... me shkusi!!!

zog

Primus registratum
Re: ... me shkusi!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Epo cti bejm o Zog...
jo te gjithe kemi mundesin te bejm jeten perfekte qe bon ti, te jemi te pasur milioner sa je ti, te jemi te lumtu sa ti, dhe po aq te suksesshme...do vuj dhe njeri ne kte bot apo jo....smud te jemi te gjithe te lumtur dhe perfekt..si puna jote!!
nejse ti flm per verejtjen, do e kem parasysh her tjeter..

[/ QUOTE ]

une nuk te bera verejtje, me thene te drejten po te mos ishe kap pas "jetes time te keqe" s'do ma kishte kap syri pranine tende hiç.

njatjeta cuc !

zog

Primus registratum

o Fioralba, lere zoçken dhe mu pergjigj mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

he mer ti IDIOT, çfare kerkon te te shaj nga nena, te me lesh rehat ?

ftyrmut !

Fioralbina

Primus registratum

Pse je mo i mir ti Tonce??
apo ti i gjun zogjet me dicka tjeter... /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

te morte e mira se e bone muhabetin sallat...te prishme!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aaa fjalen "e keqe" e ke perdor ti t lutna shume e jo une /pf/images/graemlins/laugh.gif

tOnCe mos ma perzij bacen e /pf/images/graemlins/crazy.gif

auuuu ika, m erdh treni /pf/images/graemlins/eek.gif

Fioralbina

Primus registratum

Zog
Me vjen mir qe nuk do e kishe ven re prezencen time..se un nuk shkurj ketu per te bo prezenc..apo ka regjister ktu? /pf/images/graemlins/grin.gif po thjesht shkruj per mos te haru shqipen...gjithsesi verejtja jote esht mese e pranueshme, ne fund te fundi jam un qe te thash ty dicka te "keqe" me par..
pastaj ske pse te merzitesh kaq me gjona forumi ti..kto ktu jan vec shkrime..jeta reale esht dicka shum dryshe dhe besoj se ti e di me mir se un.

Fioralbina

Primus registratum

Ok Tonce, flm...po mere pak te medhe ate harten se kam pak probeleme me syt un /pf/images/graemlins/grin.gif ...nejse, un jetoj ne Brescia... Domandare è lecito, rispondere è cortesia!! /pf/images/graemlins/grin.gif

zog

Primus registratum

Zog
Me vjen mir qe nuk do e kishe ven re prezencen time..se un nuk shkurj ketu per te bo prezenc..apo ka regjister ktu? /pf/images/graemlins/grin.gif po thjesht shkruj per mos te haru shqipen...gjithsesi verejtja jote esht mese e pranueshme, ne fund te fundi jam un qe te thash ty dicka te "keqe" me par..
pastaj ske pse te merzitesh kaq me gjona forumi ti..kto ktu jan vec shkrime..jeta reale esht dicka shum dryshe dhe besoj se ti e di me mir se un.

[/ QUOTE ]

me te thon t'drejten nuk te njoh por mendoj se ne jete reale je si mut.
gocat e bukra nuk sillen si ty, nuk merren me jeten e te tjereve aq me shume kur nuk i njohin.

ta ni po deshe te vazhdosh qite nje foto tenden e diskutojme realisht.

abs

nuk e di...

Ke vdes me shpulla ti re, car ban forumi ktu? /pf/images/graemlins/grin.gif
tOnCe u bame tre tesh, Zonjusha Koci he ja del me na u pergjigj, megjithse ti e kishe thjesht me hap gojen, e jo me lujt gishtat si ne, ku ike moj /pf/images/graemlins/idea.gif

marina s.

Forumium maestatis

S'po marr vesh gje çfare po behet..nga shkesi te te sharat... /pf/images/graemlins/confused.gif

Fioralbina

Primus registratum

ti je nje person goxha direkt apo jo...nuk e di ti qe eksiston dhe edukata qytetare?? /pf/images/graemlins/grin.gif jo ajo e Enverit se ajo thosh trupi lahet nje her nje muj dhe koka cdo 10 dit.. /pf/images/graemlins/lol.gif me te then e kam...un "e qit" foton time dhe nuk e kam problem..por puna esht se un nuk e di se si vendoset ajo...

PS: ah Zog e di ate ti...qe i shari te shan...ne rastin e te gjitheve kjo.

Fioralbina

Primus registratum

un thash se ike ti..se mos te erdh treni.. /pf/images/graemlins/grin.gif kshu lexova un..ate formulen e rakis nuk ma the.

abs

nuk e di...

Scept kush po shahet moj?
i hedhim nga pak krype gjelles vec /pf/images/graemlins/laugh.gif, apo jo moj Fioralba /pf/images/graemlins/grin.gif

treni asht tuj m prit n statcion /pf/images/graemlins/wink.gif

qenke kembngulse, po se sa? ta shohim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

pse krip po i hedhje ti..un thash se ti vec me raki jetoje /pf/images/graemlins/lol.gif menova se po ja hedhje dhe gjelles /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

rakine e perdori ne raste teper delikate /pf/images/graemlins/laugh.gif n munges te...