... me shkusi!!!

Fioralbina

Primus registratum
Re: ... me shkusi!!!

Po hajt ma thuj dhe mu dozen e sakte??? te lutem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif se un se kam provu noj her, por nese thu ti qe esht dicke e paharueshme, po e provoj i her dhe un!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Kurt Cobain /pf/images/graemlins/cry.gif jo si aji jo... gjynof /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ku di gja une cila doze eshte per ty mi goc /pf/images/graemlins/idea.gif, mendoj se ky ishte sekreti personal /pf/images/graemlins/wink.gif

Zogu ban gallat re, se dhe ai asht nga krahu i lumturijes /pf/images/graemlins/laugh.gif ma thote mendja mesa e kuptoj humorin e tij, Zog del n tabel t zez /pf/images/graemlins/laugh.gif se ke c orientu `kalamjt` n klase /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Sa sy t hodh ke mor ti, si i organizon tana shqisat njekohesisht, a s me kalxon niher, te perfitoj dhe une /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: a baj per shkuse a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Mbiemri tim..se kam problem ta them...se un nuk fshihem pas pseudonimesh, si dikush tjeter, gjithsesi kjo batuta jote ngel ne klas /pf/images/graemlins/devil.gif
PS: mbiemri esht Koci mqe kembngul

abs

nuk e di...

Zonjusha Koci /pf/images/graemlins/smile.gif, e pse na shane ne qe kena kenaqesine te mshifemi mbas pseudonimeve?
Je e mendimit se je me e mire ? jo po me duhet patjeter ky informacion /pf/images/graemlins/grin.gif

Fioralbina

Primus registratum

Nga shpia ime lal..qe nga aty "dgt" un...se ne fakt tema mbi "shkusi" eshte... /pf/images/graemlins/cool.gif

Fioralbina

Primus registratum

jo, nuk jam me e mir, ajo ish thjesht per tju pergjigj nje personi qe me ironi do te pushtoj boten /pf/images/graemlins/lol.gif e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

jo un nuk dixhitoj nga tastiera..i flascomputerit dhe aji shkrun per mu..un, qe nga jam...si thu ti tonce, a do me u martu me mu ti? /pf/images/graemlins/lol.gif propozim serioz ky i imi..

abs

nuk e di...

Zonjusha Koci /pf/images/graemlins/smile.gif, mendon se personi qe ka per qellim personal te pushtoj boten e forumit, to marri dhe pjesen tende me vehte?

ps: pyes ngaqe jam tuj u praktiku me ba shkusina, eshte ne cdo moment e drejta jote me u pergjigj ose jo eee! OK?

Fioralbina

Primus registratum

jo pjesen time un e kam me tapi...ma ka kap ky ligji i ri qe po bon tani Berisha, se me par e kisha pa leje... /pf/images/graemlins/lol.gif
po ti ruj copen tend lumadh se mos te mer dhe ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nejse, verejtja ime ndaj Zogut ish thjesht e motivuar nga kurioziteti...

[/ QUOTE ]

nuk behet verejtje prej kuriozitetit por PYETJE.

si dhe nuk pirdhet me lart nga by tha jote, thone francezet.

edhe diçka, ai qe mundohet te evidentoje jeten e kote te tjetrit, e ben kete, ngaqe ben nje jet muti vete.

e ne kete gracke nuk bien vetem shqiptaret por edhe shume te huaj, neper forume te ndryshme diskutimi. keta jane edhe tipat me pa vlere ne diskutim. atyre nuk u intereson tema, as çfare diskutohet ne te, por vetem te tregojne qe edhe ata jane te afte te mendojne, bejne jete DISKRETE ne paqe e buzeqeshje e prandaj meritojne vlere e perkrahje.

keta njerez nuk e duan te verteten, driten, shkelqimin ngaqe u nxjerr ne pah shemtine. ngaqe jetojne vete ne terr duan te terheqin çdonjeri atje.

nuk thone kot: vetem e verteta vret.

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo pjesen time un e kam me tapi...ma ka kap ky ligji i ri qe po bon tani Berisha, se me par e kisha pa leje... /pf/images/graemlins/lol.gif
po ti ruj copen tend lumadh se mos te mer dhe ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

aaa, tesh shif rruj tanden t lutna, por pranoj Ndihme me kenaqesi, n fusha tjera vec /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Fioralbina

Primus registratum

Epo cti bejm o Zog...
jo te gjithe kemi mundesin te bejm jeten perfekte qe bon ti, te jemi te pasur milioner sa je ti, te jemi te lumtu sa ti, dhe po aq te suksesshme...do vuj dhe njeri ne kte bot apo jo....smud te jemi te gjithe te lumtur dhe perfekt..si puna jote!!
nejse ti flm per verejtjen, do e kem parasysh her tjeter..

Fioralbina

Primus registratum

Tonce
prima modera i termini..
pastaj sa per martesen, si thu ti me u martu kshu pa u pa fare e...te mbetet enigm /pf/images/graemlins/lol.gif