ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

hot

Hotgirl
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

un kam hallin e zgjedhjeve, mos fillojn rremujat sic fillojn perhere..fiton nano, del berisha neper mitingje..perdit :eek:

shum keq kane bere qe i kane vendosur zgjedhjet ne sezon pushimesh kur vijne turista..

mos vijm andej edhe ngelemi aty pastaj :shrug:

nejse..me te pare me te bere...zakonisht jam ne tirane ose ne durres, kam qef te vizitoj saranden se skam qene asnjehere po kam degjuar qe eshte rruge e keqe nga tirana deri ne sarande, e thepisur edhe un i kam shume frike lartesite edhe rruget e ngushta :idea:

kush na jep ndonje informacion me shume?

flm :wave:

epiphany

Primus registratum

nuk eshte rruge e keqe po he.pastaj ia vlen shume te shkosh nga jugu se nuk ka te krahasuar me durresin.nqs te pelqen rremuja shko ne sarande.nese te pelqejne vendet me te qeta te keshilloj dhermi, jale e vendje te tjera te vogla po ne jug.per zgjedhjet mos e vrit mendjen se do kete shume nga ato qe ad do i bie ne mend dhe do duan te bejne pushime. :wave:

ados

Primus registratum

a ka uje me u la pas plazhit.Po drita?.Bah, spanje edhe kete rradhe. Ai vend sbehet kurre..!!Hypini anijes vellezer sa nuk eshte vone!!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] nuk eshte rruge e keqe po he.pastaj ia vlen shume te shkosh nga jugu se nuk ka te krahasuar me durresin.nqs te pelqen rremuja shko ne sarande.nese te pelqejne vendet me te qeta te keshilloj dhermi, jale e vendje te tjera te vogla po ne jug.per zgjedhjet mos e vrit mendjen se do kete shume nga ato qe ad do i bie ne mend dhe do duan te bejne pushime. :wave: [/qb]
e kam vizituar jugun po vetem qytetet, kam qene ne vlore deri ne radhime..edhe deti ishte i mrekullueshem..kishte nje alamet ngjyre..

po kam degjuar qe shume shkojne ne sarande edhe thone qe eshte shume bukur, po erdha sdo e le pa e pare saranden, ama po qe rruga e keqe do vi tjau shkul veshin ktu se un i kam fobi lartesite :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

them tia rras iher andej nga tailanda... po mi bojn shum reklame! edhe aty si shqiperi osht, por pak me lire.

Hey Joe

Primus registratum

Saranda ka qene keq fare vjet , nuk e di kush e kishte permend Jalen , per mua plazhi me i bukur ( lokali i Jorgos , kampi i Nedit ) bashke me Llamanin qe ta bojne i frape dhe i teke per qejf.

per jete note te premte , te shtune gjithe Tirona o ke Havana Club Ne Dhermi .

Me kan fol per Thailanden edhe mu nga Puketi , po andej o me bo udhetim sekesi vetem . Vetem se ajo rraca e verdhe s ma ndjell fare .

epiphany

Primus registratum

mua ne sarande nuk pelqen shume, max ndonje fundjave, se ne vere eshte njelloj si te dalesh nga blloku.te jete per ate pune rri ne tirane.sdq perpara dhermiut nuk ve asnje vend tjeter.

hot

Hotgirl

n'thailand ju ze tsunami :idea:
phuketi edhe provinca e aceh sikur u shkaterruan nga dallget..+ sa semundje kane dale rruges atje nga gjithe ato kufoma :eek:

mua sma mba per vete :shrug:

marina s.

Forumium maestatis

kam qene para ca kohesh ne Qeparo e per detin s'kam fjale...yyyyyll.amà Durrsin nuk e nderroj me asnje:gjithe diten plazh ne Spille,qe eshte bere vend fantastik e gjithe naten qejf ne qytet. :thumbsup:

daywalker

Primus registratum

wow ..cka gjeta !!!
Vitin e kaluar, ne fillim te gushtit kam qene ne JALE, dhe eshte pushimi me i mire qe e kam bo deri me tash.. ne kampin e Nedit
Vetem provojeni dhe shkoni ne ate vend,sa per knaqsi ju garantoj nja 90%, e 10% ju mbetet juve si dini me ndreq ni pushim te mire !
u bene gati 1 vjet, dhe une ende me nostalgji i flas shoqnis per ate vend,,,dhe ende po vazhdon fushata e jeme e marketingut neper Prishtine per Jalen.. :kiss: hehe

Hey Joe

Primus registratum

japodi mjaft bone marketing per manolon , more vesh apo jo ??

Thuj vetem sa te ka morr molli per ca teke ose doppio manolo ?? Hi HI ::::

Rollin has become an art , pass the J to the I and we'll all get stoned .....

Mary Jane

Hey Joe

Primus registratum

o japodo e ke kall noi cinare bari ti per qejf anej ka Jala ? ka pas qene qujt manolo ke kampi i nedit , po varja se vllazen jena , por e njejta gjuhe na ndan .

daywalker

Primus registratum

goxha si shume e kemi kall,qe nga ora 12 am deri ne 5-6 te mengjesit....malli pa pare..
A ke qene edhe ti , ne fillim te gushtit

Hey Joe

Primus registratum

ej se kjo tema o per pushimet ne shqiperi dhe ti leme robte te shprehen per vende te tjera .

Tripi le te va zdhoje ......

P.S : japod djali , kom kalu anej ca weekende gjate veres , kena kall noi cinare , e kena mor rrugen per me tutje . Further further ........

Giti

Primus registratum

kto plazhet e tjera ne sarande apo himare jane koti fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
t'keqen e durrsit se e kena si yll :kiss:

Hey Joe

Primus registratum

Durresi eshte si Kabul ose Beirut , djale ( mos u shty nga prejardhja ndoshta ) , me ca pallate pa lidhje mes plazhit , me i qerre kosovare , katnare , laca etj etj .

Leje Detin pastaj , qe s ma era jod fare , vetem noi ere haleje , tipi i Lanes , shtoi dhe gjonat e mesiperme , nuk i bie te jete pushim , por torture .

Durresi ia vle naten vone ( kur s sheh peisazhin , vetem nigjo zhurmen e dallgeve ) , per noi sekes buze detit se o afer me tironen , ene per 40 minuta je m golem psh , ose mal te robit .

Giti

Primus registratum

E para nuk jam djale por vajze, e dyta jo nuk jam durrsake po per ate plazh kam shum kujtime e nostagji, dhe e treta eshte e vertet qe plazhi nuk eshte me ai qe ka qene, po sado i prishur a i shkatrruar te jete, prap plazhi i Durresit nuk mund te humbi hirin e tij.

Ti Joey ik iher anej nga Thailanda per noi 15 ditsh se mase perfundo ke tsunamit.

Hey Joe

Primus registratum

Mitica , leji kujtimet ,po flasim per ca ia vle . Persa i perket kujtimeve eh , te lutem vetem jo melankolike .

marina s.

Forumium maestatis

ne Durres jane mobilizuar mire ata te Bashkise kete vit;kane bere rregullime.pastaj...shijojeni Durrsin tani se kur te perfundoje zbatimi i planeve per rregullimin e qytetit dhe zonave te plazhit nuk keni per t'ju afru mo po s'patet thesin me pare me vehte.jo per gje por Currilat,Kallmi,Porto Romano etj prashikohen te behen zona turistike per highcustom tourists(pasanike) and businessmen.ne shetitoren Taulantia kane filluar punimet per terminalin e yachteve dhe anijeve private.me pak fjale Durresi do te behet zone OFF LIMIT per robt e thjeshte. :shrug: