... me shkusi!!!

Fioralbina

Primus registratum
Re: ... me shkusi!!!

Po Tonce..per icik gallat jemi dhe ne...nuk e dija qe ksih vend tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif po hik perpara ti se erdha un.. /pf/images/graemlins/grin.gif etje mbrapa raftin te librave me prit /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

tOnCe dhe kte gja e ban ti /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
ajajajaj, ktu shoh dhe njehere aftesine e Zogut me na nxjerr lakuriq para forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse nga ty kujton se u emocionu eee? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fioralbina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
rakine e perdori ne raste teper delikate /pf/images/graemlins/laugh.gif n munges te...

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif me qart se kaq bohet e tejdukshme /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

kush bahet e tejdukshme moj? /pf/images/graemlins/idea.gif, se pervedi e perdori te kuqe te ndezur /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fioralbina

Primus registratum

qerre?? cfare esht kjo??
me fal po nuk e kam degjuar ndonjeher..
sa per emocionet..po si thu ti Tonce, te flas me ty un. qe je kaq figur e rall e mos te emocionohem, kjo esht absurde /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Vere e kuqe moj bukuri, dmth rakine e perdori ne vend te veres se kuqe, pse cfare mendove /pf/images/graemlins/idea.gif?

Fioralbina

Primus registratum

Rakia pra..ajo esht e tejdukshme...
pse ka raki te kuqe /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
raki rushi apo ku di un..e ndonje fruti tjeter /pf/images/graemlins/confused.gif

abs

nuk e di...

N fakt frutat me pelqejne te gjitha, biles jetoj prej tyne se thojne te zgjasin bukurine /pf/images/graemlins/grin.gif po ty cili te pelqen? /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

olala tOnCe ti harron, Fio s mendon, po veproj tesh,para partizan /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Fioralbina

Primus registratum

abstrakt
te pakten Zog nuk do thot qe nuk po respektojm temen... /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Sa te peshon bagazhi ty re, se mos te duhet te paguash dogane ne udhtime, dhe s te bjen me mbledh paret e dasmes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Me vjen mir per ty..epo ta befte zoti mbar..
O Tonce, po tani e kuptova un pse me pyte ti mu qe nga jam...se e keni pak ne gen ju te Vlores te pytni se qe nga jan robte /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

ai s eshte moderator i temes moj Fio qe te mbaj rregull! ai eshte tolerant ne kte pike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif simbas veshtrimit tim eee /pf/images/graemlins/smile.gif

tOnCe s te shko aq large jooo, mos u mundo kot /pf/images/graemlins/lol.gif

e kam ma afer une /pf/images/graemlins/wink.gif

Fioralbina

Primus registratum

o shushke po pse nga cven jam un ne itali do e kuptoje ti /pf/images/graemlins/grin.gif..nejse, cne ju acarohen nervat kaq shpejt juve ne forum /pf/images/graemlins/confused.gif ...kjo nuk duket normale!!! /pf/images/graemlins/booki.gif