Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) muslimane

Ergler

Primus registratum
Re: Mbulesa (hixhabi) tek femrat (besimtare) musli

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">Dahlia dukesh qe trute te kane zene myk.fjalet e tua te felliqura nuk bejne asnje efekt.A mos do te thuash qe duhet te kishte internet dhe atehere?T,lutem jemi ne 2008 mos u kthe prapa.

Sa per ty Elektricisti te paska ngel fiksim tradita shqiptare,po amon mer cfare tradite me thua ti mua ku visheni si perendimi ku dasmat i beni si perendimi,te lutem mos me trego mua tradite shqiptare se jeni komplet fallco.
Jam teper i madh per te ndare te keqen nga e mira.
Mos do te thuash qe dhe numrat qe kemi ne tani nuk jane te arabeve?
Sa per atdhetar mos me krahaso me veten tende se me llafe ti e con Shqiperine ne qiellin e Shtate,amon kur te pyesin se cfare shtetesie ke si i thua me qafsh?
Pastaj dukesh se cfare kulture dhe edukate po na tregon ku 10 fjale qe shkruan jane ofendime.
Per ca propagande me flet mua ti ore?????Ti sdi cfare shkruan,fjalet e tua pplot ofendime a mos duhet te rri duar kryq edhe mos te shkruaj per ate qe ti je gabim.E di qe te eshte bere nje lemsh ne kraharor por mos u merzit me pak durim cdo gje do te shkoje mire.
Une skam as mjeker as veshje qe ti po na tregon ketu ne forum,te thashe dhe nje here mos shkruaj gjona te kota se thjesht po tregon injorancen tende te tepert.

Nuk jane frikacaket ata qe falenderojne Perendine.Mos i ngatarro gjonat dhe ti.... </div></div>

O njeri shejtan,po te drejtohem keshtu sepse e meriton.Ti mua me ngateron me veten tende kur me quan injorant.Ishe ti ai qe efillove me ofendime,sepse edukate te tille te kane dhene (nuk dua te akuzoj prindrit e tu),por ata imamet famekeq qe edukojne vrases kamikaz.
Meso or njeri i thaseve hixhab,qe kur ju afrosh ketyre grave tani ne vape mbajne nje ere te qelbur si qen i ngordhur.Jo me larg se dje, ne autobus hypi nje somaleze me hixhab.Gjithe njerzit zune hundet nga era e kromes qe vinte ajo.U te plaste koka ty dhe hixhabit qe me propogandon,o mesjetar i shekullit 21.
Me beje nje pyetje o arap,se si them kur me pyesin se nga jam.
I am from Albania is my answer arap.E them me krenari e mburrje origjinen time dhe me sjelljen, ndershmerine dhe korrektesine time ne pune i kam bere vend vetes qe te respektohem.Po ti?Kur te shohin ne ate far feje nuk te qas askush ne bisede.Ti dhe shoket e tu ne perendim. vetem me pamjen e jashtme te ngjall neveri.Ti ke vetem bashkbisedues ata si vetja dhe imamin ne moskue.Po te them se ne shtepine time flamurin e kombit tim e ndesh qe sa hyn ne korridor ne ornamente shqiptare,plus edhe ne vende te tjera,ku duhet te bier ne sy identiteti im si shqiptar.Cdo 28 nentor nje flamur mesatar valvitet nga jashte dritares sime.Kur shtepine time e vizitojne me raste te huaj,marrin nje dhurate nje suvenir te vogel ku ndodhet flamuri shqiptar.Po ti o babai hixhabit cfare ju thua kur te pyesin?besoj nga arapet e Lindjes se shqiptaret nuk jane si ty.Arap me thua se visheni si perendimoret,dasmat i beni si perendimoret.Pse cfare kerkon ti qe ne te rrijme ne vend e te kthehemi ne mesjete.vetem injorantet e bejne ate.Shqiptaret i zbatojne traditat e tyre,por edhe i kombinojne edhe me traditat e perparuara te botes se qyteteruar.Mos kerkon t'i qe te vesh pantallona qillota leshi sic vishte gjyshi im me 1938-n,te mbaj edhe qylaf me antene.Mbaji per veten tende e per hixhabet e tu ato mendje arap.Ne shtepine time kendohen kenget e tradites se zones nga vij ja mberthejme labce sa tundet vendi,por edhe te tjera per te kenaqur miqte e mij qe jane nga Tirana,Shkodra,Korca etj.Bakllavaja e kadaifi jane embelsira te preferuara per familjen time sepse jam myslyman,por jo i thasve e i kokes se mbuluar.Edhe torten,(kekun) i perdor per ditlindjet sepse eshte nje embelsire pa shume brum dhe moderne.Edhe kosin e dhallen nuk i ndaj nga tavolina se jane shqiptare,por pi edhe vere, raki birre per te shoqeruar ushqimin.Po ti o lumemadh?Pi vetem uje?Kush pi vetem uje arap? Arap mos u merakos per mua se jam teper i qete dhe i lumtur.Nuk me mungon asgje.Shiko veten tende dhe bene mire te vizitohesh tek ndonje doktor per mendje.Jo per ndonje gje por je teper i semure.Si pa gje te keqe me edukaten terroriste qe ke marre neper xhami nga immamet arab arrin e ofendon edhe nje vajze inteligjente si DAHLIA,qe me argume i hedh poshte budallaleqet qe nxjerr nga ai truri jot i mykur prej arapi.E shikon qe je fryre maraz dhe nje mach te ka hyre brenda ne barak e ky eshte shejtani qe ke ne bark.A sheh se kush po del fallco?Vet ti arap e jo ne.Me shembujt fallco qe na dhe ne postimin e pare e more pergjigjen dhe dole si ajo fjala popullore qe thote:vajti djali ne Patoz ,vajti shul e dolli lloz.
E shikon qe keta qe i hedhin poshte budallalleqet e tua mesjetare e te prapambetura jane te gjithe mendjehapur e teper inteligjent,kurse ti nje mendjembyllur e teper anakronik per kohen ku jetojme ne shqiptaret.Nuk e kam fjalen per arapet e L Mesme.Te gjithe ne punojme,dikush studion ndersa ti punon e studion me imamet ne xhami.Je njeri kot!!!!!!!!!!!!!

A

arabesque

Guest

Pse nuk ben roman me mire se ndoshta me kete injorance mund te futesh ne librin Gines,normat ke filluar ti kapesh.
Sa i lumtur qe ndjehesh kur ofendon papappapa te shtohet jeta besoj.
Se kuptoj pse shkruan genjeshtra?????Apo kush eshte musliman ty te eshte bere hije e zeze.
Eh tani une se di cfare duhet me te thone ty,se truri jot qeka staku as nuk jepka as nuk merrka.
Nuk me tregove cfare kishe gatuar mbreme,se te paska shpetuar pa shkruar....

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">Ti te jesh i sigurte per ate qe shkruan,qe nuk na e paske problem se pse te tjeret vendosin hixhab nuk na vjen edhe na shprehesh gjithe ironi ketu ne forum.
S'jam fut me te mbush mendjen ty por po i kthej pergjigje budallalleqeve qe shkruan ti bashke me kompani.
Te thashe dhe nje here shprehu me paster se je dhe njeri ne moshe.
</div></div>

Mos fol për ironi se s'je n'gjendje me e kuptu. Dhe gjithashtu mos u mundo me dhën përgjigje se as për kte nuk ke nivel e nuk mundesh. Ti përgjigje i kthen vetes për tu siguruar që ke zgjedhur rrugën e drejtë se të tjerëve nuk i je përgjigjur.

Dhe rrofsh për kshillën që me shkrujt mo pastër po m'duket se nuk e ke aftësinë të gjykosh se ç'është gjuhë e pastër e akoma më pak se ç'është një mendim i pastër.

Ti vazhdo në rrugën e nisur pasi beson se ajo do të japë kënaqësi në këtë jetë e do të sigurojë jetë të përjetshme por ki parasysh që Zoti të kërkon edhe gjykim të shëndoshë në besim. Megjithatë, Zoti si i mëshirshëm ka menduar edhe për ata si ty e i ka bërë vend pranë vetes atyre që nuk janë në gjendje të mendojnë me kokën e tyre. Kështuqë ti je i "larë" sido që të vijë jeta.

Hajt shnet e t'mira e tu boft "qimja" tra.

dedegjonluli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">o Shqiponja po ku e more vesh qe po vuajne per buke ne Egjipt se spo shof gjo demostrata une ketu???dukesh qe qenke lidhur me televizorin shume,por kujdes se te genjen mos i beso verberisht.

</div></div> I si ta marrish vesh kur jeton ne nje shtet si Egjipti? E gjith bota e merr vesh se çka ndodhe ne vendet arabe, perveç arabeve vet. Nga vendi me i zhvilluar i kohes eshte shendruar ne nje vend te varfer dhe diktature. E vetmja menyre qe te mbrohet nga talibanizimi eshte kjo, DIKTATURA. Rrofshin talibanet, se ndryshe nuk mbusheni mend ju xhihadistet shqipfoles.
Lexo ketu poshte

http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2004333929_egyptriots08.html

A

arabesque

Guest

Kondrapedali je staku ti shoku nuk te ben fajde asgje.E ke parasysh windows-in kur merr viruse e krijon probleme,ka nevoje per SetUp.si e puna e windows je dhe ti.

jimmy84

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">

jimmy84 mos une duhet ta jep cmimin se sa vlen????? </div></div>

Me fal, po ne mentalitetin tim, NJERIU nuk ka "vlere tregtare". Meqenese andej ka ca ide te tjera, une te pyeta. Pse te dogji ty?

A

arabesque

Guest

O shqiponja mos u beso mediave te shkruara se skane me cfare te mbushin faqet.Une se kuptoj se ku do te dalesh ti,une ne egjipt dhe cdo gje normale ti me nxjerr mua qe qekan duke vdekur per buke.pfffff sa kot
Hajde dil nje xhiro ketej edhe shikoje me syte e tu se kjo eshte menyra e vetme ta besosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po ku ka mo të stakum se i besimtar që beson idiotlliqet e para 1500 vitesh mo shoku? Ti ke lind i stakum e duhet t'jetosh ca si shum gjat që t'ritakohesh. Po mos u tërhiq se ke akoma shpres. Jetën e ke para, ishalla arrin të përfitosh ndopak.

P.S. Grun me hixhab do e marrësh?

Ergler

Primus registratum

O arap leri denglat e mos me hajde verdall si pordha neper breke.Une nuk te kam ofenduar aspak,por kontrollo shkrimet e tua prej budallai e njeriu te coroditur nga fanatizmi se e ke filluar ti o arap mashkull duke ofenduar.Patjeter i ke lexuar rregullat e mirsjelljes ne ndonje qitap te imamve radikal,te cilet te bejne stervitje te vendosesh ne brez gjerdanin me dinamit.Une te jam pergjigjur ty dhe t'i kam hedhur poshte me argumente e fakte te jetuara gjithe budallalleqet qe ke ne koken tende te arabizuar.
Po te jetosh midis gogoleve gogol behesh edhe vet.
Duke u ushqyer cdo dite me injorancen e botes se muhaxhidineve e ke perfeksionuar me se miri paditurine karshi jetes qe behet ne vendin tend.As me shume e as me pak je nje muhaxhidin me dolloma edhe ti.Ne Shqiperi nuk i thone hixhab se nuk eshte fjale shqipe,por dolloma.Te duket vetja i bukur me ate lloj veshje dhe ashtu eshte vertet,po te pane ne Myzeqe do te te vendosin ne mes te ares me miser per te trembur dsbalat baldosat) ose femijet qe vjedhin ndonje kalli miser.
Miq te albforumit nuk ja vlen te merresh me kete te lajthitur.Ju siguroj une se ky joshqiptar kushedi ku eshte ne ndonje shpelle te Kandaharit apo te maleve Tora _Bora.Po te merresh me te behesh si ai.Me shume te drejte ju dhe une e kemi nxjerre fuorigioco.Une kam arritur ne konkluzionin se me nje xhihadist nuk ja vlen te debatosh!Kjo eshte hera e fundit per mua.Ky ka dale jashte luftimit per mua.

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: arabesque</div><div class="ubbcode-body">O shqiponja mos u beso mediave te shkruara se skane me cfare te mbushin faqet.Une se kuptoj se ku do te dalesh ti,une ne egjipt dhe cdo gje normale ti me nxjerr mua qe qekan duke vdekur per buke.pfffff sa kot
Hajde dil nje xhiro ketej edhe shikoje me syte e tu se kjo eshte menyra e vetme ta besosh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>

Po ja unë që kam qenë në Egjipt e që e kam parë "përparimin" e Egjiptit, sidomos në fshatrat e thella (jo se ato përreth Kajros ishin më mirë), mund të them që Egjipti është vend i varfër (edhe pse e ka potencialin për shumë më tepër) dhe ka njerëz që vdesin për bukë (se që vjedhin e vrasin kjo s'diskutohet).

P.S. Vazhdojnë policët të qarkullojnë me Kallash nëpër rrugë?

A

arabesque

Guest

hahahahhahahahhahahahha filloi emisioni i perrallave

Kondrapedali

Kondrapedali

Kur merresh me karikatura sigurisht që emision prrallash do bësh ...

A

arabesque

Guest

Kodrapedali cne qe paske shpetuar gjalle se ketej qenkan te gjithe te uritur e te varfer.A mos valle dhe ne shtetet e tjera nuk ka shtresa te ndryshme ekonomike?Rri me kembe ne toke,mos ik si tymi nga duhani.
Mos duhet te te them qe ketu ne Egjipt te gjithe jetojne te lumtur,te gjithe jane te pasur????Eh te varfer ka gjithandej mos e harro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

A

arabesque

Guest

Pse nuk hapni nje Teme per Ofendime me mire?

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mër trushkul po, por për bukën e gojës nuk vdes njeri as në Shqipni (që me statistika renditet pas Egjiptit). Po ku t'kap truni gjo ty. Ti ke msu ca kliché dhe i përmen ven e pa ven pa e pas haberin se ça dun me thon megjithmen.

E di ate shprehjen shkodrane ti që thot « T'hypt vetja n'qef»? Përpunoje pak se ça do me thon para se me shkrujt prap ktu.

P.S. Nuk të pëlqen gjuha jote? «Po hëngre plehra era qelbësirë do të vijë.» - populli.

A

arabesque

Guest

Kondrapedali nga mjekra na dole tek shamia tani na dole tek egjipti hahahahhahhhahahhahahah
T'lutem mo me flit sikur jam presidenti Egjiptit se sjam egjiptian JAM SHQIPTAR mos me bej mua si psikolog ketu ne forum,ruji tjeter vend dhe per tjeterkend se ste shkon.
Me te hyp vetja ne qef ne forum shaka kjo e jotja besoj :p

Kondrapedali

Kondrapedali

Shaka është që të jesh i devotshëm ndaj Zotit edhe pse ai është treguar dorështrënguar kur të ka krijuar (të ka dhënë shumë pak mend d.m.th (d.m.th = do me thënë)).

jimmy84

Primus registratum

Po gjerat jane te lidhura reciprokisht. Po ta kuptoje, do e shikoje qe te mjekra/shamia/Egjipti kani si thelb MENTALITETIN.
Ja pyet imamin po nuk me besove mua.

AMANI

Primus registratum

Na cate koken. lol Te gjithe pa perjashtim. Po pres qe te mbyllet tema, por po m'duket se kane hik me pushime moderatoret, nese i ka ngel na nji ketij forumi!!!

A

arabesque

Guest

hahahahhahahahah jimmy84 te plasi veza ty xhan e ke zier shume prandaj mendjen tek xhezmeja here tjeter.