Makinat e preferuara

Diavolessa

Valoris scriptorum
Makinat e preferuaraVec mos morsha patenten /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
Re: Makinat e preferuara

Ehu ha sa te marresh ti patenden e beleva ja sa te beje pak paret shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa me pqelqen nje BMW,vdes.
 

usta_Qima

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

....Vec mos morsha patenten ......
-------------------------------------------
pse paret i paske me i fjal ..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Makinat e preferuara

Muno ke marre noi katallog nga shekulli XIX lal ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif
 

tirana

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

Pse re ça ka, apo nuk i ulen sedilet /pf/images/graemlins/tongue.gif
 

bebi

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Pse re ça ka, apo nuk i ulen sedilet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif me lujt me karta neper sedile eee? /pf/images/graemlins/tongue.gif
 

usta_Qima

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

Nji si kjo me pelqe mu.
nanjoni ka nai kundershtim e ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

 

usta_Qima

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

Jo per gjo po ja ka zili dhe vet shkelqesia e tij "Er banana" /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

^SHIU^

Primus registratum
Re: Makinat e preferuara

BMW jo keq po edhe me kalin e zi nuk ofendohem un /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
Top