... me shkusi!!!

zog

Primus registratum
Re: ... me shkusi!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Pervehten time ne kete pike mbroj idene(sado hart qe te jete)qe jo cdo femer eshte nene!

[/ QUOTE ]

pse kush tha ndryshe ? une po thosha qe po ta shqyrtosh me vemendje nje femer dhe jeten e saj mouvementé, periudha kur ajo behet nene, eshte pika kulmore.

perse tjeter natyra do ta krijonte heeeee ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

une jam tuj fol me ty ne forum si ti me mua/ne!

nese kjo eshte e lakmueshme apo jo...pergjigjeja ime spontane eshte qe, ky eshte "programi" i programuar per jeten time, te cilen me mungesat apo plotesimet e saj, perpiqem ta akzeptoj keshtu sic eshte, e te kthej anen positive te saj drejt veshtrimit tim.

apo kishte tjeter dimension pyetja jote?

[/ QUOTE ]

PO ! sepse pavaresisht qe per qellime STILI, une shpesh perdor veten e pare ose te dyte, kjo aspak nuk do te thote qe qellimin e bisedes e kam tek personi te cilit i drejtohem.

aq me shume kur me kete mund te bisedoj edhe ne vend tjeter.

pra kur thash TY kuptohet qe fjala ishte NE, ose shoqeria njerezore.

pranej te permenda dostojevskin.

abs

nuk e di...

T kisha tregu dhe ma se pse... /pf/images/graemlins/cool.gif

por po iku me ble buken (se manej kallxoj dhe ma /pf/images/graemlins/laugh.gif), se vec musik kam hanger qysh dje n dreke plus dhe kam pi natyrisht, kshtu asht kur s ka kush ta blen buken /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shif tesh kur te vijne tOnCe e t me thote, e sheh je tuj ngacmu...(spermendi emen /pf/images/graemlins/lol.gif)

/pf/images/graemlins/wave.gif

PS: Per te drejtuaren me TY mos ke merak, as qe e kam marr personalisht! Vazhdo shkruaj keshtu,me pelqen /pf/images/graemlins/angel.gif

Fioralbina

Primus registratum

Zog
ti dukesh sikur je ne konflikt te vazhdueshem me vetveten nga menyra se si shprehesh...ke tendencen qe i pergjigjesh vec provokacioneve...jeta dhe njerezimi kan dhe aspekte pozitive, pse ti analizon vec ato negativet?..kaq e keqe paska qen jeta me ty...

zog

Primus registratum

kaq e keqe paska qen jeta me ty...

[/ QUOTE ]

shume e keqe, vertet, jetoj ne mes te parisit dhe jam milioner.
s'besoj se ka me keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Epo paret nuk sjellin lumturin, dhe ti qenke shembulli jetues qe konfirmon kete shprehje...

zog

Primus registratum

Epo paret nuk sjellin lumturin, dhe ti qenke shembulli jetues qe konfirmon kete shprehje...

[/ QUOTE ]

goce une kohen kur kerkoja lumturine (per te ngushelluar veten ose dhene kuptim jetes sime) e kam lene pas.

tani kerkoj gje krejt tjeter.

pranej s'ka pse shtesohesh per mu, as pse te vjen keq.

keshtu xhane, shih pra punen tate.

Fioralbina

Primus registratum

me vjen mir qe po kerkon dicka tjeter, perderisa lumturin nuk e ke arite..por nga ti prisja nje pergjigje te tipit, "lumturi jan vec caste e momente te izoluara" ose dicka me te thell...nejse, duket qe argomenti nuk te pelqen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

me vjen mir qe po kerkon dicka tjeter, perderisa lumturin nuk e ke arite..por nga ti prisja nje pergjigje te tipit, "lumturi jan vec caste e momente te izoluara" ose dicka me te thell...nejse, duket qe argomenti nuk te pelqen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

lumturine e kerkojne veç budalljte. te zgjutet kerkojne SUKSESIN.

Blendi

Primus registratum

ZOg, njerzit e mencur duhet te dine piksepari se nuk eshte e detyrushem te zgjedhesh mes suksesit dhe lumturise dhe i perifojne te dyja.

Robt jane te ndryshem, kjo nuk i ben me pak apo me shume te mencur. Po te ishim te gjith si ty do ishte bote shume e merzitshme. Do ishim te gjithe duke kerkuar suksesin, duke cituar shabllonet etj etj.

Ne fund te dites (jetes) njerezit do harrojne se cfare ke thene apo ke bere, ata do mbajne mend vetem si i the apo si i bere keto gjera. Me nje buzeqeshje ne buze, apo duke na grric tajaren gjithe kohes.

zog

Primus registratum

u blendiiii ! si te kam daje ? mire ? çthuhet anej nga masasuseti, ke bo noj lek a jo ?

mire pra lale, mos mu merzit.

ene vrej punen ere, mos m'vrej mu.

hajt lale.

shpresa

Primus registratum

Sa kot ky zog, t'githve tu i then t'vrejn punen sikur s'eshte forum per te folur ky. Ngel duke perserit veten si gramafon i prishur. Je shum bajat, te duhet nje shkusi i forte.

abs

nuk e di...

Zog
ti dukesh sikur je ne konflikt te vazhdueshem me vetveten nga menyra se si shprehesh...ke tendencen qe i pergjigjesh vec provokacioneve...jeta dhe njerezimi kan dhe aspekte pozitive, pse ti analizon vec ato negativet?..kaq e keqe paska qen jeta me ty...

[/ QUOTE ]

U bana thjesht kurioze te di, se cfare metode, ideje, propozimi, sugjerimi,apo...do ti jepje personit, ne te cilin vrojton nje konflikt te tille?

Ndersa une do te afroja, nese do e gjeje te favorshme per metoden tande komunikuese, ne rastet e prekjes se thelbit te nje personi-te nisesh fjaline nga veta e pare, dmth une vej re qe...te sugjeroj qe...te afroj qe...(edhe une duhej ta mesoja kete forme komunikimi, e prap se kam pervetsuar plotsisht).

...sepse ne kete rast ne mes tejet (fundja eshte vrojtimi yt) dhe tjetrit,lejon atij nje hapsire perzgjedhje - ta baje te vehten apo jo vrojtimin tend,ate e vendos vec ai, sepse mendoj, qellimi yt eshte ti vesh ne dukje dicka qe ta ndihmosh e jo ta denosh, apo jo?

/pf/images/graemlins/smile.gif

Jo pergja, por jemi ke shkusinat, e kam hall t bahem me kpuc, se s kam ble kahere te reja /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Ai asht milionier sa ne (ma thote mendja jeme)se di me saktesi e, se mos po prishi naj pune ktu /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
vec ashtu e ka humorin, vec amelcinat s hahen, dhe naj spec djegs duhet kajhere /pf/images/graemlins/grin.gif sidomos po konsumove dhe rakine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

te duhet nje shkusi i forte.

[/ QUOTE ]

me na e hek qafet thu ti a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

ZOg, njerzit e mencur duhet te dine piksepari se nuk eshte e detyrushem te zgjedhesh mes suksesit dhe lumturise dhe i perifojne te dyja.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Fioralbina

Primus registratum

Zog

[/ QUOTE ]

Ndersa une do te afroja, nese do e gjeje te favorshme per metoden tande komunikuese, ne rastet e prekjes se thelbit te nje personi-te nisesh fjaline nga veta e pare, dmth une vej re qe...te sugjeroj qe...te afroj qe...(edhe une duhej ta mesoja kete forme komunikimi, e prap se kam pervetsuar plotsisht)

[/ QUOTE ]

Flm, do mundohem dhe un ta pervetesoj kete formul komunikimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse, verejtja ime ndaj Zogut ish thjesht e motivuar nga kurioziteti...per te kuptuar perse nje person, qe ne aparenc duket me goxha kultur, ka kaq shum aciditet ne stomak /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Pse specat djegse konsumohen me raki dmth?? /pf/images/graemlins/lol.gif nuk e dija!!

abs

nuk e di...

Sa do roc do mesoc goc e mbare /pf/images/graemlins/smile.gif, kte thenje se kam shpik vet eee /pf/images/graemlins/cool.gif,
po ti provo niher rakine, nese ta mba gjuha flaken, futi nje maje speci djegs mrapa(ose te kunderten) /pf/images/graemlins/lol.gif te garantoj se asht si droge /pf/images/graemlins/lol.gif
edhe une si zbulim aktual e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

I gjithe sekreti eshte tek kombinimi ne kohen e masen e duhur, por a asht kollaj ky? dhe a perdorin te gjithe dozen e njejte? dhe cila asht doza e sakte? ehuuu, sekret tjeter ky /pf/images/graemlins/laugh.gif