Makinat e preferuara

usta_Qima

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

kush e ma men zukun e druve /pf/images/graemlins/laugh.gif
a07.jpg

tirana

Primus registratum

Ai osht Zuku i deges se mrenshme, aty ku te shemshin m'grushta fuksat..
Zuku i druve ishte me sponte te hapme anash dhe me dy tre gabel persiper... u prodhote keshtu nga fabrika... me gjith gabelat siper sigurisht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Po noji foto te atyre Skodave me turi a ka nonjoni? Po t'ma gjeni nji do jua a ndroj me i foto ARO-je nga ato te ministris te puneve te mrenshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

usta_Qima

Primus registratum

L_R kalo ke tema parku automobilistik shqiptar se ke ca makine te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] BMW,dhe i ka vdek nena qe do e ble nje. [/qb]
o x_rayyyyyyyyyyyy sa er te kam then nuk ben per ty bmw se ti do ti besh mutin vetes bmw pekthehet:

b=bei
m=mutin
w=vetes
ajt pra ciaoooooooooooooooo.

TEO

Primus registratum

Ah fillojme pra.

Makina te vogla 4 pistonce por sportive vdes per nje Audi TT.

Kshu cik me te medhaja kam ca.

BMW M5
Mercedes SL500 ose S600
Audi A8
Porsche 911 Turbo

Pastaj me te medhaja akoma

BMW X5 4.4 tani kete vit do dalin 4.6
Hummer H1 ose H2
Cadillac Escalade (mundesisht te bardhe).

Te gjithave ketyre u kam dhene and I know how nice they drive.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Pilgrim Eyes:
[qb] This is my next baby :thumbsup:

THE M3
194762_47_full.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon plako a martohena bashke ehhh???si rrush qeke tina dhe ajoja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] kush e ma men zukun e druve /pf/images/graemlins/laugh.gif
a07.jpg
[/qb]
O ustajo dhe tina s'merr vesh hic nga jeta!ene gustot kot fare i paske!
po ku ka me bukur se nji B.ç.Makinat e sigurimsve,apo su bojsHin dhe kAbriolet FUNI FUNI...... /pf/images/graemlins/laugh.gif KUJTOJME SHUME NUSTULGJI EREN E LEHTE TE BENZINES MRENA MAKINS
/pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

do edhe ndonje karroce me kuzhineta ti?

Danae

Primus registratum

une kam fiksim lancien e fundit dhe jaguar,nje komshi imja ka thene Mos dekte kush pa shku ne paris,une them mos deksha pa pase nje jaguar:)

Rambla

Primus registratum

Nje Peugeot 206 cabriolet-coupe (meqe ferrarin e pelqekan kaq shume veta). E shihni, spretendoj ndonje gje te madhe. Ma ben ndonje njeri dhurate? /pf/images/graemlins/tongue.gif (bej shaka!)

latifi

Primus registratum

Mos u lodhni shume duke menduar per makinat.Me keto rruge qe kemi ne e vetmja qe i ben balle eshte nje Benz-Mercedes GD 300,me tri dyer,me goma R16/215 90 qe te futeni ku te doni ne vendet me te bukura.Nuk eshte nje makine e shpejte por nje makine qe nuk ju le ne balte dhe qe nuk keni nevoje te shkoni shpesh tek mekaniku.

usta_Qima

Primus registratum

nja ca vjet me pare kisha nji M-benz shume te bukur,i dite te bukur mu thy pasqyra e anes time,shkova i vuna nji te re po bote jo pak po nja 400.000lire rreth 200$.Kshuqe para se te vendosni me mor i makine te bukur dhe te shtrenjte mendoni mire gjith shpenzimet qe do ket mrapa. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

Jaguar eshte nje mit Danae, por me duket me shume legjende sec eshte ne te vertete (une mund te vdeskam dmth, e kam pate nje, baba dmth /pf/images/graemlins/tongue.gif ).
Personallisht ngelem preferues i mercedez, por per te qene real me pelqen forma e peougeot 307.
Enderr, ndonje ford mustang /pf/images/graemlins/smile.gif
Une..

eM

Paper Moon

Kjo eshte Bugatti Neo classic!

eshte ender dhe ngelet ender fatekeqesisht! /pf/images/graemlins/frown.gif

retroatl.gif

wowww