ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

bebivogel

Forumium maestatis
Re: ju ftojme te kaloni pushimet ne shqiperi

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Kisha qef te kaloja pushimet kete vit ne Shqiperi por kam frike se mos shperthej lufta civile. [/qb]
:eek: :shrug:

darli

Primus registratum

O yje bote
nuk ka vend ku nuk ta fusin si per çmime ashtu dhe gjona te tjera puna eshte se ku t'bi ma mire me shku. Sa per sqarim:
1. Ne Himare ne pik sezoni dmth.15.07-15.08 çmimi i nje dhome shkon deri ne 45000leke (te reja)jo hotel........
Per te tjerat menohuni vete
Sa per jalen ajo po ia vlen

Oliver/Andi

Forumium praecox

Une kete vere do shkoj ne Velipoje ne Shkoder per 2 jave te vetmet pushime vjetore qe kam, kshu jane pak por po te mendosh i thone dhe nja 6 muaj duke jetu me plane para se te shkoj. Ka pothuajse 10 vjet qe nuk kam ken ne plazh ne Shqipri , ta shohim 1 here car behet andej. i am looking forward. at least i willl be there. [/QB]
Une shkoj cdo vere atje, si plazh eshte shum i madh dhe pavarsisht nga numri i madh i pushuesve cdokush mund te gjeje nje vend te rehatshem per te, pastertia le pak per te deshiruar po cti besh kshtu eshte ne te gjith Shqiperine.
Qendra e Velipojes ska ndryshuar ndonje kushedi se ca thjeshte jane ndertuar disa pallate dhe disa lokale te bukura, ne 04 kishte 3 disko dhe disa lokale me muzike Live por problemi eshte se lokaleve qe jane ne qender u lejohet te mbajne vetem der ne oren 24.00 hapur, per ato qe kane deshire te festojne me gjate eshte nje disko e lezetshme ne drejtim te Vilunit qe ka hapur der ne oren 03.00

anny

Primus registratum

Ju ftoj te kaloni pushimet ne sarande,nqs do te na nderoni me ardhjen tuaj ju premtojme se do te kaloni pushime te pa harruara,ne brigjet e detit Jon,me bukurine e virgjinitetit te natyres me bar restorante sipas xhpeit(te embel edhe te kripura)me hotele luksose dhe me shtepi me qera dhe plot surpriza te tjera. Te gjitha keto ne menyre qe tju pershtaten me shume preferncave edhe shijeve tuaja

Ps:me gjeni ndonje pune per mendime publicitare, :tipsy:

Nila77

Primus registratum

Une shkoj cdo vere atje, si plazh eshte shum i madh dhe pavarsisht nga numri i madh i pushuesve cdokush mund te gjeje nje vend te rehatshem per te, pastertia le pak per te deshiruar po cti besh kshtu eshte ne te gjith Shqiperine.
Qendra e Velipojes ska ndryshuar ndonje kushedi se ca thjeshte jane ndertuar disa pallate dhe disa lokale te bukura, ne 04 kishte 3 disko dhe disa lokale me muzike Live por problemi eshte se lokaleve qe jane ne qender u lejohet te mbajne vetem der ne oren 24.00 hapur, per ato qe kane deshire te festojne me gjate eshte nje disko e lezetshme ne drejtim te Vilunit qe ka hapur der ne oren 03.00 [/QB][/QUOTE]

wawww Oliver thanx hun. Te them te drejten me kto qe me tregove ma shtove dhe me shume deshiren per me shku . Nuk e mendoja se kishte dhe disko.Po ndonje menyre tjeter argetimi pervec lokaleve dhe diskos ,ka? Kuptohet qe njeriu mund te organizoje vete ndonje gje por desha te di nese behet ndonje gje me shume .
FLM. shume dhe gjithe te mirat.

Princesha

Primus registratum

Nila, un isha vjet ne velipoje, ne fillim te duket bukur nga ndryshimet qe ishin bere, po shum shum per 10 dite te merzitet (te pakten mu, mu merzit). Aty u bente si piace nga ora 11-12 e darkes dmth benin shetitje njerezit, pastaj lokalet, po noj gja te vecante nuk ishte kushedi, megjithese ne krahasim si ka qen, me mire ishte.

Princesha

Primus registratum

Un kur lexova temen, "ju ftojme te vini me kalu pushimet", thashe se tashi vetem me ardh me lug ne brez paskemi, perderisa na paskan ftuar... :rolleyes: apo si te huajt qe te ftojn edhe ne fund paguan secili vete.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

:wave: TE GJITHEVE
NE VELIPOJE ISHA VJET ,UN PER VETE JA KAM KALU SHUM MIRE :thumbsup:
ME VJEN KEQ QE KET VIT NUK SHKOJ DOT , :shrug:
SE DO SHKOJ ME :wub: NE TJETER VEND

JET.. ALE.... JU KAM PER ZEMER :wub:

Oliver/Andi

Forumium praecox

.Po ndonje menyre tjeter argetimi pervec lokaleve dhe diskos ,ka?
ka disa mundesi argetimi ne uje (por cmimet jane vertete te kripura).
Darkave krijohen kampionate volejbolli dhe sportesh te tjera ku mund te marresh pjese si dhe xhiroja e zakonshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Nila77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Un kur lexova temen, "ju ftojme te vini me kalu pushimet", thashe se tashi vetem me ardh me lug ne brez paskemi, perderisa na paskan ftuar... :rolleyes: apo si te huajt qe te ftojn edhe ne fund paguan secili vete.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Loool s'do ishte keq ashtu mgj ate po te ftoj une ty, vec eja ti ,me luge ose pa luge s'ka rendesi.Shoqeri du une pasi, plazhi pa shoqeri s'shtyhet.

Ide e mire ajo e lojrave ne rere Oliver ,ka ndonje shperblim per fituesit? loool

Princesha

Primus registratum

po ku rrin moj nila ti, se po vij un /pf/images/graemlins/smile.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Paska fillu sezoni i pushimeve andej nga ajo pjese e botes?

Ketu ne Singapor nuk kena pushime deri ne nentor (pervec 15 dit ne qer)

Rozalina a don me ardhe?

Princesha

Primus registratum

Elvis je gati me prit nji shkodrane a? /pf/images/graemlins/smile.gif

Nila77

Primus registratum

[qb] po ku rrin moj nila ti, se po vij un /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dy ftesa ke Rozalina , po deshe ne vendin qe kam dhe ne icone ,po deshe ne Velipoje .E shikon tani jo vetem qe me luge ne brez por te afrohen dhe mundesi zgjedhjeje.

bob

Primus registratum

po vij edhe une meju :tipsy:

meqe te kam bere nje email dhe nuk me ke kthyer pergjigje!
(nila77)

Nila77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] po vij edhe une meju :tipsy:

meqe te kam bere nje email dhe nuk me ke kthyer pergjigje!
(nila77) [/qb]
No member can e-mail me. Sa per korrektese, nuk e kam marre kurre emailn tend. Nqse do,mund te me nisessh mesazh privat ktu ne forum.
Po deshe te vish per pushime, eja perse jo , deren e mbajme te hapur per miq.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nila77:
[qb]
[qb] po ku rrin moj nila ti, se po vij un /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Dy ftesa ke Rozalina , po deshe ne vendin qe kam dhe ne icone ,po deshe ne Velipoje .E shikon tani jo vetem qe me luge ne brez por te afrohen dhe mundesi zgjedhjeje. [/qb]
sa njerez te mire kto shkodrant mar, mu cudit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nila flm po ashtu edhe singaporianit :wave:

Edhe ju jeni te ftum me ardh te une /pf/images/graemlins/smile.gif