ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Iness

Primus registratum
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Si vera ne Shqiperi s'ka! Jo se ka bukuri te kulluara qe s'i gjen ne asnje vend tjeter, po eshte vendi yt dhe qejfi behet qejf. Une e kam shetitur gati te gjithe bregdetin (pervec velipojes) dhe nr. 1 per mua eshte Dhermiu! Eshte bukur, paster, plot me te rinj, dhe ke mundesi te besh eskursione ne jale, himare e plazhe te vecuara sa te kesh qejf. Jeta e nates eshte relativisht aktive, dhe po pate nje grup te mire shoqerie me vete, ja kalon si yll.
Te metat jane qe eshte shtrenjte, dhe nuk ke shume variacion ne ushqim. Do, s'do do perplasesh ne ato 5 cope restorantesh qe i kane cmimet goxha te larta dhe sherbimin hajd mo...

Saranda ka me shume variacion, po eshte qytet i madh dhe nuk te jep kurre ate ndjenjen e clodhjes dhe rehatit qe te japin vendet e vogla si dhermiu, jala ...

Durresi.. eh durresi. /pf/images/graemlins/frown.gif Mua me vjen per te qare kur e shoh si eshte katandisur. Nuk do te kthehet kurre ne ate durres qe te gjithe ne e kemi perjetuar si femije, kabinat, darkat me familjen te pista, muzika live, akulloret, cirku... :rolleyes:

balforum

Primus registratum

Po doni te kaloni pushime te kendshme shkoni ne Greqi.Edhe cmimet jane shume te lira.Ne Shqiperi eshte shtrenjte, te vjedhin, vendet jane shume te pista.
Ca patriota te tille i duhen shqiperise :eek:

Nuk e derdh lekun ne asnje vend tjeter pervecse shqiperise.Po nuk e ndihmuam nje cik ne te paret cpret per te huajt.
Mos degjoni ndonje si Yllka sepse gjendja sivjet ne shqiperi eshte shume me mire se vjet ,e nga mot me mire. :wave:

Albert Zylyftari

Primus registratum

Te gjithe duam ta hedhim lekun ne shqiperi, po kujt tia hedhim, se ata qe i kane pronat jane pro greke.Nuk duhet hedhe leke ne shqiperi pa u ndar mire gjerat atje, pa qene shqiptaret zot te fateve te veta.

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lilly-sct:
[qb] ne Durres jane mobilizuar mire ata te Bashkise kete vit;kane bere rregullime.pastaj...shijojeni Durrsin tani se kur te perfundoje zbatimi i planeve per rregullimin e qytetit dhe zonave te plazhit nuk keni per t'ju afru mo po s'patet thesin me pare me vehte.jo per gje por Currilat,Kallmi,Porto Romano etj prashikohen te behen zona turistike per highincome tourists(pasanike) and businessmen.ne shetitoren Taulantia kane filluar punimet per terminalin e yachteve dhe anijeve private.me pak fjale Durresi do te behet zone OFF LIMIT per robt e thjeshte. :shrug: [/qb]
PS:citimi behet per te ndryshuar nje fjale te huaj qe ne postimin fillestar eshte shkruar gabim. :sleep:

EB

Primus registratum

Po shkoi ndonjeri andej nga Vlora, futi nji te lame dhe per mua se kam 5 vjet pa shijuar plazhin e vendlindjes :cry:

Hey Joe

Primus registratum

plako , po ne qe shkojme rrime nja nji muj edhe s lahena , por kenaqena me i frappe per qejf , cinare te kallme , konjak ose gin , tu pa gjinine e bukur , tu e gjujt , noi sekes buze detit naten , he si thu ti , ca duhet me bo ??

marina s.

Forumium maestatis

ti s'ke ça t'bosh mer lal;ti ke dal nga rruga zotit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Joe

Primus registratum

jo Lilly ,po mundohem te bohem normal . tani mo me boni replika mo ,,,,,,,,, tripi te vazhdoje ........

ec ec ec aaaaatttttyyyyyy !

EB

Primus registratum

E di ca te bosh ti robo, je qe je pas atij sexit, futi dhe nji te lame ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

VELIPOJE (28 Qershor) -Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne oret e para te dites ne Velipoje. Pas nje zenke banale ne nje lokal ka mbetur e vdekur nje shtetase dhe jane plagosur 3 te tjere. Ngjarja ka ndodhur ne oren 3.30 minuta te mengjesit ne Velipoje ne lokalin e shtetasit Dashamir Sallgami. Pas nje debati mes pronarit dhe 3 klienteve, Sallgami ka rrembyer armen dhe ka qelluar ne drejtim te tyre. Si pasoje ka mbetur e vdekur Aurora Mehmeti, dhe jane plagosur Ilir Bajri, Clirim Visi e Dritan Haja. Nga hetimeve te para te policies e cila mberriti menjehere ne vendgjarje, konstatohet se pronari kishte pasur ne shenjester 3 personat qe mbeten te plagosur, ndersa vdekja e Aurores ka qene aksidentale. Mesohet se menjehere pas krimit Dashamir Sallgami eshte larguar nga vengjarja ne drejtim te paditur. Policia ka shpallur ne kerkim pronarin e lokalit, por pas disa ore kerkimesh ka mundur t'a arrestoje ate si te dyshuarin kryesor te masakres

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] ja pra...ju ftojme te kaloni pushimet ne velipoje. [/qb]
Velipoja eshte mrekulli :rolleyes: dhe do jet nje nga itineraret e mija kesaj radhe ne shqiperi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Ore ju o jeni palla o u nuk keni pas mend ndonjehere, thuj qe kthehesh me pa njerzit e vendin ku je rrit se vallaj te shkosh me pushime e te te rasin plumin mu nuk me duket normale, apo ju nuk ju rruhet shume nga plumat.....
Do thote ndonjeri aksidente ndodhin ne te gjithe boten, ok dakort po nuk te rasin plumin se je pishem e mund te besh sherrrrrrrr .
Me thoni ka njoft ndonje nga ju ndonje person te ri, qe nuk ben pjese ne shoqerin e tij, kur je me pushime, ke frike ti flasesh robve se te shofin shtremet komplet e kunderta e botese qe mjafton te shkosh ne çdo vendi pushimesh e njef njerez nga me te ndryshmit .......... pushime ne shqiperi pfffffffff
ps. mos te flasim per çmimet pastaj ???????????

pippo

Primus registratum

Parvjet zemra /pf/images/graemlins/smile.gif

ps.isha dhe ne Sarande e ne Dhermi ..................

epiphany

Primus registratum

me vjen keq per ty atehere sepse une kam qene ne shume vende, por qejfi qe behet sidomos nga ato ane qe thua ti nuk behet ne asnje vend tjeter.

pippo

Primus registratum

Athere paskemi kocept te ndryushem persa i perket termit qef /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Une per vedi do shkoj ne Velipoje...

Mire e tha njeni ma siper...Flitet per Velipojen si me kene tu fole per Ibizan apo per Palma di Mayorca!
Avash iher!Une shkoj ne Velipoje per cdo vit,pa asnji mungese.Kuptohet kam kene edhe vitin qe shkoi ,edhe ate para tij dhe kam pa ndryshimet qe kane ndodhe ne te!Ka ndryshime kuptohet,si per sa i perket pastertise ashtu edhe per sa i perket qejfit qe mund te bahet n'darke!
Une ma teper shkoj sepse per mu qe jetoj jashte asht si nje vend takimi,si nje "rendevouz",takohem me miqte e mi dhe sinqerisht ia kaloj mire.Ndoshta sepse s'me intereson shume vendi por "ambjenti"...Dhe Velipoja ne kete aspekt asht vend ideal.(Flas per vedi!)
Per nje qe nuk asht shkodran,nuk asht se nuk ia keshilloj te vije ne Velipoje po duhet te kesh shoqnine,se vetem nuk shtyhet...Qejfin ia shton shoqnia,ambjenti,se si vend turistik nuk asht ndonje vend kushedi se cfare!Plazh bahet mire!

Mbaj mend qe vjet,ne nje statistike qe ishte ba ,Velipoja ishte plazhi ma e populluar ne t' gjithe bregdetin shqiptar!Dhe statistikat kane ne vetvete nje domethenie te madhe!

blendiys

Primus registratum

Te shkosh me pushime ne Shqiperi vetem se ja kalon mire me shoqerine (nuk po paragjykoj) por po pate ate 'shoqerine' e duhur,pushime te mbara i kalon ne c'do cep te botes.
Une nuk e njoh plazhin e Velipojes,po ashtu kam plot miq te cilet shkojne me pushime ne Shqiperi dhe kthehen buzevarur.

Njerzit shkojne me pushime per te larguar stresin e mbledhur nga puna gjate vitit apo 6 mujorit dhe sigurisht per me shplodh kockat,por ce do qe aty ndodh e kunderta .

Diddy19

Su@mi

Puna asht se ne kto cepat e tjere te botes ku thu ti Blendi@,nuk po na e mban xhepi.T'kisha leke une do shkosha per pushime n'ishujt Maldive,edhe sikur te shkoja vetem krejt!Hotel me 5 yje,det & diell,sherbetor ne dispozicionin tim...Vetem kshu me kalon stresi mu! :sleep:

Ideja asht te kombinosh anen ekonomike me ate afektive...Nuk po flasim per pushime "perralle",po flasim per dicka qe hyn ne "normalitet"..T'pakten kshu mendoj une!