeret, pse tjetri duhet te ket respekt e mos mendoj njesoj, ket s'kuptoj.

Tironsi_NY

Primus registratum

o zog shum e drejt qe sna do asnji, dhe su ve faj italianve e te tjerve, po me serbet dhe greket ka filluar ndryshe urrejtja, ska filluar nga shqiptaret qe kan ber krime ne serbi e greqi.

zog

Primus registratum

tironci per mbyllje po them qe ne duhet TE JEMI KRENAR qe te tjeret s'na duan. e jo te ankohemi nga kjo, siç qahen kosovaret, ti apo ajo goca.

vetem ai qe eshte me i miri URREHET.

veç kujdes, duhet bere dallim midis urrejtjes dhe perbuzjes, s'jane njesoj.

zezakun psh nuk e urrejne e perbuzin. po serbi ne?

Tironsi_NY

Primus registratum

mos i ul serbet (pa ë) aq poshte, vetem shqiptare (pa ë) kam pare qe shprehin pa njoh habi, dyshim apo urrejtje, per persona, raca apo objekte me te cilat sapo bien ne kontakt.

kjo qe the me lart nuk eshte krenari fare, dhe ato qe the per mbyllje jan llafe qe shpike nga menja jote se ste tha njeri qe po qahemi pse na uure serbi. Po kjo qe the ti domethene qe ne jemi populli i keq, she sna kan inat se jemi me te miret, po se jemi rrace e poshter sipas teje. Kshuqe fiksoje menjen i her a je krenar qe je shqiptar apo ke turp qe je shqiptar?

zog

Primus registratum

tironci meqe shoh qe s'paske kuptu gjo.

jam krenar po te me urrejne, s'jam krenar po te me perbuzin.

tani ne ket ballance vendos veten tende e te kedoje e je i lare me boten.

sa per serbet, kosovaret i urrejne ata, serbet i perbuzin kosovaret. e ketu qendron ndryshimi mes tyre.

zakonisht ndaj atij qe perbuz luftojme me metoda te ndyra, sikur te luftonim buburecat ose minjte e hales.
ndersa ndaj atij qe urrejme luftojme me metoda burrerore e te barabarta.

psh gjermani i perbuzte çifutet e sllavet dhe i urrente francezet e anglezet. prandaj metodat qe perdori gjate luftes dyte boterore ndaj ketyre paleve qene te ndryshme.

them se gjermani sot, ne, do te na kishte zhduk me flak hedhese te gjitheve bashke.

beje veten te te urrejne. do te te dashurojne ne te njejten kohe.

iliriano

Primus registratum

Nga na vine kta shqiptar te dobet ktu n forum mor aman..qe ndihen inferiore para italianeve apo te huajeve ne pergjithesi!

Un kam jetuar ne itali per 5 vjet dhe kam pasur dashnore jugosllave dhe italiane,dhe me kan dashur me shume se rracen tyre.

Mos prisni qe te ju duan te tjeret kur sdoni veten,apo mohoni kombesine!

Merrni shembull nga ILIRIAN tigri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

o zog ti i her sha shqiptaret i her te huajt i her jemi ne t miret i her jemi ne te kqinjt

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsi_NY:
[qb] o zog ti i her sha shqiptaret i her te huajt i her jemi ne t miret i her jemi ne te kqinjt [/qb]
haha ça me bo si fishta, hehe!

ne fakt s'duhet me e rrujt hiç po me bo jeten tate plotesisht. nderhyra ketu vetem se asaj goces i pati ngel ne mendje neverija qe shfaqen ato serbet e tavolines fqinje.

pra ajo goca perpelitet midis jetes se saj instinktive (si shqiptare) e jetes se saj si qytetare e botes se kulturuar.

them tjetrin duhet me e puth kur te puthet e me e beshty kur te beshtyhet pa u merakos. mos me e rrujt pra hiç.

Tironsi_NY

Primus registratum

ashtu po

mu der tani s'ma ka thon njeri n ftyr per vete qe i ka inat shqiptaret. se pastaj fillo beshtyma /pf/images/graemlins/laugh.gif