Mbi islamin!

hurtlocker

Valoris scriptorum
 

COB

Primus registratum
Sipas të gjitha gjasave mbetet religjioni më komplet, totalisht fe e përcjellur prej Ibrahimit A.S deri tek Muhammedi S.A.V.S duke promovuar non-stop besimin në një zot të vetëm i cili është fuqiplotë dhe i gjithëmëshirshëm.
 

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sipas të gjitha gjasave mbetet religjioni më komplet, totalisht fe e përcjellur prej Ibrahimit A.S deri tek Muhammedi S.A.V.S duke promovuar non-stop besimin në një zot të vetëm i cili është fuqiplotë dhe i gjithëmëshirshëm.


Pervec deklarates se islami eshte religjioni me komplet JAM dakort me kete pohim.

Pa njera tjetren nuk ka kompletim.

Eleonore
 

Landi78

Forumium maestatis
Islami nuk është një besim i unifikuar. Janë disa tipe islamesh!
Islamet janë besime të ndërtuara me rregulla të modifikuara që i përkasin origjinalisht Judaizmit dhe Krishtërimit.
Islamet janë besime që nuk ofruan botës asgjë të re nga sa ishte dhe kemi përveç faktit që erdhi Muhamedi nga analfabet dhe primitiv në personin që mori kuranin (sipas islameve).
Islamet sollën dhunën ekstreme dhe mungesë të theksuAr kkufizimi të lirisë njerzore. Ka dhe të tjera..
PS: kush kërkon debat nga sa kam thënë le të argumentojë nga sa kam thënë pastaj jam i hapur. Puç!
 

Airbourne

Papirus rex
Si CDO FE apo besim u bazua ne DHUNE,SHKATERRIM,DJEGJE e shume te tjera.Me perpara kishte DIJETARE....erdhi PERVERSI muhamuti,u dhi muhabeti.Ndersa Judaizmi+krishti digjnin NJEREZ te GJALLE.
Sipas meje.
 
Top