Re: Mbi islamin!
Pershendetje te gjitheve..!!Bej cudi me te gjithe ju,po kur nuk dini asgje nga Islami pse shkruani budallalleqe,Aq sa lexova me lart pjesa me e madhe e juaja nuk ia kane haberin se cfare eshte Islami..Ju shume mire mund te lexoni shume libra fetare e do ta merrni nje pergjigje e jo te shkruani se cfare keni pare apo keni degjuar nga te tjeret qe nuk kane piken e argumentit.
Islam do te thote PAQE.Do te thote NENSHTRIM,ti nenshtrohesh Krijuesit tend qe eshte Allahu xh.sh.
Sa per nje anetar qe kishte shkruar ne lidhje per femren ai eshte komplet gabim sepse une jetoj ne vend arab me sakte ne Egjipt,femra ketu ka te drejta te barabarta si mashkulli,Kurse ai tjetri qe po pyeste se cfare ka veshur femra pas Hixhabit e qe na e dha pergjigjen vete,ty te vije turp per pergjigjen qe ke dhene dhe me turp tu vije moderatoreve qe e kane lene ate lloj pergjigjeje.
Edhe dicka tjeter pse cdo gje negative qe ndodh ne bote e lidhni me Islamin terrorristat islam bene kete e bene ate,hodhen bombe kamikazet islam ketu e kane marre peng atje....pse nuk flisni me fakte.ja une po ju them disa fakte qe jane shume bindese qe sjane muslimanet ata qe bejne zhurme,por jane ata persona qe na thone se Terrorristat muslimane e kane bere.Si fillim po vazhdoj me shembjen e dy kullave binjake ne Amerike,kjo ngjarje ka ndodhur dite te shtune dhe ate dite nuk ka pasur asnje cifut tek kullat binjake,pse nuk e hodhen dite tjeter apo ata e kane pushim te shtunen me sakte shifni filmin (me 2 pjese) qe e kane bere vete amerikanet(E verteta rreth 11 shtatorit)
cdo gje e ke shume te qarte..
Nuk e di a ju eshte e mundur te keni nje kartmonedhe 20 $ paloseni dhe do te shikoni kullat binjake qe digjen dhe pentagoni ne flake. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Nje tjeter ngjarje ajo qe ndodhi me ate turkun qe kishte rrembyer avionin edhe e coi ne itali,pse te gjitha mediat pa piken e turpit iu kundervune Islamit duke thene qe organizata terroriste muslimane e ujqerve gri rrembyen avionin,i quajten terrorista e ku ta di une nga me te keqiat,ku ne fund na doli qe turku ishte kristian edhe kerkonte azil politik ne Itali se nga shqiperia e perzune,arsyeja qe rrembeu avionin,nuk donte te shkonte ne ushtri se po na i sherbente ushtrise muslimane.
Nese ju behet e mundur gjeni filmin "Rruga per ne Guantanamo" do te kuptoni dicka...
Do vazhdojme me teper debatin
)