... me shkusi!!!

Fioralbina

Primus registratum
Re: ... me shkusi!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
abs, rri urte ti, Tonce des per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

abs

nuk e di...

pse moj Fio ku m pe tuj kercy mu? /pf/images/graemlins/idea.gif
jo pergja po kam dy kam t majta per kercim /pf/images/graemlins/tipsy.gif
i kaloj breshkes perhere per bri kur jam ne tren per ne mestre tOnCe, kshtuqe kadalniher /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ma t rand se temin do ta ket /pf/images/graemlins/cool.gif, kurrizin eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Po pse nuk e the menjeher ti Tonce..amon se nuk e kisha kuptu un.. /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

E pra e kajhere me ik treni ne mestre, prandaj isha ndal me deshiren tande per naj kafe Fio /pf/images/graemlins/idea.gif

he mor ti, me bagazh t rand n samar, se brescia /pf/images/graemlins/tipsy.gif e ka vulen /pf/images/graemlins/laugh.gif por deshta mos me shkrujt n gazet /pf/images/graemlins/wink.gif se s jana do pune si do tjera /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Abstract
qe nga je ti /pf/images/graemlins/confused.gif se un duke qen nga Shqiperia e mesme mezi te kuptoj ty kur shkrun /pf/images/graemlins/confused.gif
nejse, mbase e kam dhe ngaqe lexoj rall Shqip /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Vrejtje e rand te lexosh rradh shqip /pf/images/graemlins/booki.giftuj banu n breshka /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dialekt shkodran moj ta marsha /pf/images/graemlins/grin.gif

na ky, as nje facolet per lotet s ja dha vajzes, sa facoleta don moj Fio se s kam zemer me pa kend tuj /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

jo me vjen keq po nuk jam nga elbasani..por nga nje qytet rival /pf/images/graemlins/tonguee.gif dhe afer Vlores /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Olala, e shikon qe se dija une qe elbasani ka qytet rrival? /pf/images/graemlins/eek.gif
kush eshte Cerriku? /pf/images/graemlins/idea.gif

Fioralbina

Primus registratum

nuk kam nigju noj her dialekt shkodran un pranaj...
po ne breshka nuk lexohet shpesh shqip /pf/images/graemlins/grin.gif me shum dialekt breshkan /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

I xhelozoj kto breshkant qe kane fatin me ju msu rruget qytetet, kulturen e tyne robve tone, qe s kane pare hala mrekullite e vendit t vet /pf/images/graemlins/cry.gif ma kthe nje facolet mrapsh tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

ok. /pf/images/graemlins/laugh.gif nje pako te gjith po e deshe. /pf/images/graemlins/laugh.gif