Re: Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) musli
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">Keto qe ke shkruar jane vetem shenje e injorances tende.Gjuha qe ke perdorur eshte shume ofenduese.Pastaj nese ti po meson te tjeret te shkruajne shqip shiko veten tende i pari shkruaj nje fjale te hajrit se sjemi ne stalle derrash ketu.Je jashte teme komplet,turp te vije dhe per fjalet qe ke shkruar pasi na qenke dhe njeri ne moshe.Arma e te dobebit eshte Ofendimi.
Pastaj cne kaq urrejtje ti per lindjen e Mesme,a mos jeni me mire ju andej ku martohet burri me burre,ja prisni dhe pak se do ju linde njeri.</div></div>
Nuk dua te merrem me njerez te till si ty,por po me detyron.As me shume e as me pak nje pergjigje te till mund te te jap nje ''shqiptar'' i edukuar me mesimet e imamve terrorist.Edhe ti mor djale kur te shohin njerizit kur ecen rruges,me ate veladonin me te cara anash si pakistanez e me mjekren si koshere me blete thone
o kalon gogoli dhe te rrijne shume larg.Me surreter te till nuk denjon njeri te ulet ne autobus apo ne tren,sepse ne cdo moment mund te keni nje gjerdan eksplozivi lidhur ne brez per te vrare njerez te pafajshem.Ti mor djale e ke pak te te thone derr,por vetem djall apo shejtan e meriton me mire.Te paska percelluar bytha si duket.Une kam thene nje realitet qe ti or nasty boy nuk e ke njohur.Pyet te tat po qe se une nuk kam thene nje realitet qe ka egzistuar.
Ti nuk me tregon dot turpin mua or terrorist i bin Ladenve.Turp te te vij ty qe je i pa edukuar.Ti njeh vetem nje gjuhe.Ate te terroristeve.Vendin e ke tek vendi i qenit,mbas hekurave.Do t'i besh shoqeri atij qe e ka njerin dore me grep hekuri.Une as qe dua te dij per burrat gay e lesbiket.Une jam shqiptar e mbroj traditen e vendit tim,nga lugeter si puna jote.Ti edhe ata si puna jote,jeni te paperfillshem, jeni nje hic.Shoqeria shqiptare ju shumzon me zero,bile jeni te urryer me pamjen tuaj si gogola.Ne mesin e djemve e vajzave te mrekullueshem ketu ne forum e ne krejt shoqerine shqiptare ju ngjani si delet e zeza.Nenat shqiptare trembin femijet dhe ju thone fli se erdhi gogoli e do ju haje duke ju treguar ju me gisht.Keshtu jeni katandisur ju.Por ti nuk ke sy te shohesh veten.Botes perendimore une i marre gjerat e mira dhe ju rri larg veseve te saj te liga.Bota arabe me injorancen e saj eshte e zhytur ne padituri,ne injorance e luftra.Pasurite nuk ju mungojne por ju mungojne trut e kokes.Eshte me mire te dish se sa te kesh thote populli.Mesimet qe ke marre andej te kane bere te mos jesh shqiptar,te mos ruash zakonet qe te ka lene yt ate e gjyshi dhe e ke kthyer veten tende ne gogol per te trembur femijet e vegjel.Edhe njehere turpin mund t'ja tregosh atyre qe te kane dhene keto mesime djajsh.Me bere qe te shprehem me gjuhen tende,por e meriton e pak me teper bile.
Te me fali admin,moderatori per menyren e te shprehurit.
Xhimi jam plotesisht dakord me mendimet tuaja.Une kam qene,jam dhe do te mbetem shqiptar me rrenje.Une keshtu i kam edukuar edhe pasardhsit e mij,me dashurine per Atdheun dhe mbare shoqerine shqiptare.Une nuk edukoj kesi lloj boboleshesh e dollomaxhinj.
Rrofshi ju jem e vajza te mrekullueshem shqiptar.Ne sketerr shkofshin ata qe duan te harrojne traditat e popullit tone.Ne jetojme ne Europe nuk jetojme ne mocalet e injorances se L M.